1.Grandmaster.penat butter, banana, caramel
dominira banana i karamela... ..jako "prirodni okusi",
dobro izbalansirano... nebi rekao da ce mi ta kombinacija okusa odgovarati
mislim da bi na wicku bilo kremastije...sada sam na meshu na dripperu.
malo se akohol osjeti... ..kao liker od banane
.. ovo je stvarno dobra tekucina..da nisam procitao ne bi znao da ima i peanutbuttera nutra ali i dobro da nije medju dominantnijim okusima ...daje blagi kremasti putrasti osjecaj i to je dovoljno

ugodna tekucina za cijeli dan
2.Absolute PinANIS, cimet, , alkohol... ako me sjecanje dobro sluzi slicno kao scorpion blood..samo nije zelena tekucina i cimet je viška...ima jaki aftertaste.
par minuta kasnije....
ne ... osjetim samo anis i alkohol....znaci fale u aromi irishcream, cinnamon spice i caramel koji se javlja samo koad pomirišem liquid na suho
edit: novi setup, irish se ipak malčice osjeti...
3.Queenside:jako lagana aroma naranđe sa ugodnim pravim okusom vanilije...na momente se osjeti gorčina kore od citrusa..TH skoro pa i nema
4. Gambit:Jabuka, slatka ali ne preslatka, kao svjezi sok od jabuke...gorkasti aftertaste ostavlja u ustima kao korica jabuke, malo vanilije kao i u predhodnoj tekucini i nekaj kaj ostavi lagano osvjezavajuci okus...rekao bi da je koja kap anisa unutra...mozda se varam. TH ugodan do slab
5. Bowdens Mate:uf ...jako svjezi mentol sa tragovima cokolade i vanilije...vlaži usta i daje neopisivu svježinu...kao stvoren za vruce ljetne dane..cokolada se jako slabo osjeti da nisam procitao nebi rekao da je unutra.

za osvjezenje
baza ocito ima nekakav alkoholni štih koji se provlaci kroz sve tekucine, u nekima više u nekima manje ali je tu. Slicno kao JC
Tekucine su 50/50 vg/pg i poprilično guste, pare ne fali a aroma je na gornjoj granici
dopisem ak se kaj promjeni.......
dopis 1.
da me nebi krivo shvatili tekucine su odlicne ali kada vec govorimo o premium liquidima ocekujem da i okusi budu vrhunski...

Top III :Habana, Grandmaster, Grenada
I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW