| Autor |
Poruka |
|
KlingKlang
|
Naslov: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 20:15 |
|
|
|
bio danas po vanilin šećer u konzumu i za oko mi zapele boćice od 10 ml, ambalaža kao i za ecig arome. to su arome za kolače i preljeve, okusi vanilija, jagoda, itd. ne mislim s time mućkati, nego me zanima da li bi se to u teoriji moglo staviti u bazu i da je aromatizira za parenje, jer im je namjena ionako za prehranu, pa ne bi trebale škoditi zdravlju.
pozz
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 20:19 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Te arome su pofarbane i pune šećera. Jako prlja grijače tako da su neupotrebljive.
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 20:23 |
|
|
|
thnx, dobro je znati, vjerojatno bi se već o tome pisalo na forumu da je to upotrebljivo
|
 |
|
EmpEroR
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 21:28 |
|
Pridružen: 14 pro 2013 14:08 Postovi: 87 Lokacija: negdje oko Pule
|
Neke od tih aroma su možda i upotrebljive. Ljudi koriste LorAnn arome za tekućine iako su u originalu namjenjene za prehranu. Ali treba vidjeti točno o kojoj se aromi radi, na čemu je bazirana... Neke su OK za parenje, a neke se ne preporučuju. Negdje sam bio naletio i na neki popis, ali ne sjećam se di točno. U svakom slučaju, arome u supermarketu su vjerojatno skuplje od provjerenih aroma za miksanje tekućina, pa se niti ne isplati zajebavati se s tim. Osim ako baš nemaš želju za eksperimentima naravno 
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 21:33 |
|
|
|
ne bih se s tim zafrkavao, nego me zanima za hipotetski slučaj da nemaš što za pariti osim same baze, a dućan je 100 m od stana, kao neka alternativa ako zaškripi. naravno, tko pari, rijetko se dovede u tu situaciju, uvijek postoje zalihe, ali eto, sve je moguće
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 29 tra 2014 22:38 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Probal sam sa limunom i bademom (Dr Oetker) prije par mjeseci. Nema tu niš posebno. Arome ko arome Trebalo bi ti barem 20% jer su razrijeđene alkoholom i "slabe". Ne isplati se. Inače, Dr Oetker proizvodi i arome za e-liqude  I one su slabe 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 30 tra 2014 22:56 |
|
|
|
Probao Dr Oetker cokoladu, visnju i mentol. Ima vise boje nego bilo cega drugog. Npr, cokolada mirisi odlicno, okus je nikakav i jako je slabi koncentrat. Jedino bi mozda prosao limun. Aroma je prozirna i cini mi se da nema puno boje unutra.
|
|
 |
|
 |
|
Beeblebrox
|
Naslov: Re: arome iz supermarketa Postano: 02 svi 2014 17:01 |
|
Pridružen: 28 ožu 2014 22:33 Postovi: 82 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
Ni slučajno! Pri visokim temperaturama karboniziraju pa slijedom toga i uništavaju dijelove....
_________________ SVE ŠTO JE LOŠE NIJE DOBRO! 
|
|
 |
|
 |