Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: star liquid tekucine
 Post Postano: 15 vel 2014 15:14 

molio bi cijenjene forumase misljenje o star liquid tekucinama? Zna li se koje su to baze i arome?

Bez linkova na oglasnike molim.

lp,
Rakun :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: star liquid tekucine
 Post Postano: 15 vel 2014 15:33 
Moderator

Nisam ga našao ni na kakvom forumu ili uživo, samo sam iz druge ruke čuo da većinom kopira Tihomira ( KTS tekućine ) frajer je totalna nepoznanica reklamira se preko interneta i oglasa i nisam čuo da je negdje došao predstavio se i rekao ja sam taj i taj, radim to i to na takav i takav način.

Misterija totalna!

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 00:17 

isprike zbog linka, nisam znao.... inace zvao sam tipa, kaze da su arome "americke" odnosno vz

bas mi je bilo cudno da nema rijeci o njemu na forumu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 00:37 

www.startekucine.com

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 01:24 
Administrator

Goran_M. je napisao:
http://www.startekucine.com

Aha, razglabali smo vec negdje o tome.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 01:26 

Hmmm... a zašto bi netko kupovao "stare liquide"???
To me podsjeća na... "Al Usrah supermarket"...

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 17:15 

Star liquid, ovo-ono... Rodney & Delboy... "Peckamska česmovača"... Mislim, malo se anonimno priučiš po raznim forumima, kako, šta i gdje... "otvore ti se horizonti", isprazniš prababinu garažu, didov podrum ili štagod pa kreneš sam mućkat... malo muljaš sa kojekakvim bazama i aromama, malo kemijaš sa 99%-tnim nikotinom... A ako i faliješ malo, jbga, ništa zato... sve u rok službe... usput smisliš neki turbo-extra-giga-mega bombastični naziv za e-liquid da uz par popratnih rečenica u oglasniku to sve skupa zvuči uvjerljivo i 10000000% sigurno, provjereno i po svim mogućim certifikatima odobreno.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nećemo im raditi bilo kakvu reklamu, nema linkova na Oglasnike i Njuškala

Svi se danas dadoše u biznis sa tekućinama. Ko će ga znat, možda od toga svega nešto i valja čemu, svaka čast poštenim iznimkama koje i stvarno stoje iza onoga šta napišu u oglasu, ali ja se ipak ne bih upuštao u rizik isprobavanja svakakvih liquida napravljenih od strane raznoraznih neprovjerenih garažnih "majstora". Radije ću sam za sebe mućkat (što i radim), pa ako šta i zajebem (a neću) - "sam pao- sam se ubio".

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 17:19 
Moderator

Ja šu samo još jednom repostati nešto što sam davno napisao:

"Koristim tekućine samo od ljudi kojima 1 000 000 % verujem i po mogućnosti osobno poznajem, pored toga najviše sam sebi mixam tekućine po svom ukusu"

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 17:50 

Goran_M. je napisao:
Star liquid, ovo-ono... Rodney & Delboy... "Peckamska česmovača"... Mislim, malo se anonimno priučiš po raznim forumima, kako, šta i gdje... "otvore ti se horizonti", isprazniš prababinu garažu, didov podrum ili štagod pa kreneš sam mućkat... malo muljaš sa kojekakvim bazama i aromama, malo kemijaš sa 99%-tnim nikotinom... A ako i faliješ malo, jbga, ništa zato... sve u rok službe... usput smisliš neki turbo-extra-giga-mega bombastični naziv za e-liquid da uz par popratnih rečenica u oglasniku to sve skupa zvuči uvjerljivo i 10000000% sigurno, provjereno i po svim mogućim certifikatima odobreno.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Svi se danas dadoše u biznis sa tekućinama. Ko će ga znat, možda od toga svega nešto i valja čemu, svaka čast poštenim iznimkama koje i stvarno stoje iza onoga šta napišu u oglasu, ali ja se ipak ne bih upuštao u rizik isprobavanja svakakvih liquida napravljenih od strane raznoraznih neprovjerenih garažnih "majstora". Radije ću sam za sebe mućkat (što i radim), pa ako šta i zajebem (a neću) - "sam pao- sam se ubio".

kolko znam svi nasi danas hvaljeni, prehvaljeni i "provjereno kvalitetni" liquid dileri su tak poceli. neki i dan danas imaju oglase po njuskalu.....

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2014 18:28 

Flux, da, počeli su na isti način, ali s tom bitnom razlikom da je u to vrime vapera u HR bilo poprilično manje nego danas, a isti su također i članovi foruma poodavno tako da su direktno u kontaktu sa vaperskom scenom. A sada, kad je broj vapera u HR u drastičnom porastu, svatko hoće biti "Siniša" ili "Tihomir", a bgm i "Valter" (24 sata) i upuštati se u proizvodnju i prodaju svojih no name tekućina. U vaperskom svijetu (kao i u životu općenito) povjerenje triba zaslužiti. Jedan iz ST kopira Sinišu, ovaj iz naslova teme Tihomira... neki treći izvodi nešto deseto... i to prodaju po oglasima kao "sigurno, provjereno i kvalitetno", a da ih pritom ne moš vidit ni u tragovima na ni jednom HR e-cig. forumu.
Btw. flux, sretna godišnjica. :plus:

Povratak na vrh 

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club