Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Totaly Green tekućine
 Post Postano: 05 pro 2014 15:03 

Da li ih je netko probao i kakva mišljenja imate o njima.

Probao sam Pina coladu i iskreno u početku je okus bio "ok" prvih dan dva, ali prilično slab no s vremenom je počelo imati okus ustajale mokre čarape :vom: i da ne pričam kako se teško riješiti arome iz bilo kojeg tanka "ribanje do jajca" :minus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Totaly Green tekućine
 Post Postano: 05 pro 2014 15:49 
Moderator

Citaj topic "Elda"...to je njihov brand, nista posebno osim sto prljaju setup za popizdit. Uostalom, netko tko ide proizvoditi tekucine bi takve stvari trebao znati...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 17:44 

fek0 je napisao:
Citaj topic "Elda"...to je njihov brand, nista posebno osim sto prljaju setup za popizdit. Uostalom, netko tko ide proizvoditi tekucine bi takve stvari trebao znati...

Zašto bi to trebo znat? Misliš da Tihomir i Siniša znaju ili su probali svaku dostupnu aromu na tržištu? :blond:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 20:32 

Dentex je napisao:
fek0 je napisao:

Zašto bi to trebo znat? Misliš da Tihomir i Siniša znaju ili su probali svaku dostupnu aromu na tržištu? :blond:

Slažem se s Dentexom, nemoguće ih je sve isprobati i znati ama baš za sve. :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 22:10 

Ja sam jednom uzeo nešto od Elde. Dostava paketa iz Požege do Zagreba koštala je malo manje od 50 kn što je idealan razlog da nikad više ne naručim ništa od njih. Kvaliteta dostavljene robe zadovoljavajuća, a uz paket su kao poklon stavili i dvije male najlonske ampule tekućine "Sex on the Beach".

Ta tekućina je definitivno vrhunska. Sigurno jedna od najboljih koju sam probao.

No, s obzirom na ne baš malu cijenu dostave nije mi palo na pamet da je ponovno naručim.

Ipak moj dojam je da tamo netko ipak zna svoj posao i da im pojedine tekućine uopće nisu
loše, kao što se na nekim forumima može pročitati.

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club