|
.
Sada je: 20 tra 2026 14:13. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 14:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
grabah
|
Naslov: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 17:04 |
|
|
|
Pozdrav. Prije par dana sam u parilica.hr dućanu kupio dvije bočice desert ship i turkish tobaco. U usporedbi s onim što sam vapao do sad, totalno smeće! btw totalno sam nov u ovom i nemam pojma što sam pario do sad, znam samo da je riječ o kućno izrađenom desert ship blend-u. Punog okusa i arome, dosta slatkast, ma milina, al sad nemrem ćopit tog tipa što ga je smiksao. Ovaj desert ship iz parilice bez okusa, osjeti se jedino nikotin (btw neznam ni koliko nikotina je bilo u onoj mojoj prvoj bočici). E sad zanima me kakva su iskustva iskusnijih korisnika. Jesu tekućine iz parilice.hr reprezetativne za većinu kineskih tekućina ili? Ako takav okus ima većina tekućina, neznam misim da ću odustat od svega. Barem dok ne ulovim onog tipa da mi da recept.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 19:19 |
|
|
|
Zdravo, ja sam Vladimir iz Beograda, 34 godine, parim uglavnom eGo-C. A ti si?
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 19:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Tipa koji ti je mješao tekućine ne poznam, a bome ne znam ni tko si ti. Tako da ćemo teško otkrit nešto pametno. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 19:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Bok.. ja sam D@DO i kupujem liquid u privatnoj kompaniji Agrokor, Zagreb, Trg D. Petrovića 3.. tj. putem njihovog maloprodajnog lanca. 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 20:30 |
|
|
CHROMEX je napisao: Tipa koji ti je mješao tekućine ne poznam, a bome ne znam ni tko si ti. Tako da ćemo teško otkrit nešto pametno.  Shaka Zuluf je napisao: Zdravo, ja sam Vladimir iz Beograda, 34 godine, parim uglavnom eGo-C. A ti si? D@DO je napisao: Bok.. ja sam D@DO i kupujem liquid u privatnoj kompaniji Agrokor, Zagreb, Trg D. Petrovića 3.. tj. putem njihovog maloprodajnog lanca.  "I moj brat Robert takoder"
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 21:03 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Pozdrav. Ja upravo pijuckam bevandu na Tkonu nakon vrhunskih cevapa i rostiljki koje sam sam ispekao. Ne mogu vjerovati u ovo sto pises jer je Parilica jedina trgovina u hr koju vode vaperi. Ali ako bas zelis 5-15 kapi Deserta na 10 ml baze. Uz poneki dodatak kao Hypnotic Myst s par kapi... Ali drago mi je da je na forumu veselo  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 27 kol 2012 21:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Eh da... nemoj mi kineze dirati, inace cu se naljutiti. Kad rivom prodje sjora Mande nosi zmul bevande... a ca... a ca... ca kazu momka dva?
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 28 kol 2012 00:27 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 28 kol 2012 08:03 |
|
|
"Ušo medo u dućan nije reko dobar dan..." Ovo je jako prijateljski forum i atmosfera je vrlo ugodna. Kao što su ti drugi rekli bilo bi lijepo da nam se predstaviš, na čem pariš, itd..... Ja parim nekih cca mjesec dana i mogu ti reći da okus miris i jačina tekućine čak iz iste boćice nije ista ako dimiš na LR-u, nekom drugom kartu tipa dual coil, vivi itd.... A da ne govorim o omjeru voltaže i omaže. Do sad sam potrošio cca 2500KN na isprobavanje raznih stvarćica, promijenio četiri baterija, bla, bla, bla... I našao što mi odgovara, ali i dalje isprobavam nebi li doterao za nijansu bolje, a bolje uvijek ima. Iako što meni paše ne znači da će odgovarati svima. Ljudi odustaju s parenjem iz neznanja, a i ne da im se isprobavati nego kažu: "ne može mi to zamijeniti cigaretu - odustajem!". U startu je parenje skup sport. Kod mene na poslu pari nas nekoliko i kad sam rekao da sam dao za vmax 600KN + 350KN za baterije i punjač rekli su da nisam normalan. Baš jučer pojačam vmax na 6V sa vivom na 2,4 ohma i dam jednom od kolega i kažem: " na duni malo muški, ne budi pićkica!" kašljo je i suze su mu išle... U hebate šta je ovo..... 
|
 |
|
Cahla
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 15 tra 2014 11:50 |
|
|
|
U ovom postu su iznesene ozbiljne optužbe a član se nije ni pravilno predstavio u odgovarajućoj temi zbog toga sam uklonio imena prozvanih
mod
Bok svima, koliko vas ima.
Parila sam jedno 4 mjeseca, počela sa parilicom i tekućinom kupljenom u XXXX.
Kao prvo, cure koje rade na vrbanima - JAKO jako neljubazne i nezainteresirane. Bila tamo 2 puta, iako sam sa Jaruna, odustala sam i kupovala sam u Mallu, jer su cure tamo full simpa, osjećala sam se baš ugodno čakulajući s njima.
Probala sam skoro sve nikotinske, jer me voćne nisu privlačile. Jedina koja mi je donekle valjala, je bila, donekle, DKtab. Ali i ona je brzo dojadila.
Ne znam, jesu li te tekućine fakat orginalne, kao što oni tvrde, ali meni su one sve bile skoro pa iste. Razlika je bila kaj su neke bile više bljak od ostalih, ali to je sve.
Događaj nakon kojeg sam ja odustala od parenja, je bilo nakon kaj mi je cigareta skoro eksplodirala u ustima i skurila mi usta. Nakon kaj sam napunila bateriju i stavila ju na kartomizer (Ce4), cigareta je počela pištati, dimiti se full, i u sekundi se toliko zagrijala, da mi je skurila usta! Toliko o kvaliteti robe ..
Uopće se neću ni truditi reklamirati, niti ići do njih, jer me isprike ne zanimaju. Pripremam intervju za tisak, i za televiziju, sa jednom našom televizijom, jer ovakve stvari nisu dopustive, niti oprostive, i nikakve isprike za to kaj se desilo ne postoje.
Bilo mi je loše od tekućina, pluča su me nakon nekog vremena počela rasturati, i već tad sam skužila da je to neka kemija žešća. Nedugo nakon toga mi se desio fijasko sa cigaretom.
Uglavnom, ne preporučam proizvode, nikako. A da ne pričam o sastojku, Propilen Glikolu;
Propilen glikol (propylene glycol) se u industriji koristi kao antifriz i tekućina za kočnice, ali je isto tako vrlo prisutan i u regeneratorima za kosu, losionima za tijelo, kremama i zubnim pastama. U kozmetici se koristi kao sredstvo za vlaženje kože, a uzrokuje iritaciju kože, iritaciju očnog tkiva, oštećenje bubrega i jetre, mučninu i glavobolje.
Glavobolje su bile prisutne i kod mene, na što su oni tvrdili da se samo "moram priviknuti na parenje".
Bježite od toga, i radije se malo potrudite prestati pušiti. Napravite svom zdravlju uslugu.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 20 tra 2026 14:13. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 14:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |