Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Mom'n'pops tekucine
 Post Postano: 24 lip 2014 20:53 

Evo narucio na leisureliquids arome,doslo za tjedan dana,njihove bocice,ne originalne,cepovi im nisu nesto al nije se razlilo

Smixano sve na cca 15%,pustit cu par dana pa krece ispribavanje,za sad sve djeluje ne lose po snjofu

RY4 v2
Tobbacco Praze
Butterfly bait
Covered ape
Ordinance bomb
Grasshopper

Javim dojmove,a slobodno i drugi pisite iskustva

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 lip 2014 19:47 

Cijeli dan na Ry4 v2

Hrpa svega se osjeti u ovoj aromi,na prvi mah neka susena trava il 7 leaves od fa,al nema tako jako izrazeno to,cak malo vise prevladava neki opori smek,svaki dim je drukciji,osjeti se nesto drugo,u nekom trenu mi vuklo na cokoladni biskvit cak,na nos vuce na slatkasto dok kod normalnog uvlacenja tog nema...komplicirana aroma i neznam jos dal mi se svidja tolko da je ostavim,jer ako nije all day vape ne ostavljam...kad bi nasao negdje jos aromu tamne cokolade da ubacim u nju onda bi to bilo to

Sutra tocim sljedecu aromu pa se javim;)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 lip 2014 23:14 

Ordinance bomb

E ovo mi je super,na prvi dim se odmah sjetio black&mild od vz,mozda je ovih 15% previse cak,ima neki smek kao i ry4 v2,al u tragovima,fina opora aroma,ima hrasta (?!?) unutra, neceg finog dubokog,na nos se jako osjeti,dok aftertaste je lagan,na jeziku i slatkast,ovo mi se jako svidja...al day vape

Inace,nisam slikao,al nakon 5ml 70/30 12mg ry4 v2, jako zaprljan grijac,ko da sam na cistom vg-u,izdrzao bi mozda jos jedan tank...jedva

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club