Shaka Zuluf je napisao:
Corto, a koju e-cigaretu ti koristiš?
Ma ja sam na dobrom starom XL atty-ju za 510-ku ili na 901... eGo-t je otišao kod kolege...
Shaka Zuluf je napisao:
Razblažio sam ove Inawerine sa PG-om i sada je protok tečnosti dobar, pari ok, ali sam izgubio na aromi. To je ok, poručio sam i arome od njih pa ću za neki dan i to moći da pojačam.
Ja bi ostavio gotove tekućine takve kakve jesu, jer ako ih budeš dodavao, onda moraš čekati da sazore i nije više to to... teško je odrediti mjeru za dodati u već gotovu tekućinu, vjeruj mi, imam iskustva... Ako se atty više ne grije pretjerano, onda je to to...
Shaka Zuluf je napisao:
Samo mi nije jasno u čemu je fazon, kako mogu biti toliko gušće a imaju manje VG-a. Npr na 801 atiju Inawerine daju baš mnogo pare, ali je i tu problem sa gustinom: kada kapljem u ketridž, moram kap-dve pa sačekati malo dok se ne spusti kroz sunđer. Ove FA skliznu po 15-20 kapi odjednom, bez problema.
Ili su u Inaweri smrdali mjeru, pa ti poslali 80% VG-a ili talijani lažu još jače nego što sam mislio, ali njihova sigurno nema 40% VG-a! Probao Tradicional i ne paše mi, samo Velvet koristim... mada mislim da i tu ruknu 40% vode...
Tko zna, ah nitko ništa ne zna... krhko je znanje