Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Five Pawns
 Post Postano: 29 kol 2013 01:02 

1.Grandmaster
.penat butter, banana, caramel
dominira banana i karamela... ..jako "prirodni okusi",
dobro izbalansirano... nebi rekao da ce mi ta kombinacija okusa odgovarati
mislim da bi na wicku bilo kremastije...sada sam na meshu na dripperu.
malo se akohol osjeti... ..kao liker od banane
.. ovo je stvarno dobra tekucina..da nisam procitao ne bi znao da ima i peanutbuttera nutra ali i dobro da nije medju dominantnijim okusima ...daje blagi kremasti putrasti osjecaj i to je dovoljno
:plus: ugodna tekucina za cijeli dan

2.Absolute Pin
ANIS, cimet, , alkohol... ako me sjecanje dobro sluzi slicno kao scorpion blood..samo nije zelena tekucina i cimet je viška...ima jaki aftertaste.

par minuta kasnije....
ne ... osjetim samo anis i alkohol....znaci fale u aromi irishcream, cinnamon spice i caramel koji se javlja samo koad pomirišem liquid na suho

edit: novi setup, irish se ipak malčice osjeti...

3.Queenside:
jako lagana aroma naranđe sa ugodnim pravim okusom vanilije...na momente se osjeti gorčina kore od citrusa..TH skoro pa i nema

4. Gambit:
Jabuka, slatka ali ne preslatka, kao svjezi sok od jabuke...gorkasti aftertaste ostavlja u ustima kao korica jabuke, malo vanilije kao i u predhodnoj tekucini i nekaj kaj ostavi lagano osvjezavajuci okus...rekao bi da je koja kap anisa unutra...mozda se varam. TH ugodan do slab

5. Bowdens Mate:
uf ...jako svjezi mentol sa tragovima cokolade i vanilije...vlaži usta i daje neopisivu svježinu...kao stvoren za vruce ljetne dane..cokolada se jako slabo osjeti da nisam procitao nebi rekao da je unutra. :plus: za osvjezenje

baza ocito ima nekakav alkoholni štih koji se provlaci kroz sve tekucine, u nekima više u nekima manje ali je tu. Slicno kao JC
Tekucine su 50/50 vg/pg i poprilično guste, pare ne fali a aroma je na gornjoj granici

dopisem ak se kaj promjeni.......

dopis 1.
da me nebi krivo shvatili tekucine su odlicne ali kada vec govorimo o premium liquidima ocekujem da i okusi budu vrhunski...

slika

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Five Pawns
 Post Postano: 03 ruj 2013 00:04 

dodatak: na driperu sam smanjio protok zraka za pola i sada 3.Queenside:pošteni okus naranđe sa slabijim primjesom vanilije koja se sada puno manje osijeti.. TH je sada bolji, gorcina korice je i dalje prisutna....malo podsjeca na kandiranu naranđinu koru
i ostavlja dobar okus u ustima neko vrijeme nakon parenja

dakle sve ovisi na kakvom setupu je pareno...ostale necu testirati jer sam obecao ostaviti malo za probu.. ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 ruj 2013 01:59 

sljedeca na listi zelja :D
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2013 09:34 

http://youtu.be/NI28Bv5f--Y

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2013 14:11 

imam pitanje za mravaka :) koliko je realno ova tekucina kvalitetnija/ukusnija/finija od tekucina koje su nam dostupne u hrv? znam da se o okusima ne raspravlja, samo zelim tvoje misljenje. jer u zadnje vrijeme dosta pratim scenu van hrv, vidim brojne postove od five pawns, The Vapor Chefu itd. ali uopce nemam osjecaj koliko su te tekucine stvarno bolje i da li se isplati pocastiti se i jednom naruciti usprkos visokoj cijeni shippinga.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2013 14:40 
Moderator

Zato trebaš doći na druženja.
Tamo smo do sada isprobali puno tekućina.
Ukusi i komentari su različiti pa je teško reći sad svidjet će ti se ili neće.
Konkretno ove 5 Powns smo baš zadnjih nekoliko puta imali.
WeCo je imao dobrih i zanimljivih tekućina.
FA sami radimo pa donesemo. VZ ovih je bilo puno.
Bobu i Gorilu smo imali.
Uskoro bude stigla pošiljka od Halo 5-6 komada pa ćemo isprobat.
Onda vidiš šta ti se svidi pa naručiš.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2013 16:20 

Dozivljaj tekucine je subjektivan ...tako da dok sam ne probas nema koristi od pricanja. Ne znam s kojim liquidima koji se kod nas mozes usporedjivati.. osim JC kaj jos spada u premium liquide?
Cijena postarine je takva kava je ali ako se uzme 5*30ml postarine nema.
Naruci testere, shipping ti je free (barem je bio kad sam ja narucivao) pa probaj...
Ili dodji u Palfi kako je Max_ZG rekao....

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2013 16:44 

hvala na odgovoru! p.s. sad naplacuju 24$ za shipping.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2015 13:24 
Moderator

Black Flag Fallen MMXV:

Decaf double espresso infused with black truffle cream.

This decadent, bold, yet multi-layered liquid is almost more reminiscent of an espresso based dessert than your traditional tiny cup of Italian coffee. The finest quality espresso beans allow for a multitude of subtle flavor notes.

This blend is produced in limited quantity and left to mature in our polished stainless steel barrels so there is zero light infiltration or ingredient degradation. The liquid is left untouched so that individual flavor components can fully develop and harmonize for an even smoother and more consistent result. When the liquid is extracted from the barrel it’s bottled with a single decaffeinated coffee bean.

Točno to što piše, nema se šta dodat, stvarno odlična tekućina. 50/50 PG/VG 12mg nic.
Miris tekućine na prvu, nije nešto, ali to se pokazalo kod svih kava, nije ko onaj smrad Clear Coffe od AP ali nije nešto jako ugodan.
No, par kapi u HH357 driper i situacija se mijenja. Fina dobra kratka kava, a u ustima poslije ostaje okus tamne čokolade s nijansom oraha, milina.
Ipak nije to okus slatke kavice, onako je više opor i jak, vrlo jak okus kave nije za nekoga tko baš nije veliki ljubitelj kava tekućina za parenje.
Cijeli stan miriše na kavu i čokoladu. :slin:
Tekućina je skuplja, ali ni ovaj put FP nije razočarao, vidi se da je uloženo puno truda da bi se dobila ovakva slojevita aroma i to treba cijeniti.

DODATAK, u kayfunu je priznajem još bolja, malo joj ubije onu oporost koja se jače osjeti u driperu. Jako fino, mogao bi je pariti cijeli dan.

slika

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

[ 9 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.