|
.
Sada je: 29 tra 2026 12:51. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Eggie
|
Naslov: Survey Postano: 14 lis 2014 12:21 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 12:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Evo, ja sam ti ispunio...ali nije ti dobar survey. Pitanja su izričito za totalne početnike...više manje tu na forumu svi sami miksamo tekućine, tak da ak ne misliš imati arome, niš od posla sa većinom ekipe na forumu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 12:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
fek0 je napisao: Evo, ja sam ti ispunio...ali nije ti dobar survey. Pitanja su izričito za totalne početnike...više manje tu na forumu svi sami miksamo tekućine, tak da ak ne misliš imati arome, niš od posla sa većinom ekipe na forumu. fekO ne živi se od nas nego egica, grijača i dekanga, prema tome ne plaši čovjeka.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 12:40 |
|
|
Totalno loše jer kod pitanja za količinu nic-a imaš samo jedan mogući odgovor, a većina nas koristi različite količine za različite setupe ili atty-e Ako misliš držati samo tekućine onda sretno. Ako misliš samo premium tekućine držati onda si već osuđen na propast 
|
 |
|
Eggie
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 13:50 |
|
|
Pozdrav ljudi, hvala na odogovorima  @fek0 - Mislim staviti i arome, naravno imas kakav prijedlog cijih, sta jos nisi vidio u hrvatskoj, a vrijedilo bi? @coldyl - Vidim da nema smisla radit sa premium tekucinama, od 13 ljudi koji su odgovorili na survey, niti jedna osoba nebi dala 70kn za dobru tekucinu… balkan 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 13:55 |
|
|
|
riješeno
očekivao sam više pitanja, daleko preciznija pitanja. napravi još jednu anketu da se može birat više odgovora, mogao biš u anketu ponudit koje proizvođače tekućina volite, itd itd. Djeluje mi kao da si anketu slagao doslovce uz kavu. Malo ozbiljnije to napravit, ipak ti je to istraživanje dijela tržišta s kojim se misliš bavit i izvršit početno ulaganje.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 14:05 |
|
|
|
rjeseno, ali svaki odgovor mi je other... nije ti bas nesto predobro anketa sastavljena ali nadam se da ces uspit u svom naumu, sretno!
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 14:07 |
|
|
Eggie je napisao: Pozdrav ljudi, hvala na odogovorima  @fek0 - Mislim staviti i arome, naravno imas kakav prijedlog cijih, sta jos nisi vidio u hrvatskoj, a vrijedilo bi? @coldyl - Vidim da nema smisla radit sa premium tekucinama, od 13 ljudi koji su odgovorili na survey, niti jedna osoba nebi dala 70kn za dobru tekucinu… balkan  Ne radi se o balkanu, već o tome da je većina ljudi odavno u ovom sportu i da ih mnogo zna raditi kompleksne recepte koji ne zaostaju puno za ostatkom "kuhara" ili čak ima i bolje rezultate, a opet se mogu nabaviti na domaćem tržištu po povoljnijim cijenama. Primjera imaš puno, Infamous liquids, KTS, naš Walter s foruma itd..... Dali ćeš prodati premium tekućine.....vrlo vjerojatno da no ne u količinama da bi se isplatilo. IMHO. A ovo što si ljude klasificirao kao "balkance" vjerojatno ti neće pomoći u daljnoj komunikaciji s članovima ovog foruma.
|
 |
|
Eggie
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 14:34 |
|
|
Pod balkancima nisam mislio nista lose, samo sam htio reci da smo narod koji ne voli trositi novce na kvalitetu, sto sam I mogao saznati iz surveya, jer nitko od nas ovdje nebi dao 70kn za 10ml, kad Im je previse dati I 25 za 10ml... Survey sam zapravo poceo radit na poslu tek tolko za frendove sa samo 3 pitanja, a posto sam impulzivan u svim stvarima koje radim, dodao jos pitanja I okacio to ovdje.znam da inace ljudi ne vole surveye I upitnike, pa sam ostao minimalista, ali sam pogrijesio, svi ovdje zele pomoci I bas mi je drago to vidjeti, kad dodem doma cu napravit bolji pa ga okacit opet  )
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 14:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ja kupujem odlične tekućine, premium je malo rastezljiv pojam za dolar po ml i ova granica je vrlo visoka, neztnam na koje si tekućine mislio
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 12:51. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |