Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Phlavo i Lord of the juice
 Post Postano: 18 tra 2015 21:54 

zna itko ista o ovim aromama? valja li koja ili su samo nabili cijenu ko u pocetku s capellom
http://www.ecigareta.hr/diy-e-liquid/flavour-phlavo
http://www.ecigareta.hr/diy-e-liquid/fl ... -the-juice

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Phlavi i Lord of the juice
 Post Postano: 19 tra 2015 05:46 

Lord of the juice su slovenci, koji su prilično skupi. Kakvi su nemam pojma. Na EC.i ih je jedan lik recenzirao, ali ne vjerujem mu previše, moguće da ih je dobio free pa da nije bio nepristran. Za Phlavi prvi puta čujem.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Phlavi i Lord of the juice
 Post Postano: 19 tra 2015 07:50 
Administrator

Kolege slovenci jako hvale LOTJ, Celje nije daleko pa se lako zapali u belidim. Ili se naruce testeri sa Smoke Rainbow.
Iskreno tekucine s tako mizernom kolicinom nikotina me ne zanimaju. Aroma je druga stvar.

Phlavo je njemacka firma koja proizvodi arome za prehrambenu industriju. Tako da nije cudan iskorak prema vaperima.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Phlavo i Lord of the juice
 Post Postano: 05 svi 2015 12:22 

Netko probao stogod od tih aroma?

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2015 09:09 

Evo imao sam jucer priliku probati njihove dvije gotove tekućine, wizzard's bacco i vanilla custard..(LOTJ)

vizzard's bacco- hm prevladava badem(marcipan) ,osjeti se malo vanilije i mislim karamele, okus kao one "mozart kugle" duhanski stih gotovo da se i ne osjeti, da ne pise "bacco" nebih ju svrstao pod duhansku tekucinu. Mislim da ima puno arome u tekucini ali sve u svemu dobra je.

vanilla custard- nista posebno , krema od vanilije, podsjeca me na vanilla custard od tpa,mada je ova bolja. Također puno arome.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2015 12:38 

Phlavo- american tobacco- cisti origano ili onaj prah sa kojim posipaju grickalice da imaju okus pizze, jedva cekam da ga poparim i da ga vise nikada ne ulijem u svoj tank. Mada nije intenzivno ali meni ne pase nikako.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 svi 2015 19:36 

narucio direkt od LOTJ slovenia-vanilla, tobacco, lemonade, sweet strawbery, almond,caramel,golden syrup.

Napravio lemonade na 5% i odma ga ulio u tank, a je vuce na limunadu, nije lose slatki limun, vidjeti cemo kada odstoji, ima potencijala... mada mi se cini da bi ga mogao spustiti na 4%, dosta jaka aroma.

Kada probam ostalo, napišem dojam..

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 svi 2015 22:26 

JA sam napravio od Phlava vanila creme aromu sa 2.5% i mogu vam reći da je bolja od svih koje sam probao vanila aroma..
I da,još da napomenem da je idealna sa nekim voćnim aromama za voćni mix hehe :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 svi 2015 18:26 

LOTJ-tobacco, napravio na 5% 70vg/30pg 12nic (pink mule) , odstajalo 5 dana, hm na prvu mi odma se osjetio kakao ili neki cokoladni okus,odmah sam se sjetio old capetana od vaping zone, ali nije toliko sladak, nego vise kao pravi kakao ili gorka cokolada, cini mi se prejako 5%,(mislim da bi 3% bilo ok) uglavnom je za pariti cijeli dan, i da fino je,bas sam se iznenadio. Eto preporuka za one koji vole old capetana i te cokoladne podtonove.
pokusat cu ga zamiksat sa njihovom vanilijom pa cemo vidjeti sto ce ispasti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2015 15:52 

jel netko probao jos stogod od LOTJ? Jagoda im bas nije nesto... Ali zato tobacco u kombinaciji vanilije karamele i badema pun pogodak. wizzard bacco da ga j...

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club