| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: poludel bum Postano: 15 tra 2013 21:20 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
imam problem,,,parim..... sve super arome taman  parim i dalje arome nigdje  i tako u krug.... nisam se mogao strpit oko sazrijevanja jel tu problem''''??? aroma je duhanska od fa virginija u čistom VG-u 18mg..4 namotaja drota 0.20 oko fibera,,u drugom atomizeru čok+ment i nikakvih problema,,,i jel sazrijevanje duhanskih u čistom VG-u kaj drukčije nego u drugim kombinacijama s PG-om
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 15 tra 2013 21:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mozda ti se stvori garez na grijacu pa aroma ne dolazi do izrazaja. Cokolada i mentol su izrazite arome pa se puno lakse probijaju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 15 tra 2013 21:45 |
|
|
Kinta je napisao: Mozda ti se stvori garez na grijacu pa aroma ne dolazi do izrazaja. Cokolada i mentol su izrazite arome pa se puno lakse probijaju. neznam,, grijač složen novi tak da mislim nebi trebalo bit problema makar je i to moguče ,, bum jos koj dan pričekal da se kapi probe 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 15 tra 2013 22:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ili ti je dotok slab. Kad se natopi sve stima a kad potrosis liquid s grijaca nema arome.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 16 tra 2013 21:06 |
|
|
Kinta je napisao: Ili ti je dotok slab. Kad se natopi sve stima a kad potrosis liquid s grijaca nema arome. kaj napravit po tom pitanju 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 16 tra 2013 21:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Možda prljavština u fiberu koja sprečava dovoljno 'brzi' dotok tekućine na grijač meni je to bilo na jednom mizer, dry burnao sam ga dooobro oprao da isčistim fiber i skratio onu plastičnu kapicu što ide preko i onda je mizer proradio 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 16 tra 2013 21:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
domagoj je napisao: Kinta je napisao: Ili ti je dotok slab. Kad se natopi sve stima a kad potrosis liquid s grijaca nema arome. kaj napravit po tom pitanju Obadvije spagice neka budu dugacke s rascerupanim krajevima Setup s jednim namotajem vise grijaca Zarezi silikonsku kapicu Mozda jos malo razbusiti glavu ..... Ali jedno po jedno, da ne pretjeras.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: poludel bum Postano: 16 tra 2013 23:56 |
|
|
Kinta je napisao: domagoj je napisao: Kinta je napisao: Ili ti je dotok slab. Kad se natopi sve stima a kad potrosis liquid s grijaca nema arome. kaj napravit po tom pitanju Obadvije spagice neka budu dugacke s rascerupanim krajevima Setup s jednim namotajem vise grijaca Zarezi silikonsku kapicu Mozda jos malo razbusiti glavu ..... Ali jedno po jedno, da ne pretjeras. kintač moj niš od sveg tog  neznam di griješim,,bum se još sutra potrudil sve solucije isprobane,,da mi se aroma nije pokvarila il da nisam kapnul dost jebiga virginije po 8 kapi,, a počelo mi se dešavat i sa čok+men dima ko u priči arome prvi put kad potegnem ok sve ostalo fiber i drot onak bljak ,,,,,,živa drama
|
 |