Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Epic juice - Banilla
 Post Postano: 16 vel 2015 13:30 

Dobio sam preporuku tekućine koju bi trebao probati. Zanimljiva kombinacija banane i vanilije. Na papiru stvarno izgleda primamljivo. Iako ne volim previše vaniliju a još manje u custard verziji, banana bi stvar trebala popraviti.

Stoga sam kupio s ovog linka:
http://spiritusvapes.com/shop/epic-juice/banilla/

Uzeo sam 17 ml tekućine sa 18 mg nikotina i omjerom 60/40 VG/PG. Stiglo je prihvatljivo brzo. Ne znam koliko točno ali me danas poštar ugodno iznenadio.

Tekućinu je vrlo jednostavno opisati. To je vanilla custard. Banane nema niti u tragovima. Nigdje, ništa. A jedno duže vrijeme nisam pario bananu pa nije nikakvo zasićenje u pitanju. Tekućina je vrlo tamna i sigurno prlja setup jako. Na boćici piše kako bi se trebala upotrijebiti godinu dana nakon izrade, koji je istekao prije mjesec dana. Dakle, dobio sam staru tekućinu. To ne bi trebalo imati utjecaj na okus, ali govori o shopu odakle sam kupio liquid. Za usporedbu, druga je došla sa rokom korištenja do 6. mjeseca ali nema nikakve razlike u okusu i mirisu.

Nikotin je sigurno 18 mg, ali ne kako ga ja parim 18 mg/ml nego u toj boćici od 17 ml ima 18 mg nikotina. Drugog objašnjenja nema.

Kako je proizvođač napisao: "Just epic".

Naravno da donosim u Amarenu - tako vam bog pomogao.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Epic juice - Banilla
 Post Postano: 16 vel 2015 16:40 
Moderator

da pripremim foggera? :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.