| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Boba's Bounty Postano: 08 vel 2013 17:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dali je netko probao ovu tekucinu od Alien Visions-a? Hvale ju kao najbolju tekucinu u zadnjih godinu dana i najbolju na trzistu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
karlo 05
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 08 vel 2013 18:10 |
|
|
|
htio sam naručit ali ili nema dostave za HR ili je abnormalan shipping pa sam odustao al evo ti recept pa probaj, vjerojatno imaš sve sastojke After you mix a normal bottle of E-Juice with your flavoring of tobacco, say a 30ML bottle, ensuring you have proper nicotine strength, PG/VG ratios, here's the top off ingredients, after your other flavors. Remember the more of this E-Juice that you make, just make the appropriate adjustments for the amounts of flavoring used.
4 drops PA Cinnamon 8 drops FA Irish Cream 8 drops FA Caramel (awesome with butterscotch too) 1 drop PA Absinthe (this is a tester flavor unfortunately, I think a redbull or jager flavor might be an OK sub though?) 4 drops Ethyl Maltol (or other sweetener, adjusted for strength)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 08 vel 2013 19:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Zanimljiva kombinacija, ovo je rodjeno za D@du.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 09 vel 2013 02:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kinta je napisao: Zanimljiva kombinacija, ovo je rodjeno za D@du. Hehehe.. pa ja tak nekaj slično trošim već dvije godine! 
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 13 vel 2013 17:12 |
|
|
|
Probao ja prije par mjeseci, baš zbog tog hypea... pa uzeo Boba's Bounty i Gorilla Juice.
Blah. Ali skroz blah. Valjda zato jer su se tresla brda, a rodio se miš.
U Boba's Bounty nisam uopće primijetio anis note i absinthe, po ovom receptu (za koji mislim da nije ni blizu).
A Gorilla Juice... pojedem ga svojom tvorevinom ripe banane, mtype tobacco i vanilije
|
|
 |
|
 |
|
screaminbug
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 03 svi 2013 19:21 |
|
|
AmPh je napisao: Probao ja prije par mjeseci, baš zbog tog hypea... pa uzeo Boba's Bounty i Gorilla Juice.
Blah. Ali skroz blah. Valjda zato jer su se tresla brda, a rodio se miš. Rijetko kome je sjelo odmah. Veli ekipa po forumima i jubitou da aroma dođe do izražaja tek nakon nekog vremena (štogod to značilo). Otkud si nabavio i je li bio original Alien Visions? Oni trenutno redizajniraju online shop zbog nekih problema s payment gatewayom (bar tako kažu), ali ionako ne primaju narudžbe izvan Amerike.
|
|
 |
|
 |
|
karlo 05
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 03 svi 2013 19:56 |
|
|
|
Mene je odmah "izulo iz cipela",nije mi vrag dao mira pa sam naručio 30 ml,nestalo je u trenu, definitivno je duhanska baza sa irish-em u sebi al šta još ima unutra ne bi znao,nažalost bilo je samo 6 mg za naručit pa užitak nije bio potpun,uglavnom nisu ni ti ameri ludi,meni je sjelo ko budali šamar, definitivno planiram još naručit ,ovaj put s više mg
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 06 svi 2013 10:12 |
|
|
screaminbug je napisao: AmPh je napisao: Probao ja prije par mjeseci, baš zbog tog hypea... pa uzeo Boba's Bounty i Gorilla Juice.
Blah. Ali skroz blah. Valjda zato jer su se tresla brda, a rodio se miš. Rijetko kome je sjelo odmah. Veli ekipa po forumima i jubitou da aroma dođe do izražaja tek nakon nekog vremena (štogod to značilo). Otkud si nabavio i je li bio original Alien Visions? Oni trenutno redizajniraju online shop zbog nekih problema s payment gatewayom (bar tako kažu), ali ionako ne primaju narudžbe izvan Amerike. Uzeo sam ih sa Toscane, dok su još imali pun lager AV sokova... ali sad su već neko vrijeme banana
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 20 svi 2013 14:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ponovno je proradilo i sada šalju u Hrvatsku: http://www.alienvapor.com/bobas-bounty/Shiping je 12 $  je ponvo živ
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
karlo 05
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 20 svi 2013 16:27 |
|
|
spavle je napisao: Ponovno je proradilo i sada šalju u Hrvatsku: http://www.alienvapor.com/bobas-bounty/Shiping je 12 $  je ponvo živ to nije original ,koriste ime i sliku pravog juica ali to nije onaj pravi Bobas bounty original je od alien visiona iliti ave juice i do njega je gotovo nemoguće doći,ovo je čisti lopovluk jer koriste priliku prodavati nešto pod istim imenom što nema veze s pravim juicom
|
|
 |
|
 |