Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: The Vaping Rabbit - recenzija
 Post Postano: 23 sij 2015 11:08 

Pozz ljudi! Evo i mene opet na VaperClubu! :D

Bila sam malo zaposlena s krajem godine sa statistikama, inventurama i sl., no u međuvremenu sam se i pozabavila i isprobavanjem raznih modova, tekučina i rda/tankovima :hihi:

Međutim, ovdje sam da napišem u kratko (kako najbolje i mogu :blje:) i podjelim s vama moje mišljenje o jednoj zaista predivnoj liniji tekućina iz Los Angeles, US: The Vaping Rabbit.

Bila sam u mogučnosti nabaviti cijelu liniju od Vaping Rabbita preko njemačkog store-a Vapor Freak (shipping im je malo skuplji, naime skoro 10 €, ali isplatilo se) i isprobati sve proizvode u liniji.

Evoga, da se dalje ne zadržavam, ajmo početi! :lol:

Prvo, prezentacija firme je zaista predivna: Tekučine su inspirirane Alisom u zemlji čudesa i dođu u 30 ml bočicama sa UV zaštičenim staklom i čepom od voska :plus: Mali minus jeste, da čep nema kapaljke, pa sam morala koristiti vlastite bočice za prelivanje tekučine. Ajd, nije prestrašno. Prema opisu firme, sve je ručno rađeno, tekučina (koja je 99% VG i dolazi u ili 0, 3 ili 6 mg/ml nic) je pre-steeped a dobivena iz 'čudnovatog' :kuc: procesa destiliranja putem pare, gdje se sastojci (prirodno voće, začini i bilje) kuhaju i zatim se prikuplja okus (nekako) dobiven iz destilata i miksa se sa VG. Svi sastojci su im prirodni, nema dijacetila, super, sve super. :)

Evo i primjera bočice (Na slici The Pelican)

slika

Sve tekučine su bile isprobane na Cani (Oko 15-25w, mi je varirala snaga, ovisno za koji okus) sa Nautilusom. Koristila malo I Nemesis s Tobh-om (0.4 ohm build micro dual coil 28 gauge), ali u RDA su okusi bili malo pre intenzivni, pa čak i pre jaki, skoro kao da parim neki parfem :conf: . Pročitala i na par stranica da se jedino isplate sa tankovima koristiti, pa sam i tako i nastavila.

The Alice

Opis: Classic tres leches cake with a fruity glaze.

Dojmovi:

Ajme koliko pare sa svim njihovim tekučinama! :vaper:

Zamislite si ledeni vjetar s predivnom glazurom od trešanja, svježih malina i malo citrusa. To bi bio The Alice. Međutim, okus je više vočni nego 'tortni', ako to ima ikakvog smisla :'D Meni među top 3 tekučine trenutno, jako fini, pekarski štih na izdahu, krema od vanilije se osjeti, ali prvenstveno prevladava ta vočna glazura. Na vrhu jezika kao da si zagrizao u hrpetinu svježeg voća, okusi nisu umjetni i prefini miris pare, kao da si ušao u slastičarnu! :D

Ocjena: 10/10

The Cheshire Cat

Opis: Orange pineapple upside-down cake with brown sugar glaze.

Dojmovi:

Previše naranče za moj ukus. Oni koji volite naranču i ananas, ovo bi bilo savršeno :zu: kao i sa Alice, osjeti se taj pekarski, više slastičarski štih u izdahu. Spužvasta tortica sa smeđim šećerom se fino osjeti, ali dominira naranča. Nije loše, ali nije bilo za mene :minus:

Ocjena: 6/10

The Hatter

Opis: A slice of creamy Flan Napolitano.

Dojmovi:

Kremasto u P.M. :rotfl: Okus kremaste, meke rožate sa finim preljevom od karamele. Da, da i da, sve pogođeno. Znači custard flavor, ko ih voli, fino. Ima tu i cimeta trunčice, a pošto što nisam preveliki ljubitelj cimeta, to je mali minus za Hatter-a. Sve u svemu, jedna od boljih custard flavors koje probala :o

Ocjena: 8,5/10 (E da nema cimeta---)

The Pelican

Opis: The Pelican is a creamy grape mamba milkshake.

Dojmovi:

Jako interesantno, no čudno. Kremasti milkshake s slabim okusom onih mamba bombona od grožda. Volim mambe, i kao kod svih njihovih tekučina, jako je kremasto. Nije loše, no zaista čudan okus :hmm: Nije eksplozija okusa kao kod drugih njihovih tekučina, skoro pa da parim milkshake sam po sebi.

Ocjena: 7,5/10

The White Queen

Opis: A creamy raspberry tart.

Dojmovi:

Favorit od Youtuberice Ruby Roo (koja je također recenzirala cijelu liniju, međutim sa par starih okusa kojih više nema kao The March Hare.)

Ovo je prvi okus koji probala od linije: Nemogu ništa drugo reći osim: WOW! Prefino! Meni najbolji okus od Vaping Rabbita! :bli: Kao i sa Alice, nije toliko tortni okus kao što je vočni, no ta prokleta malina, uff. Kao da sam je sad ovdje frišku zagrizla! Savršenstvo. Okus vanilije, šlaga i one kao korice od tarta je samo bonus ovoj predivnoj tekučini. Svaka čast VR! Najbolji okus maline, tako prirodan!

Ocjena: 11/10!

The White Rabbit

Opis: Blueberry Shortbread cookies with a creamy lemon frosting.

Dojmovi:

Osvježavajuće! Limun se itekako osjeti, ali slabo osjetim tu borovnicu. Nije kao glazura od limuna, meni je više to kao limunada :D Kremasto i fino, kao i sve njihove tekućine. Možda mala trunčica shortbreada se osjeti pri izdahu, ali prvenstveno je to friški limun. Također sam primjetila da sa njihovim tekučinama godi veća temperatura na VW ako se hoće osjetiti ti tonovi torta i slastica, a manja ako hoćete izvući te tonove voća, no nemora biti.

Ocjena: 8/10

Eto, nadam se da sam uspjela opisati, nekako, Vaping Rabbit tekučine! :mrgreen: Ja sam zaista uživala u svim (Osim možda Cheshire Cat) njihovim okusima i The White Queen mi se svrstala u rotaciju u mom ADV skupa s RY4 Azeroth od Coval Vapes-a.

Topla preporuka i oba palca gore za Vaping Rabbit i svaka čast ekipi iz LA za predivne tekučine!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: The Vaping Rabbit - recenzija
 Post Postano: 24 sij 2015 15:26 

:dobar: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2015 21:28 

:dobar: :brav: Ali da dobivene od prirodnog voca :hmm: Zamisli koliko bi voca trebalo za jednu bocicu napravit. Eh Ameri :mrgreen: cijeli zivot prodaju fore sabanima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2015 03:16 

Darinka je napisao:
Ali da dobivene od prirodnog voca :hmm: Zamisli koliko bi voca trebalo za jednu bocicu napravit. Eh Ameri :mrgreen: cijeli zivot prodaju fore sabanima.

:joj:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2015 18:12 

mravak je napisao:
Darinka je napisao:
Ali da dobivene od prirodnog voca :hmm: Zamisli koliko bi voca trebalo za jednu bocicu napravit. Eh Ameri :mrgreen: cijeli zivot prodaju fore sabanima.

:joj:

Zanimljivo, dal stvarno tako proizvode tekućine ili je to samo napisano a nema veze sa istinom ? Jer ako je tako ispada da tu baš i nema nekakvih štetnih nepoznatih kemikalija koje bi inače glumile arome .
Dobar review :plus: :brav:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2015 21:13 

rootsandculture je napisao:
Darinka je napisao:

Zanimljivo, dal stvarno tako proizvode tekućine ili je to samo napisano a nema veze sa istinom ? Jer ako je tako ispada da tu baš i nema nekakvih štetnih nepoznatih kemikalija koje bi inače glumile arome .
Dobar review :plus: :brav:

Hvala! :mrgreen:

E sada što se tiće te 'destilacije', tko zna! :kuc:

Žena je navodno prije vodila slastičarnu pa otvorila vape shop prije nego išla delat tekućine, a ja samo mogu za sebe reći da, pogotovo White Queen, zaista ima okus po friškom voću, a kod moje flašice White Rabbita primjetila i mala kao zrnasta nakupljenja u gustoj VG tekučini, jako viskozno i grudasto. Tko zna šta je to, meni izgleda kao dok blendiraš voće, ali navodno da su bili i testirani na dijacetil i sve super. Skupi jesu, i rade određenu brojku flašica svaki mjesec radi destilacije. Naravno, sve je rasprodano prilično brzo odma nakon što objave da imaju tekučine u stocku :p

E sad, koliko istina to s voćem, ma neznam--- samo znam da su fini :plus:

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club