| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: cig passion Postano: 17 ožu 2013 19:12 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
jednom rječju SAVRŠENO 
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 17 ožu 2013 19:22 |
|
|
domagoj je napisao: jednom rječju SAVRŠENO  Sad si nam sve rekao... Daj malo još info...na šta "vuče/nevuče",okus,miris,para,omjer...ima dobro ime pa da znamo i nešto više o toj aromi 
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 17 ožu 2013 19:29 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
MorpheusX je napisao: domagoj je napisao: jednom rječju SAVRŠENO  Sad si nam sve rekao... Daj malo još info...na šta "vuče/nevuče",okus,miris,para,omjer...ima dobro ime pa da znamo i nešto više o toj aromi  nemogu to dočarat opisat riječima moraš probat
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 17 ožu 2013 19:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MorpheusX je napisao: Sad si nam sve rekao... Daj malo još info...na šta "vuče/nevuče",okus,miris,para,omjer...ima dobro ime pa da znamo i nešto više o toj aromi  Vidi OVDJE
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 17 ožu 2013 20:20 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
domagoj je napisao: nemogu to dočarat opisat riječima moraš probat pa pocasti malo 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 18 ožu 2013 15:38 |
|
|
Kinta je napisao: MorpheusX je napisao: Sad si nam sve rekao... Daj malo još info...na šta "vuče/nevuče",okus,miris,para,omjer...ima dobro ime pa da znamo i nešto više o toj aromi  Vidi OVDJEMa vidio sam ja to,nema bolje recenzije CIG PASS od te... samo me zanimalo još jedno mišljenje,previše si to nahvalio Kinta pa me svrbi Morat ću to naručit nema druge,ti si prezadovoljan a vidim da i ovaj kolega vaper nemože izrazit mišljenje/recenziju od prevelikog zadovoljstva.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 03 tra 2013 00:43 |
|
|
|
50/50 12mg sm mix...jel to samo meni il aroma prokleto jako vuce na breskve (kolac)? Neki stih ruma sa necin... Ne losa aroma al malo prenapadna nekako...dao joj 3 puta sansu pa sad stoji,nije mi za cijeli dan...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 03 tra 2013 16:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: 50/50 12mg sm mix...jel to samo meni il aroma prokleto jako vuce na breskve (kolac)? Neki stih ruma sa necin... Ne losa aroma al malo prenapadna nekako...dao joj 3 puta sansu pa sad stoji,nije mi za cijeli dan... Sinisa redovno stavlja max arome u liquid, trebao bi ju malo razblaziti. Ma malo ... DUPLO.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 03 tra 2013 19:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
NE ( što se mene tiće ) Stvar je jednostavna mi sa "običnim" mizerima ne dobivamo toliko arome kao vi sa turbo-druper-super genovima i treba nam "mrvica" više arome i koje je onda rješenje ? Jednostavno ili Siniša stavi manje arome ili vi "razblažite" Vaše mješavine ????? Ili u narudžbi kažemo čovjeku na čemu dimimo 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 03 tra 2013 20:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ili nabavis bazu i arome i sam mijesas kak ti pase.
|
|
 |
|
 |