| Autor |
Poruka |
|
KlingKlang
|
Naslov: dodavanje vg-a Postano: 14 tra 2014 22:58 |
|
|
|
Da li se može dodavati vg baza u gotove tekućine u kojima prevladava pg i imaju veći sadržaj nikotina zbog više pare i da se ublaži nikotin. Jasno mi je da će se izgubiti dio arome, ali nema veze. Ako to funkcionira, gdje se može kupiti vg za e liquid? Tu na forumu sam vidio da se spominje kemig. Oni prodaju glicerol, pa pretpostavljam da je to vg. Da li ima vg-a i u apoteci i općenito, da li jje u načelu vg uglavnom svugdje manje više isti ako je za oralnu primjenu? Sori ako pitam bezveze, ali nisam dugo u parenju, još mi je dosta nepoznanica. Hvala na odgovorimai lijep pozdrav!
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: dodavanje vg-a Postano: 14 tra 2014 23:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Može Kemig najbolje, ima i u apotekama ali je skuplji a isti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: dodavanje vg-a Postano: 15 tra 2014 09:39 |
|
|
|
Znači vg iz kemiga je provjereno dobar i siguran? Malo ću listati po starim postovima, možda pokušam načiniti diy liquid ako nije prekomplicirano, sastojci nabavljivi i ako se financijski isplati
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: dodavanje vg-a Postano: 15 tra 2014 15:12 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
vecina nas koristi kemigov VG/PG. bitno ti je da ima oznaku PH.EUR ali ako razredujes gotove liquide, kao sto si i sam primjetio, ode aroma u nepovrat.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: dodavanje vg-a Postano: 15 tra 2014 18:22 |
|
|
|
Znači kemig ima i pg? Di ekipa nabavlja najčešće nikotin bazu i arome? To se pretpostavljam sve smješa u posudi u željenim omjerima i ostavi neko vrijeme da "sazrije"? Thnx, pozdrav!
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 15 tra 2014 20:11 |
|
|
|
Pogledaj u 'Pero d. o. o.' (tj. forumskom oglasniku) za nabavku baze i pod 'Liquid' temu Kuharica za početnike.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |