|
.
Sada je: 27 tra 2026 05:57. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Colinss tekućine Postano: 30 stu 2013 19:47 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Nisam baš primjetio da ih je netko već spominjao, možda je nova firma, a kako sam ih dobio uz rusa na poklon od e-dym.pl probati ću ih opisati. Imajte na umu da ne smatram da imam neko osjetljivo somnoliersko nepce, a i sve obično presoljavam i obilno zasipam paprom  tako da... jel...emh... Proizvođač je poljski. Sve tri tekućine imaju nabildanu, jaku aromu e sad da li je to posljedica isprobavanja na driperu sa MC i vatom ili su malo pretjerali, ne znam. Sastav 12mg nikotina, PG/VG ali ne piše u kojem omjeru. Pare ima dosta, tako da vjerojatno ima i dovoljno VG-a. Evo etikete iz kutije.  A sad o tekućinama Palmont - Kaže na njihovoj stranici uz svesrdnu pomoć google translatora :"Typical American Tobacco. The sophisticated taste with a clear but gentle touch of a peanut." Peanut? Sophisticated?? Peanut??!!? Prije bi rekao Pepeljaranut, bljah. Duhaski štih, suhi, ali brate kao da sam polizao pepeljaru koja je stajala 3 dana u kutu birtije. Brrrr... možda bi pasalo nekome ko je svježe prešao sa smrduša, ali meni ni davidoff aroma ne paše a kamoli ovo ...  Čak je i žena koja je 1/2 na smrdušama pobjegla od ovog Turkish tobacco - Kaže "A mix of oriental tobacco, in which the main note playing distinctive spicy, Turkish tobacco." E sad ovo je zanimljiva aroma. Čini mi se da bi mogla biti u kategoriji mrzim/sviđa mi se. Teška, nabrijana, puna aroma koja mi nema veze sa duhanom. Aftertaste na bronhi - vjerojatno ima anisa unutra. I čega još ima? Nekog ... hm ... voćnog čaja, slatkastog začina, a recimo egzotičnog ukusa. Nargile? Turski slatkiši? Mislim da mi se sviđa. Definitivno nije za pariti cijeli dan, nego možda jedan krug preko dripera. Za izbiti druge arome iz usta. I gledati Sulejmana Rockwood tobacco - Pa kaže "Sweetish and powerful at the same time, and in addition aromatic tobacco for those who like classic flavors." Hm. Iskreno meni ima ukus kao mlađi manji brat Turkish toboccoa.  Jaaako sličan. Manje napadan, i dalje se dosta osjeti anis. Može proći. Moram još malo naizmjenično pariti sa sulejmanom pa vidjeti koji bolje sjeda. Eto toliko od mene i Colinssa. Možda ću naručiti još koju duhansku aromu da vidim je li pepeljara vodeća nota kao anis kod "spicy" aroma. Tko zna? Ako je tko još što naručivao od poljaka i dobio kakvu drugu Colinss aromu, slobodno neka ovdje nastavi 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 30 stu 2013 20:04 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Za Rusa i tekućine - odlične recenzije 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 01 pro 2013 00:03 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Hvala! A šta ću, do sada nisam imao ništa pametno za pokazati... 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 14 svi 2014 16:09 |
|
|
Moram iskazati svoje nezadovoljstvo i naglasiti kako su Colinss najgore tekućine koje sam dosad imao priliku pariti. Štoviše, povukao bi par puta i stavio sa strane kako bih si mogao isprao usta sa Listerinom. 
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 20 svi 2014 18:54 |
|
|
Stigle jućer u ParilicuProbao dvije, neznam kako se zovu, alo Kundak jedna je duhanska i obećava a druga vuče na Škorpijinu krv (anis)
|
|
 |
|
 |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 21 svi 2014 09:31 |
|
|
|
Ostala mi je doma jedan bočica od 10 ml koju poklanjam, pa tko je zainteresiran neka se javi na pp. mislim da je Green Ice.
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 22 svi 2014 18:53 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
imand je napisao: Stigle jućer u ParilicuProbao dvije, neznam kako se zovu, alo Kundak jedna je duhanska i obećava a druga vuče na Škorpijinu krv (anis) McDave obećava, turkish tobacco (anis) Probo sam ih sve i mogu vam reć da su jako fine (imaju mi bolji TH od Dekanga, i nema slatkoće one). Red Rider - lagana i nježna aroma duhana, punog i finog okusa Rockwood tobacco - Fini duhan, aftertaste ima malo po papru (mozda samo meni...??) New Star - fino za parit, jakoooo lagani after po anisu, mada ga brijem nema ni ujednoj? McDave - virginija sa malo voćne arome, moze se parit cjeli dan  Palmont - Duhan sa laganim notama orašastih plodova... Puna i fina aroma Turkish tomacco - dijete seksa duhana i anisa... Desert Wind - Duhan sa jakooooo blagom notom nekog mentola, nije prenapadan mentol Winter Mint - Menta... hladi grlo fino  Cherry - jako fina aroma, nije prenapadna, podjeca malo na one bombone Slatka Tajna Cappuccino - Lagani "zagoreni" okus kave, ko da cuclam lagano izhlapljelo zrno kave Nougat - ko je jeo one namaze koji nisu "orginal" (nutella i lino lada) to je ta aroma Energy Cola - Isti okus ko one lizaljke od kole Greenhill - virđinija  super za parit, okus fini, nije prenapadan, moj TOP1 za sad  Green Ice - kombinacija crnog čaja sa limetom... za duga topla ljeta... prefina tekućina Ice Boom Boom - Osvježavajuća tekućina sa mentolom i još nećim... podjeca me užasno na one ice fresh bombone Eto to je od mene mali, kratki i jasan opis  na vama je da dođete i probate sami 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 07 kol 2014 21:25 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Vrag mi nije dao mira pa sam pit pod noge i parilica. Probao većinu na testerima al premalo vremena za išta pametno napisati. Dvije koje su me iznenadile ugodno su ice boom boom i energy cola. Ice boom boom lagani mentol, ugodno slatka tekućina. Baca mi na neke bombone ali manje slađe, pogođen omjer svega iako osobno bih povećao da to malo više zapari. Energy cola haribo bomboni od cole, tko voli neće pogrješiti. Mala napomena tekućine su od 1.8 30%off tako da je sad to već prihvatljiva cjena od 25kn. Napomena našeg kundaka, daj nas informiraj o popustima nemoj da ti alkohol bude vodilja zvjezda.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Darko2015
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 10 svi 2015 14:32 |
|
|
Mene su Colinss tekućine ugodno iznenadile, dok recimo Dekang većinom ne podnosim. L&A Vape mi se većinom sviđa. Tek sam počeo sa parenjem pa eto, za sad je tako, imam dosta tih koje mi se ne sviđaju za razmjenu, ovo-ono... Evo cmrčem Colinss Turkish i Palmont ko mladi majmun. 
_________________  Aspire Starter Komplet K1- CF G-Power, Eleaf Istick 20w, Kanger PRO TANK 3 MINIs, Original Youde UD Bellus RTA, KangerTech SUBOX Mini, Kangside U1000 SubOhm
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: Colinss tekućine Postano: 07 lip 2015 21:31 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
Meni su loše tekućine"! Probao sam ih par u Parilici i ono...... No dobro ja parim samo manje-više dobivene fermentacijom iz listova duhana tak da je ovo sve ostalo fake! Ili parim voćne i točka nema treće!
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 05:57. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |