| Autor |
Poruka |
|
jocker21
|
Naslov: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 24 lis 2015 21:12 |
|
|
Zanima me da li je netko radio UNICORN MILK liquid? Nasao sam recept na e-liquid-recipes. http://e-liquid-recipes.com/recipe/2550 ... ICORN+MILKPa ako je to netko mixao volio bih uzet od njega par ml da probam (platim ako treba), a ako valja kupim si sve arome jer za probu mi je preskupo to sve kupovati. Ili Ako ima netko da je radio nesto slicno sa tpa aromama kojih imam molio bih za recept.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 16:50 |
|
|
od kad je "pušten" taj recept, gotovo je nemoguće na jednom mjestu naći sve te arome, a naručivanje s različitih strana je preskupe zbog shippinga. 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 25 lis 2015 17:59 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 18:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
jocker21 je napisao: Zanima me da li je netko radio UNICORN MILK liquid? Nasao sam recept na e-liquid-recipes. http://e-liquid-recipes.com/recipe/2550 ... ICORN+MILKPa ako je to netko mixao volio bih uzet od njega par ml da probam (platim ako treba), a ako valja kupim si sve arome jer za probu mi je preskupo to sve kupovati. Ili Ako ima netko da je radio nesto slicno sa tpa aromama kojih imam molio bih za recept. Sad si me iznenadio Gotovo isti liquid upravo slazem ... jedina bitna razlika je sto sam ubacio stari FA butterscotch umjesto prve dvije arome. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 18:44 |
|
|
SrKi je napisao: od kad je "pušten" taj recept, gotovo je nemoguće na jednom mjestu naći sve te arome, a naručivanje s različitih strana je preskupe zbog shippinga.  ma nasao sam sve arome na nekoj UK stranici, arome od 13ml , kada bih sve kupovao kostalo bi me 39€ sa shippingom. A za probu dat 39€ mi malo puno. Kinta a ti radis sa capella aromama?
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 19:19 |
|
|
|
Probao original od Jucca i radio davno prema ovom receptu. Ni blizu originala. Osjeti se samo jagoda. U originalu na izdahu a u ovom receptu non-stop.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 25 lis 2015 19:24 |
|
|
|
Nisu općenito recepti nesto na toj stranici, barem meni
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 20:31 |
|
|
markoveliki je napisao: Probao original od Jucca i radio davno prema ovom receptu. Ni blizu originala. Osjeti se samo jagoda. U originalu na izdahu a u ovom receptu non-stop. ovaj recept je star mjesec dana i konsenzus je da je identičan originalu (kažu da ga je bivši zaposlenik leakao). ima na netu dosta o tome, google is your friend ako te zanima. ja nisam probao, nemam niti neku namjeru jer mi original nije baš toliko dobar. možda ako nađem sve arome na jednom mjestu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 22:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
jocker21 je napisao: Kinta a ti radis sa capella aromama?
Da, i bit ce za probu ... ako ce valjat.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: CUTWOOD UNICORN MILK Postano: 25 lis 2015 22:51 |
|
|
|
Super! Kinta ako bude valjalo hoces mi malo poslati da probam? Platim naravno, pa ako bude liquid imao potencijala, budem narucio sve arome i smixao si.
|
|
 |
|
 |