| Autor |
Poruka |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 20:36 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
CHROMEX je napisao: A jel može burek sa sirom, janjetina s krumpirima, vrganji s jajcima? Ma imam još ideja, ali za početak.  Ti bar znaš šta sve FA ima treba samo uzet arome i mixat. Jednog dana će neko tražit aromu Čušpajz.
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 24 ožu 2012 21:47 |
|
|
Siniša je napisao: Jednog dana će neko tražit aromu Čušpajz.[/b] Nije to nista neobicno. Ja takvu aromu slozim svako malo. I ni dragi bog nezna cega sve unutra ima. 
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 25 ožu 2012 00:38 |
|
|
Lis je napisao: Siniša je napisao: Jednog dana će neko tražit aromu Čušpajz.[/b] Nije to nista neobicno. Ja takvu aromu slozim svako malo. I ni dragi bog nezna cega sve unutra ima.  Ko zna zna nisam ni sumnjao.
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 27 ožu 2012 22:36 |
|
|
Lis je napisao: Kokos-Rum Čokolada-Mentol Višnja-Rum-Čokolada Javi kad ce bit slozeni probni uzorci.  Složeni su čeka se da sazriju.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 15 kol 2012 17:36 |
|
|
Jabuka-cimetSasvim solidna aroma koja bi meni mogla biti parljiva cijeli dan. Ja bas nisam ljubitelj cimeta ni u kolacima i meni bi odgovaralo da je malo manje cimeta u aromi. Ali i ovakva kakva je, ima prolaznu ocjenu 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 17 kol 2012 09:44 |
|
|
Lis je napisao: Jabuka-cimetSasvim solidna aroma koja bi meni mogla biti parljiva cijeli dan. Ja bas nisam ljubitelj cimeta ni u kolacima i meni bi odgovaralo da je malo manje cimeta u aromi. Ali i ovakva kakva je, ima prolaznu ocjenu  slažem se. Na "suho" je miris odličan ali čim se pripali prevlada cimet. Da ima manje cimeta bilo bi super. Btw nikad nisam volio mentu ali Čokolada-Mentol  , Rum-cola je fina ali mi rum ne dolazi do izražaja i za kraj oduševljen sam sa Coffee Espresso 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
emajan
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 21 kol 2012 19:20 |
|
|
nekako nisam načisto sa ovim "sazrijevanjem" mixeva... jaaaako čudno... PG je otapalo, služi kao nositelj arome a ne da s njom reagira, pa da je potrebno "zrenje"... to mi dođe kao da natočiš dobar gemišt pa moraš čekat da sazrije... u svakom slučaju zbunjujuće...
_________________ "Kada bi ljudi koji donose odluke snosili posljedice tih odluka, možda bi rezultat bile bolje odluke" - John Abrams 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 21 kol 2012 19:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
emajan je napisao: nekako nisam načisto sa ovim "sazrijevanjem" mixeva... jaaaako čudno... PG je otapalo, služi kao nositelj arome a ne da s njom reagira, pa da je potrebno "zrenje"... to mi dođe kao da natočiš dobar gemišt pa moraš čekat da sazrije... u svakom slučaju zbunjujuće... Dobar dio starih vapera ili gotovo svi, zamijesaju i odma pare. A ko hoce dozrijevat, nek dozrijeva. Ko mu brani.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 21 kol 2012 20:05 |
|
|
emajan je napisao: nekako nisam načisto sa ovim "sazrijevanjem" mixeva... jaaaako čudno... PG je otapalo, služi kao nositelj arome a ne da s njom reagira, pa da je potrebno "zrenje"... to mi dođe kao da natočiš dobar gemišt pa moraš čekat da sazrije... u svakom slučaju zbunjujuće... Nećeš znati dok ne probaš. Smiksaj si liquid, razdijeli u dvije bočice. Jednu pari odmah, a drugu za 3 tjedna i vidit ćeš razliku za ne povjerovati
|
|
 |
|
 |
|
emajan
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 21 kol 2012 20:40 |
|
|
Phil je napisao: emajan je napisao: nekako nisam načisto sa ovim "sazrijevanjem" mixeva... jaaaako čudno... PG je otapalo, služi kao nositelj arome a ne da s njom reagira, pa da je potrebno "zrenje"... to mi dođe kao da natočiš dobar gemišt pa moraš čekat da sazrije... u svakom slučaju zbunjujuće... Nećeš znati dok ne probaš. Smiksaj si liquid, razdijeli u dvije bočice. Jednu pari odmah, a drugu za 3 tjedna i vidit ćeš razliku za ne povjerovati ma ok, nisam ja rekao da nije tako ili da je tako  , već da je vrlo zbunjujuće... vuče na homeopatske pripravke 
_________________ "Kada bi ljudi koji donose odluke snosili posljedice tih odluka, možda bi rezultat bile bolje odluke" - John Abrams 
|
|
 |
|
 |