|
.
Sada je: 27 tra 2026 07:45. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 07:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Vex
|
Naslov: Re: cig passion Postano: 02 pro 2013 22:21 |
|
|
|
Neki dan sam uzeo RY4, Cigar Passion i Cam Blend.
Sve sam ukapao 5 kapi na 10ml. ( 50/40 /\ 18mg ) Odstajale 4 dana u toploj prostoriji.
RY4 -- jak, mračan, moćan . Najbliži pravom duhanu. Sviđa mi se. Nosim ga subotom na svirku u klub, jer ne oguglam tako lako na taj okus. Paše mi na crno pivo.
Cigar passion - - je baš kako je i Kinta opisao. Ugodna blaga mješavina stvarno različitih aroma u jednoj, jedinstvenoj, dobroj duhanskoj. Super! Mislim da ću je polako upoznavati. Ne vjerujem da ću je se brzo zasititi.
Cam blend. -- Hmm.. Nju sam zadnju probao i. . uhh. Parfem. I to od mog djeda kada se spremao u grad. Neznam zašto spada u tobacco arome. Probati ću je na drugim attyima kad još malo odstoji, pa ću eventualno editirati post, ali zasad je tako.
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 07:45. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 07:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |