| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 16:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: A ti Kinta odi u kitu, sad bu te Tara nazvala.  Nebu, iskopcal sam telefon, zgasil mobitel, zvadil pancer i zaprl vodu. A na vratima je vijenac cesnjaka. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 16:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: CHROMEX je napisao: A ti Kinta odi u kitu, sad bu te Tara nazvala.  Nebu, iskopcal sam telefon, zgasil mobitel, zvadil pancer i zaprl vodu. A na vratima je vijenac cesnjaka.  Ko da ti to koristi 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
eqinox
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 22:10 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ajd, evo ti još bisera: atty strada ako puniš čokoladom, medom, ma svime što ima boju. Zato postoji hebeni alkohol koji se stavlja u bazu, pa to sve poništi. Ja ne znam šta vi parite, ali bez alkohola je to sve q. Šta stavljaju kinezi, nemam pojma. A ti Kinta odi u kitu, sad bu te Tara nazvala.  Ja isto koristim alkohol.... ali ne u tekućinama 
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 22 ožu 2012 22:44 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
|
Nove arome od kojih su neke još na probi ali mislim da če biti dobre i idu kao nove arome.
Jabuka-Cimet Kava-Šlag Kokos-Rum Rum-Cola Virginia-Vanilija Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Jagoda-Šlag
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 23 ožu 2012 10:25 |
|
|
Siniša je napisao: Nove arome od kojih su neke još na probi ali mislim da če biti dobre i idu kao nove arome.
Jabuka-Cimet Kava-Šlag Kokos-Rum Rum-Cola Virginia-Vanilija Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Jagoda-Šlag Aaaaa...... Ovo bi trebalo biti jako dobro Probaj i onaj "Desert Ship-Apple pie" miks,mislim da bi s tim kvalitetom od FA aroma bila neponovljiva.... ....ili "Desert-Jabuka-Cimet" Imam virginiu i vanilu pa moram da smiksam da vidim kako je,to mi lici na nesto fino samo sto Virginia mora dobro da odstoji kako bi bila ona prava.Ja je koristim nakon 3 tjedna stajanja i nikad je ne ubrzavam vestacki.....putem sunca,vruce vode i sl. izvora toplote...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 23 ožu 2012 15:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Siniša je napisao: Nove arome od kojih su neke još na probi ali mislim da če biti dobre i idu kao nove arome.
Jabuka-Cimet Kava-Šlag Kokos-Rum Rum-Cola Virginia-Vanilija Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Jagoda-Šlag Jako lijepo Sinisa. Evo ti  za trud.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 00:50 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
|
Samo da mi je uhvatiti malo vremena svašta nešta još bude novog.
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 08:29 |
|
|
Kokos-Rum Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Javi kad ce bit slozeni probni uzorci. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 13:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
A jel može burek sa sirom, janjetina s krumpirima, vrganji s jajcima? Ma imam još ideja, ali za početak. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 18:50 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Jabuka-Cimet Kava-Šlag Kokos-Rum Rum-Cola Virginia-Vanilija Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Jagoda-Šlag Bravo majstore to se mora probat.
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |