| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 01:03 |
|
|
stralis je napisao: Care,ništa od te tekućine neće bit ni daljnjim stajanjem. Uspio sam doć do one moje sad već stare 5 mj. i kao što kažeš nit mirisa nit okusa. A i boja se nije promjenila,kao da je voda u bočici.Možda je to jedna od onih tekućina koje s vremenom izgube aromu...neznam. neznam kaj bi ti reko, volio bi cut argument od gospodina sinise koji je mijesao.. desert ship mi je vrhunski, ali ovo, uzas.
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 09:47 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Meni je to bilo sa Tihomirovim tekućinama..prolio ih u školjku..bez pare
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 11:26 |
|
|
Rossi je napisao: neznam kaj bi ti reko, volio bi cut argument od gospodina sinise koji je mijesao.. desert ship mi je vrhunski, ali ovo, uzas. A čuj,reci Siniši da je red bull "slab" pa ti možda pošalje koju bočicu gratis On za tu jednu neće propast a ti ćeš i dalje ostat vjeran kupac. Desert ship...slažem se da je odličan,dobro to Siniša smixa A što se tiče KTS tekućina od Tihomira,pario sam ih prije negdje pol godine i sve su imale neki čudan okus,bez neke specifične arome.Dal je bila loša baza pa je sve vuklo na isti okus,neznam.Možda su sad bolje pošto vidim da puno ljudi ovdje koristi njegove tekućine 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 12:40 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Probaj naručiti i reći da pojača malo aromu...poznavajući sinišu to neće biti nikakav problem. A to slabo možda je nekome ok tako da on nemože potrefiti za svakoga mjeru to je sigurno 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 12:51 |
|
|
A je,meni je recimo desert ship od Siniše dosta aromatičan,nekome drugom je možda i to preslabo...ko će nam svima udovoljit A red bull mi je u početku bio sasvim ok,arome ko u priči...al ta aroma se nakon par mjeseci stajanja totalno izgubila.
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 13:24 |
|
|
|
hebiga, to je tako..ne da nikog kritiziram ni ni niš slično, neko je bio nn forumu napisao da kod nas imaš par trgovina sa dekangom i sličnim tekućinama..i da ima dva tri wanna be kemičara koji doslovno nešti kemijaju i prodaju..sad jbg, kupi i probaj na vlastitu odgovornost. Ipak kod tvorničkih tekoćina imaš tekućinu koja je uvijek iste arome i jačine kad god je naručiš. Ovako sux..nekad je aroma dobra, nekad je nema, nekad je previše, pa čekaj da sazrije (poput banana koje beru zelena pa dozrijevaju do Hrvatske)..ko da kupiš novi auto pa čekaš godinu dana da se nešto adaptira na njemu i nesmješ ga do tad vozit. Ili da kupiš svjež pršut i moraš ga sušit prije nego šta ga možeš pojest, a jede ti se pršut. Nije mi ni za tih 100kn, kvragu i one..al mi ide na .urac kad me neko uvjerava da čekam da sazrije, da ovo da ono..nek se dotični javi i barem ispriča već kad je poslao sranje.
Evo jučer naručio kod Siniše, čekam da dođu pa da vidimo kakve su njegove. Saša
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 13:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sudeci po napisanom taj Red Bull je zakon. Ostali redbulovi bilo kao energetsko pice ili liquidi su  Ne kuzim kako to uopce mozete piti. Par puta kad sam imao osjecaj da mi treba minerala uzeo sam Red Bull zacepio nos i izlio u grlo. Bolji okus i miris bi imala tekucina zamijesana od zastarjelih tableta iz kucne apoteke. A sto se tice ostalog, tako ce vam biti sve dok sami ne pocnete mijesati tekucine.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 13:54 |
|
|
|
@Kinta
To si točno napisao! Počeli su skoro svi sa egicom, pa na malo bolje, pa još malo bolje, pa konačno kupili mod i atty koji im paše i sretni su. Ista stvar i za tekućine. Pariš razno razna sranja dok ne skontaš da bacaš novac i trošiš živce a zadovoljstva u pari nema. Slijedeća moja narudžba je kvalitetna baza a arome ću si ja dodavat po svojim ukusima..pa makar i tu spizdio 100-200€.
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 14:07 |
|
|
Pa novac uglavnom "bacaš" na tekućine ili arome koje još nisi probao a imaš želju probat ih. Pa kad ih probaš vidiš da to nije to i da si bezveze bacio u vjetar tih 20-30kn. I tak ćeš prolazit sve dok ne nađeš njih par koje ti odgovaraju,a onda lijepo kupiš bazu i odgovarajuće arome i mixaš si sam kak ti paše 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: SM red bull Postano: 18 pro 2013 14:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Red Bull ima okus kao Ospen sirup za djecu s malo limuna. To je možda od taurina koji sadrži u večoj količini uz naravno kofein i šećer. Sve u svemu aroma nemre nikako bit dobra kao ni od Cole. Fali tu još ono nešto....
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |