Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus??
 Post Postano: 20 pro 2014 13:58 

Znaci imam problem,neznam dali se nekom to dogadjalo...Xbud tekucina-Budy Bird...kupljena prije par dana,fina,duhanska,nekako gorkasta sa slatkastim dodatkom,parena cca 5dana,bila odlicna,a jucer mi pocela na trenutke mijenjat okus,kao sta sam rekao,nesto bljutavo-kiselkast okus od kojeg mi se diže želudac,kao okus pokvarene pive,neznam kako to opisat...smotao novi grijac,sa pletenom silicom,oprao MP3,nakapao diraktno na grijac tekucinu i cca 5min bilo ok,a kasnije opet taj uzasan okus...pa mislim,da se slucajno tekucina pokvarila,pa bio bi isti okus od pocetka?Neznam,ako netko zna u cemu bi mogao biti problem,da ne bacam sada bezveze tekucinu,mozda se pokvarila,pa cu je bacit,jel to ne zelim parit,neznam.Hvala.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus??
 Post Postano: 20 pro 2014 15:07 
Veliki Cezar splitske podružnice

Možda je previše pariti 5 dana istu tekućinu, ostavi je par dana i probaj.

Možda si se jednostavno zasitio.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 pro 2014 15:26 

Hm...a gle,moguce da je i do toga,makar ne vjerujem,volio bi da si u pravu...ajde bas cu probat,necu je jedno vrijeme parit...;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 pro 2014 16:21 
Administrator

Tvoj opis me neodoljivo podsjeca na tekucine koje se pokvare tokom ljetnjih mjeseci i stajanja na toplom.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 pro 2014 16:30 

Pretpostavljam da si se zasitio te arome, ako si samo tu tekucinu pario. Pari nesto drugo neko vrijeme, pa opet probaj tu.

Sent from my A0001

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 pro 2014 16:50 

Kinta je napisao:
Tvoj opis me neodoljivo podsjeca na tekucine koje se pokvare tokom ljetnjih mjeseci i stajanja na toplom.

Tog se i za bojim Kinta..ali jedino sa ovom tekucinom je taj problem,isto je stajala gdje i sve druge i doma i na poslu,ali samo sa njom mi se to deseva..ali zanimljivo je da je na trenutke ok,posto sam sad na poslu i parim je jos uvijek posto nemam trenutno nikakve druge kod sebe,a i parit cu je do 20:00...zanimljivo je da je na trenutke(kad duze ne parim)dobra,a cim pocinjem duze parit,vraca se taj ogavni okus...parim ju konstantno par dana,gle,moguce da se to javlja i kod zasicenja...necu je parit dva,tri dana pa cu vidit kakva je onda...;)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 pro 2014 17:57 

A možda se grijač odnosno silica jednostavno ne natapa dovoljno dobro (npr.gusta tekućina) i onda imaš dry hitove koji mogu priuštiti katastrofalan okus. Ako je u početku dobra,a za par minuta ne valja, to može biti razlog. U početku,dok je silica natopljene sve bude ok,al nakon nekoliko zagrijavanja tekućina ispari (naravno ne do kraja),silica se nedovoljno natopi i imaš šugav okus.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 pro 2014 21:49 

skoro sigurno setup

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 pro 2014 21:51 

Meni se zna tak nekakvi slični okus pojaviti zbog drip tipa, kiselkasto / odvratni, probaj dobro s alkoholom i štapičem očistiti tip iznutra, pa oprati u toploj vodi s limunskom kiselinom, možda je samo to.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 20 pro 2014 22:13 

shanta je napisao:
A možda se grijač odnosno silica jednostavno ne natapa dovoljno dobro (npr.gusta tekućina) i onda imaš dry hitove koji mogu priuštiti katastrofalan okus. Ako je u početku dobra,a za par minuta ne valja, to može biti razlog. U početku,dok je silica natopljene sve bude ok,al nakon nekoliko zagrijavanja tekućina ispari (naravno ne do kraja),silica se nedovoljno natopi i imaš šugav okus.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hvala ekipa na savjetima ali neznam zašto sam počeo sumnjat u ovo šta je "shanta" napisao...probat ću napravit novi grijač,složit ga(ne namatat jako nr-r-nr žicu na silicu)malo laganije(opuštenije,ne toliko stegnut)žicu na silicu...možda sam se tu malo zaje..pa mi slabo prolazi tekučina kroz silicu ...hvala,probam pa javim! ;)

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club