| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 pro 2013 13:29 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Evo, kako sam relativno nova u parenju, isprobavam stalno nešto novo, kombiniram, prčkam po tekućinama i tu i tamo se potrefi neka fina kombinacija. Na primjer, VZ French Pipe - koji mi je presladak i preintenzivan i u stvari mi se ne sviđa pretjerano - savršeno mi paše uz malo Dekangove banane. Ne gubi na okusu, samo je još malo puniji i zanimljiviji. Možda je ovakav miks krđe i "premium" tekućine svetogrdan za neke, ali bar sam riješila problem nezanimljive tekućine sa malo začina  Imate vi koji dobar recept? Nešto neočekivano i neuobičajeno što vas je ugodno iznenadilo? 
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 pro 2013 13:45 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Evo mogu ja podijeliti nekoliko svojih "kombinacija"  Možda nebi bilo loše odmah i napisati i omjere koje se miješaju bez obzira radilo se o gotovoj tekućini ili o aromama. Količine su sve za 10ml baze. Banana mix: 4 kapi VZ banana 2 kapi VZ karamel 2 kapi VZ cream Lemon tea: 6 kapi Atmos green tea 6 kapi atmos lemonade Milk cinnamon cookies: 6 kapi Atmos cinnamom cookies 6 kapi Atmos milk biscuit Karamel french 4 kapi VZ french 4 kapi VZ karamel
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 pro 2013 13:48 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ma da... trebala sam paziti što radim, ali bilo je sve nekako odokativno i ravno u tank. Moram obratiti pažnju ubuduće Hvala na receptima, zvuče mljac!
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 pro 2013 15:34 |
|
|
|
Super thema i nema rezeptima "vlastitim-od vapera" kraja zacinit i dodat nijansu necega u gotov Liquid"ga po meni dovede do savrsenstva.. Posto imamo svih drugacije Nepse i okuse je to Relativno
Evo jedan moj experiment vidijo na netu Kava liquid i arome u sto varijacija parim i volim Kavu. !!ali onaj cream efekt mi nedostajo... Nasao sam Njemacku stranicu liquid mischer ili liquid-rezepte.de
Doveo sam svoj kava liquid do savršnstva Sa 2kapi vanilla arome I nevirovatni 2kapi Manje masnog MLJEKA!! Da i mogu rec wow probajte na maloj kolicini sa mrvicom mljeka*Cream effekt diy*Lp zeljko81
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 pro 2013 15:43 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
ja sam jos guster u mixanju al prvo kaj mi je palo na pamet sam napravio cim su dosle arome i ispalo je savrseno.... VZ 4k vanilla 2k caramel 2k cherry imam jos puno ideja ali manjak baze..... pa kad rijesim taj problemcic bit ce  do prexutra 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 15 sij 2014 17:01 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Dajte ljudi podijelite koji recept znam da imate 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 15 sij 2014 18:21 |
|
|
|
uzeo sam virginiu od inawere....meni ok nekima nije..... Znaci radio sam probno 20 ml stavio sam 0,3 ml virginie i nakon toga dodao 0,3 ml karamele od VZ-a to sam pomješao zajedno pa tek zatim ubacio u bazu, ukupno 3% arome u vg bazi ...jako fino za parit....uz dosta gorcine virginie lijepo dolazi do izražaja karamela koja ubija osjecaj duhanske arome...... Meni fino!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 05 tra 2014 13:40 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
VZ: virginia, vanilla, black&mild i milk chocolate. postotke vam necu rec jer sam pocel zaradivat nofce na tome  u glavnom u pocetku je to bilo tolko lose da sam skoro sve hitil u wc... al sam ipak odlucil ostavit malo da stoji. nakon tjedan dana... savrsenstvo 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
DejanLinjakovic
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 27 tra 2014 20:55 |
|
Pridružen: 11 vel 2014 09:19 Postovi: 21 Lokacija: Nova Gradiška
|
na 10ml 7kapi tabbaco 3kapi borovnica 10kapi kawa arome-Flavor x Poljske....super kombinacija koja zvuči malo čudno zbog borovnice ali je odlična 
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Iznenađujuće kombinacije tekućina - recepti? Postano: 28 tra 2014 13:14 |
|
|
|
imao hangsen cuban cigar 18 mg, pg/vg 70/30 - preintenzivna aroma, nisam mogao pariti duže od 15 min. iz očaja pomješao sa dekang usa mix 18 mg pg/vg 50/50 u omjeru pola-pola. dobio bombu, nešto najbolje što sam ikada pario (doduše, ne mogu se pohvaliti da sam baš probao previše tekućina, možda 10-15 od 3-4 proizvođača) aroma predivna, ne preintenzivna, odlična količina pare, milina. može se parit non-stop.
|
 |