Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg
 Post Postano: 11 srp 2015 18:12 

u cca 7-8ml desert shipa bacim tpa karamelu 2-3ml i postane genijalno. sorry tek sad sam vidio

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 08:27 

desert ship aroma koju FA danas prodaje nema veze sa aromom koja se prodavala prije 2.5-3 godine kad sam prvi puta probao desert ship.
Prije je to bila suha duhanska oštra aroma, sa natruhom okusa pravog smrdljivog, svježe ugašenog čika. Apsolutno oduševljenje kad bi joj se dodalo malo karamele.
Danas je to aroma koja smrdi po nečem nedefiniranom na početku, a kasnije se taj smrad pomalo pretvara u smrad ustajale pišaline, i koju god aromu da dodam unutra, samo sam bezveze bacio aromu. Užas odvratni.
Na kraju sam bacio cca 7ml arome, jer nisam znao što da napravim sa njom. Time sam zaključio svoje druženje sa FA Desert Ship.
VZ nije loš, ali baš poput svih VZ aroma ima onaj nekakav štih u sebi koji mi čini prepoznatljivim sve VZ duhanske arome. Nešto slatkasko-kiselkasto u pozadini, što mi se na trenutke sviđa, a na trenutke bih najrađe izlio tekućinu iz atomizera i utočio nešto drugo.
Sa druge strane, French Pipe od VZ-a je otišao kvragu totalno. Nedavno sam naručio par komada VZ-a, među njima i Fr. Pipe jer sam potrošio staru zalihu, i ostao razočaran. Aroma koja je izgubila pola arome...

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 11:10 

Svi šparaju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 12:08 
Veliki Cezar splitske podružnice

D-I-A-B-L-O je napisao:
desert ship aroma koju FA danas prodaje nema veze sa aromom koja se prodavala prije 2.5-3 godine kad sam prvi puta probao desert ship.
Prije je to bila suha duhanska oštra aroma, sa natruhom okusa pravog smrdljivog, svježe ugašenog čika. Apsolutno oduševljenje kad bi joj se dodalo malo karamele.
Danas je to aroma koja smrdi po nečem nedefiniranom na početku, a kasnije se taj smrad pomalo pretvara u smrad ustajale pišaline, i koju god aromu da dodam unutra, samo sam bezveze bacio aromu. Užas odvratni.
Na kraju sam bacio cca 7ml arome, jer nisam znao što da napravim sa njom. Time sam zaključio svoje druženje sa FA Desert Ship.
VZ nije loš, ali baš poput svih VZ aroma ima onaj nekakav štih u sebi koji mi čini prepoznatljivim sve VZ duhanske arome. Nešto slatkasko-kiselkasto u pozadini, što mi se na trenutke sviđa, a na trenutke bih najrađe izlio tekućinu iz atomizera i utočio nešto drugo.
Sa druge strane, French Pipe od VZ-a je otišao kvragu totalno. Nedavno sam naručio par komada VZ-a, među njima i Fr. Pipe jer sam potrošio staru zalihu, i ostao razočaran. Aroma koja je izgubila pola arome...

Potpisujem, kad sam uzimao od Siniše FA Deasert sa Karamelom to je bio san snova.
Čisti Deasert Ship sam pario ujutro uz kavu i jdina ona mi je pasala uz nju.
Sve u svemu izgleda da ne možeš imati kvantitet i kvalitet i sve to održati dugi niz godina.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 12:23 

Nisu li neke priče bile, da su maknuli "štetne sastojke" iz aroma, pa vjerovatno sa time i odoše okusi na koje ste naviknuli ....

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 12:52 

I u taj stari Desert smo znali dodati 2-3 kapi Hypnotic Mysta od FA i imali dojam da parimo škiju. S ovim novim ni karamela ni hypnotic ne pomažu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 13:09 

A baš sam neki dan rekao da trebam uzet DS jer sam krenuo pariti s tim, a sad po ovome kaj pišete, mi se čini da bum preskočio...

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 13:16 

Meni je ok. Desert i karamela stoje mjesec dana ili vise i onda ih pomjesam

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 13:34 

Iz Deserta su maknuli su karamelu zbog štetnih sastojaka. Ali cini mi se da nisu maknuli samo nju.
Jer sa dodavanjem iste se nije dobio onaj stari desert ship.
Sve u svemu, Desert je bila aroma svih aroma.
Ali vise nije ni blizu.
I jos jedna stvar. Bilo je dovoljno samo dvije kapi na 10ml. A to govori da bi se i danasnje arome mogle radit koncentrirane. Ali u tom slucaju bi im zarada bila manja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2015 15:45 
Moderator

Roots je napisao:
A baš sam neki dan rekao da trebam uzet DS jer sam krenuo pariti s tim, a sad po ovome kaj pišete, mi se čini da bum preskočio...

ti slobodno uzmi DS...friski si parioc, tebi je ista aroma kao i kada si poceo pariti.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club