Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Alternatecig USA - gotove tekućine
 Post Postano: 02 tra 2014 12:48 
Moderator

http://www.alternatecig.com

Nakon mnogo natezanja napokon su stigle četiri njihove tekućine. Uglavnom sve zbog Milk of gods - la leche de los dioses.
Tri druge su usput. Bila je i akcija pa je sve ispalo dosta jeftino, a i shipping je normalan za USA. Sve tekućine su PG/VG 50/50 18mg nikotin. TH dobar, arome jake i izražene, nema okusa alkohola ili pudera kao u nekim američkim tekućinama.
Trebala je stići po bočica od 30ml, ali došle su 3x10ml od svake.

-Milk of gods - okus po poznatom južnoameričkom piću Horchata spravljenom od ječma ili riže, sezama, vanilije, cimeta i neke nama manje poznate biljke po imenu earth almond. Tamo se pije kao osvježavajuće piće. Nisam probao Horchatu ali aroma ova tekućine definitivno je dobra i osvježavajuća. Cimet se jedva osjeti, a prevladava malo mlječno osvježavajući okus. Dobra tekućina, fina, za buduće tople dane.

-Mean Mocha - kakav bi ja bio a da usput ne naručim i neku kavu. I moram je pohvaliti, dobra, malo slatkasta jaka aroma kave, jedna od boljih koje sam probao.

- Rich Tobacco - dobar duhan, bez nekakvih drugih primjesa, ni sladak , ni kisel, ni parfimiran baš dobar, ugodan za cijeli dan. Najbliži okus bih rekao Virginia ali ne onaj kiseli užas od FA. Možda uz dodatak malo karamele bude savršena.

- Peanut Butter Cups, probao jednom u američkom paviljonu na Velesajmu i ostali su mi u sjećanju kao odlična poslastica, mliječna čokolada i kikiriki putar. Rekoh ajde možda mi se svidi pa sam naručio ovu tekućinu. Od čokolade nema ni č ali okus prženog kikirikija definitivno je tu i nije loš. Možda ga pomješam s Halo kakaom pa dobijem ono što naslov kaže. Sirovi okus prženog kikirikija prevladava i tko ga voli, preporuka.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Alternatecig USA - gotove tekućine
 Post Postano: 02 tra 2014 13:47 

Baš gledam malo na njihovoj stranici. Čini se dobro s vrlo pristupačnim cijenama...kolko te je ispao shiping za sve što si naručio?

SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,
KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 tra 2014 14:01 
Moderator

To dogovori s gazdom, ali 10$ je mene izašlo na kraju, samo smo se natezali jer mu na stranici HR obračunava 3$ pa ...

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2014 03:13 

kad sam prije nekih 20 dana pitao jel salju u hrvatsku,da bi uzeo nesto njhovih tekucina,dobio odgovor "We do not at this moment I am sorry" :shake:

Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club