Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: SM red bull
 Post Postano: 18 pro 2013 14:22 

Stralis, istina..al kad dobiš tekućinu sa aromom u tragovima nije ista priča...mah, da se raspričamo išla bi ta priča u nedogled..da je fer bar bi se ispričao, a da je čovjek poslao bi druge, ali no problem..neću propast za 100kn, a TIHOMIR si stvara sve goru i goru reputaciju..

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 14:43 

A jesi se javio Siniši i Tihomiru i izložio svoj problem?

Svi smo prošli taj film isprobavanja, pokušaja i promašaja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 14:58 

..nikak da naucite...uzimajte tekucine od firmi koje proizvode tekucine
poslije je lakse sam napraviti tekucinu jer imas primjer kakva je ta tekucina i kak tebi pase
a ove...clonirane tekucine...nisu stabilne jer nisu uvijek iste...da neidem u detalje

hocu reci ne kupujte tekucine preko fejsa,njuskala
ili na crno pogotovo ako tek pocinjete i niste pronasli onu koja vam odgovara!

pokusaji i promasaji su skupi jer originalnu tekucinu uvijek mozes cak i zamijeniti s nekim
a clon...mozes samo baciti

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 15:38 

@imand
To šta sam napisao je za Tihomirove tekućine.

Sinišine su na putu za Umag, tako da ih još nisam probao. Nadam se da će biti ok njegove.

Poslao sam Tihomiru SmS, on je bio na putu pa me neki klinac nazvao. Jedamput mi se neka ženska javila. Od ovog lika sam dobio odgovor da je to mixala žena od Tihomira pa da je možda zaboravila stavit aromu! WTF!?

Sve super dok umjesto premalo arome ne budu zaboravili razrijediti 99% nikotin ili kakvog već dobivaju.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 16:58 

Ayaz Paša je napisao:
@imand
To šta sam napisao je za Tihomirove tekućine.

Sinišine su na putu za Umag, tako da ih još nisam probao. Nadam se da će biti ok njegove.

Poslao sam Tihomiru SmS, on je bio na putu pa me neki klinac nazvao. Jedamput mi se neka ženska javila. Od ovog lika sam dobio odgovor da je to mixala žena od Tihomira pa da je možda zaboravila stavit aromu! WTF!?

Sve super dok umjesto premalo arome ne budu zaboravili razrijediti 99% nikotin ili kakvog već dobivaju.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

...i?
jel sad kome jasnije?
ne vjerujem bas...ali svaka skola se skupo placa
jer to se u firmi koja proizvodi tekucine nemoze dogoditi,oni kontroliraju!
i ulazne tekucine i izlazne tekucine!
ali koga to briga?
ima ili nema arome...jel baza smrdi ili ne...glavno da se vrti!

uvijek ce biti onih koji kupuju i onih koji reklamiraju te i takve tekucine
ali koga briga?...ak vec tebe nije briga kaj stavljas u usta i inhaliras...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 20:58 

Ayaz Paša je napisao:
Stralis, istina..al kad dobiš tekućinu sa aromom u tragovima nije ista priča...mah, da se raspričamo išla bi ta priča u nedogled..da je fer bar bi se ispričao, a da je čovjek poslao bi druge, ali no problem..neću propast za 100kn, a TIHOMIR si stvara sve goru i goru reputaciju..

tek sada vidio ovo i nebi ni vidio da me nisu upozorili....svi koji su do sada (citaj molim te ) trojica bili necim nezadovoljni su se javili na pp i bilo im je refundirano, tako te molim da mi se i ti javis s podatcima da mogu ti ili poslati nove ili refundirati novac...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 21:00 

e jeste se raspisali dok me nije bilo.... meni je red bull odlican za parit, zato sam ga i uzeo i cuo sam se sa sinisom prije 3 tjedna skoro i reko je da treba odstajat malo na toplom i da ce poprimit i boju i aromu ali i dalje bakarska vodica. glupo mi je covjeka zvat i hebat ga opet jer ce ispast da ga zicam da mi posalje novu tekucinu ili aromu red bulla za dabe. neznam kaj bi reko, koristi fa arome koje svi hvalite, ima pristupacne cijene gotovih tekucina ali kom god sam dao da proba je reko da to nije parljivo, jer okus je u tragovima...

sad da ga zovem opet il ne, nisam pametan, mislim i dalje narucivat od njega jer je povoljniji od tihomira ali ne cisti vg ko sto je skoro pa ovo. prije sam imao drugi red bull, ne njegov, nakon par parenja, cijela prostorija bi mirisala, a sad je samo para...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 21:58 

A taj drugi RB, isto je bio čisti VG?
Ja sa Sinišom nemam nikakvih problema, dapače. Sve se arome osjetefino, neke mi jednostavno ne pašu (čista stvar ujusa) a druge da. Al su sve ok i parive, sve 5.
Jedino kaj ja parim 50/50.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 22:03 

bluedevil je napisao:
A taj drugi RB, isto je bio čisti VG?
Ja sa Sinišom nemam nikakvih problema, dapače. Sve se arome osjetefino, neke mi jednostavno ne pašu (čista stvar ujusa) a druge da. Al su sve ok i parive, sve 5.
Jedino kaj ja parim 50/50.

ma ima okus ko da parim cisti vg, bez okusa, malo se nesto osjeti i to je to, 80/20 je liquid. i jos mi je sinisa reko da je vise arome stavio jer i njemu pasu jace tekucine, a i kod narudbe sam ga zamolio da malo jace napravi, d se osjeti. i desert ship je 80/20 pa je super

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 22:06 

Tihomir je napisao:
Ayaz Paša je napisao:

tek sada vidio ovo i nebi ni vidio da me nisu upozorili....svi koji su do sada (citaj molim te ) trojica bili necim nezadovoljni su se javili na pp i bilo im je refundirano, tako te molim da mi se i ti javis s podatcima da mogu ti ili poslati nove ili refundirati novac...

zadnje sto sam uzimao od tebe su bili breskva i marelica po pol deci pa nije bilo nesto arome, al je bilo parljivo tak da nisam htio nis reklamirat. natrpao sam jos malo necega, vise se ne sjecam, od frenda nutra(da dobijem buckuris koji ima aromu) i onda je bilo ok, doduse vise nisu bili breskva i marelica solo al sam popario...

zapravo, po meni, svi koji prodaju tekucine, bi trebali ih isporucivat tekucine koje su sazrijele ako se vec bave time, ko sinisin desert ship kaj je reko da je odstajao dosta, ovak, kad si pri kraju, kupis frisko zmuckano i onda cekaj i moli krunicu da sazrije, moje ocito nebude... a nemas kaj parit

Povratak na vrh 

[ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club