| Autor |
Poruka |
|
davidklc
|
Naslov: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 13:58 |
|
|
|
Znaci imam problem,neznam dali se nekom to dogadjalo...Xbud tekucina-Budy Bird...kupljena prije par dana,fina,duhanska,nekako gorkasta sa slatkastim dodatkom,parena cca 5dana,bila odlicna,a jucer mi pocela na trenutke mijenjat okus,kao sta sam rekao,nesto bljutavo-kiselkast okus od kojeg mi se diže želudac,kao okus pokvarene pive,neznam kako to opisat...smotao novi grijac,sa pletenom silicom,oprao MP3,nakapao diraktno na grijac tekucinu i cca 5min bilo ok,a kasnije opet taj uzasan okus...pa mislim,da se slucajno tekucina pokvarila,pa bio bi isti okus od pocetka?Neznam,ako netko zna u cemu bi mogao biti problem,da ne bacam sada bezveze tekucinu,mozda se pokvarila,pa cu je bacit,jel to ne zelim parit,neznam.Hvala.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 15:07 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Možda je previše pariti 5 dana istu tekućinu, ostavi je par dana i probaj.
Možda si se jednostavno zasitio.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 15:26 |
|
|
Hm...a gle,moguce da je i do toga,makar ne vjerujem,volio bi da si u pravu...ajde bas cu probat,necu je jedno vrijeme parit... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 16:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tvoj opis me neodoljivo podsjeca na tekucine koje se pokvare tokom ljetnjih mjeseci i stajanja na toplom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Postano: 20 pro 2014 16:30 |
|
|
|
Pretpostavljam da si se zasitio te arome, ako si samo tu tekucinu pario. Pari nesto drugo neko vrijeme, pa opet probaj tu.
Sent from my A0001
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 16:50 |
|
|
Kinta je napisao: Tvoj opis me neodoljivo podsjeca na tekucine koje se pokvare tokom ljetnjih mjeseci i stajanja na toplom. Tog se i za bojim Kinta..ali jedino sa ovom tekucinom je taj problem,isto je stajala gdje i sve druge i doma i na poslu,ali samo sa njom mi se to deseva..ali zanimljivo je da je na trenutke ok,posto sam sad na poslu i parim je jos uvijek posto nemam trenutno nikakve druge kod sebe,a i parit cu je do 20:00...zanimljivo je da je na trenutke(kad duze ne parim)dobra,a cim pocinjem duze parit,vraca se taj ogavni okus...parim ju konstantno par dana,gle,moguce da se to javlja i kod zasicenja...necu je parit dva,tri dana pa cu vidit kakva je onda... 
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 20 pro 2014 17:57 |
|
|
|
A možda se grijač odnosno silica jednostavno ne natapa dovoljno dobro (npr.gusta tekućina) i onda imaš dry hitove koji mogu priuštiti katastrofalan okus. Ako je u početku dobra,a za par minuta ne valja, to može biti razlog. U početku,dok je silica natopljene sve bude ok,al nakon nekoliko zagrijavanja tekućina ispari (naravno ne do kraja),silica se nedovoljno natopi i imaš šugav okus.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 21:49 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
skoro sigurno setup
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Zagorsky
|
Naslov: Re: Tekučina-prelazi sa finog na bljutavo kiseli okus?? Postano: 20 pro 2014 21:51 |
|
|
|
Meni se zna tak nekakvi slični okus pojaviti zbog drip tipa, kiselkasto / odvratni, probaj dobro s alkoholom i štapičem očistiti tip iznutra, pa oprati u toploj vodi s limunskom kiselinom, možda je samo to.
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Postano: 20 pro 2014 22:13 |
|
|
shanta je napisao: A možda se grijač odnosno silica jednostavno ne natapa dovoljno dobro (npr.gusta tekućina) i onda imaš dry hitove koji mogu priuštiti katastrofalan okus. Ako je u početku dobra,a za par minuta ne valja, to može biti razlog. U početku,dok je silica natopljene sve bude ok,al nakon nekoliko zagrijavanja tekućina ispari (naravno ne do kraja),silica se nedovoljno natopi i imaš šugav okus.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk Hvala ekipa na savjetima ali neznam zašto sam počeo sumnjat u ovo šta je "shanta" napisao...probat ću napravit novi grijač,složit ga(ne namatat jako nr-r-nr žicu na silicu)malo laganije(opuštenije,ne toliko stegnut)žicu na silicu...možda sam se tu malo zaje..pa mi slabo prolazi tekučina kroz silicu ...hvala,probam pa javim! 
|
|
 |
|
 |