Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: SM red bull
 Post Postano: 19 pro 2013 00:46 

Rossi je napisao:
Tihomir je napisao:
Ayaz Paša je napisao:
Stralis, istina..al kad dobiš tekućinu sa aromom u tragovima nije ista priča...mah, da se raspričamo išla bi ta priča u nedogled..da je fer bar bi se ispričao, a da je čovjek poslao bi druge, ali no problem..neću propast za 100kn, a TIHOMIR si stvara sve goru i goru reputaciju..

tek sada vidio ovo i nebi ni vidio da me nisu upozorili....svi koji su do sada (citaj molim te ) trojica bili necim nezadovoljni su se javili na pp i bilo im je refundirano, tako te molim da mi se i ti javis s podatcima da mogu ti ili poslati nove ili refundirati novac...

zadnje sto sam uzimao od tebe su bili breskva i marelica po pol deci pa nije bilo nesto arome, al je bilo parljivo tak da nisam htio nis reklamirat. natrpao sam jos malo necega, vise se ne sjecam, od frenda nutra(da dobijem buckuris koji ima aromu) i onda je bilo ok, doduse vise nisu bili breskva i marelica solo al sam popario...

zapravo, po meni, svi koji prodaju tekucine, bi trebali ih isporucivat tekucine koje su sazrijele ako se vec bave time, ko sinisin desert ship kaj je reko da je odstajao dosta, ovak, kad si pri kraju, kupis frisko zmuckano i onda cekaj i moli krunicu da sazrije, moje ocito nebude... a nemas kaj parit

i ja se slazem sa tobo,m da bi trebao imati odstajale tekucine...ali kad malo razmislis da imam 163 arome trenutno od 0-24 mg nikotina i da svatko zeli drugaciji omjer kao i miligrazu nikotina sta mislis koliko bi prostora ili lager trebao imati za to?

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 01:10 
Administrator

Rossi je napisao:
sad da ga zovem opet il ne, nisam pametan,

Nit sam trgovac nit ekonomista ali ono nesto zivotne skole iz mene progovara da je najbolji kupac koji reklamira. Najgori koje ne reklamira ... nit se vise ne javlja.
Kad vec prosipam mudrosti: Musteriju je vrlo lako dobiti ... ali jos lakse izgubiti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 02:04 

maska je napisao:
..nikak da naucite...uzimajte tekucine od firmi koje proizvode tekucine
poslije je lakse sam napraviti tekucinu jer imas primjer kakva je ta tekucina i kak tebi pase
a ove...clonirane tekucine...nisu stabilne jer nisu uvijek iste...da neidem u detalje

hocu reci ne kupujte tekucine preko fejsa,njuskala
ili na crno pogotovo ako tek pocinjete i niste pronasli onu koja vam odgovara!

pokusaji i promasaji su skupi jer originalnu tekucinu uvijek mozes cak i zamijeniti s nekim
a clon...mozes samo baciti

a jebga..... da sam uzimal samo iz ducana vjerojatno bi jos uvijek kupoval u ducanu.
posto sam probal od garaznih i podrumskih dilera skuzil sam da tu ima puno varijacija toga kaj ces tesko nac u ducanu......
e kad su mi razvikani i u nebo dignuti dileri poceli prodavat muda pod bubrege i trovat mi i pluca i mozak odlucil sam se probat sam muckat da vidim kak bu to islo.....

i gle cuda.... od prve sam napravil par jako finih tekucina i ni jednom mi nije uspjelo napravit smrdljivu neparljivu tekucinu ma kolko god se to trudio :mrgreen:

tak da mi jos ne ide u glavu kakve se to kemije rade za masovnu prodaju naivnim pocetnicima koji po forumima i fejzbukovima vide neka imena i "firme" koje se hvale na sva usta od desetaka pa i stotina parioca. :minus:

Kinta je napisao:
A sto se tice ostalog, tako ce vam biti sve dok sami ne pocnete mijesati tekucine.

AMEN!

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 09:30 

Slažem se, bilo bi idealno da su sve tekućine odstajale. Ali isto tako shvaćam i koliko je to nepraktično. Pazi kombinacije (i to samo najčešće) koje ti se odmah nameću:

6/9/12/18/22 nikotina - recimo da su to najčešće korištene snage (5 kom)
100/0, 80/20, 70/30, 50/50, 20/80, 0/100 - omjeri PG/VG, recimo da ovih6 najčešće i najviše idu (6 kom)
arome - neka ih je 20 koje najčešće idu, mislim da 20 stvarno nije puno za arome.

Koliko je to kombinacija? 20 aroma x 6 omjera svaka = 120 kombinacija; zatim tih 120 kombinacija svaka u 5 nivoa nikotina, to je 600 kombinacija. I svake treba imati na lageru barem koliko, 5 deci? Jer nema smisla imat samo 3x10ml odstajale tekućine, to je ko da nemaš ništa ako prodaješ. To je 3 litre tekućine, ali ne u 3 boce po litru, nego u 600 bočica po 5 deci, iz kojih natačeš u manje kad netko naruči, i odmah slažeš nove da odstoje kako bi imao spremno za idućeg korisnika.

Koliko god bi to bilo super, mega, ultra i mrak, mislim da si to mogu priuštiti samo veliki proizvođači. Ali to onda košta, recimo 40kn za 10ml kako se prodaje na štandovima u Areni ili CCO-East. Ako uzimaš od nekog malog dealera (recimo Siniša ili Tihomir) koji stvari doma proizvodi, onda te 10ml košta koliko - 23kn recimo. To je skoro pola cijene.

Svaka j*bačina košta, to se zna, i to sazrijevanje tekućina također košta. Ako se zna za te male proizvođače da im tekućine, u pravilu, nisu odstajane, i ako se zna da ove sa više VG trebaju duže vremena da se aroma konkretizira (PG puno brže i jače prenosi aromu nego VG), onda naručiš - barem ja tako radim - s idejom da će to barem 10 dana stajati prije upotrebe. Tako planiram, a imam doma zalihu odstajalih koje za to vrijeme parim. Imam kupljene od velikih proizvođača, i ove od malih koje su odstajale bar 2 tjedna, najčešće i preko mjesec dana, i tek ih onda parim. I vidim kako se mijenja boja s vremenom, dakle nešto se dešava.

Naravno, ne solim ja nikome pamet ovdje, nije mi to namjera, samo velim da ne mislim da nas dečki (Tihomir, Siniša, itd) pokušavaju varati, pogotovo ne na 3 kapi arome, nego da je jednostavno stvar toga da ne možeš imati i ovce i novce, i ako hoćeš jeftiniju tekućinu onda mora biti neki kompromis, jer ništa nije besplatno. A ovdje je to - sazrijevanje. Pogotovo VG-heavy tekućine, po meni, treba ostaviti bar 2 tjedna, svaki dan barem 2x dobro promućkati (recimo ujutro prije posla te navečer prije spavanja), i tako čekati da se prožme sve kako treba. Pa ako ni tad nije stvar OK, ako je loš okus ili bilo što, ja bih osobno onda kontaktirao prodavača, rekao mu u mailu "tad i tad sam uzeo od tebe to i to, stajalo je toliko i toliko, mućkao sam svaki dan, i evo nakon x dana i dalje nema okusa" te bih čovjeku poslao tekućinu nazad, da i on proba (vjerujem da bi probao, ja bih probao da mi se netko tako požali). Vjerujem (a bez da sam ikad s ikim razgovarao o tome) da bi i Siniša i Tihomir u takvom slučaju poslali kupcu novu tekućinu, da bi rekli "sorry, ne znam kaj se desilo", da bi je probali pariti i vidjeli sami u čemu je problem, pa bi - ako ništa drugo - znali za drugi put.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 11:00 
Administrator

bluedevil je napisao:
Slažem se, bilo bi idealno da su sve tekućine odstajale. Ali isto tako shvaćam i koliko je to nepraktično. Pazi kombinacije (i to samo najčešće) koje ti se odmah nameću:

6/9/12/18/22 nikotina - recimo da su to najčešće korištene snage (5 kom)
100/0, 80/20, 70/30, 50/50, 20/80, 0/100 - omjeri PG/VG, recimo da ovih6 najčešće i najviše idu (6 kom)
arome - neka ih je 20 koje najčešće idu, mislim da 20 stvarno nije puno za arome.

Koliko je to kombinacija? 20 aroma x 6 omjera svaka = 120 kombinacija; zatim tih 120 kombinacija svaka u 5 nivoa nikotina, to je 600 kombinacija. I svake treba imati na lageru barem koliko, 5 deci?

Zakomplicirao si stvar.
Nabavis recimo decilitar 100mg baze. Nabavis glicerin koji ti pase kao i arome.
Gotovo.

Dalje bi trebalo biti jasno svakom tko je imao automatika i mijesao gorivo za njega.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 11:05 

ma sve stoji, naravno da bi netko trebao ko prodaje imat grijano skladiste da se to sv poslozi ali barem za nove kupce bi trebalo postojati upozorenje, bilo usmeno ili pismeno) da to treba odstajat, ja nisam imao pojma dik nisam za to cuo tu na forumu, sta sa onima koji nisu culi za forum nit ne surfaju... pare nesto sto nije parljivo i na kraju prestanu jer im ne valja ili nastave parit a da nemaju pojma da pare ono sto jos nije parljivo.

eto ja cu poslati mail gosp. sinisi, bez ikakve ljutnje ili nekaj prema njemu pa cemo vidjet sto ce reci posto je tekucina skoro njesec dana kod mene i nema promjene. jesam popario dio, jer nisam imao druge ali i dalje je ostalo vise od pol deci da stoji i da "satrijeva" sto cisto sumnjam ak nije do sad.

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 11:23 

Jos jedna narodno-parilacka mudrost: aroma strasno ovisi o attyju. Nabavi si neki dripper ili uzmi obicni 510 atty i gusit ces se od arome. Potom tu istu tekucinu uspi u neki od tank attyja i jedva ces ju osjetiti. A vecinom koriste ljudi protank ili evod... svaki tank ubija aromu... bottom coil osobito...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 11:24 

Rossi,pa kolko si naručio tog red bulla kad ti je ostalo još pol deci?!
Ja obično "nepoznate" tekućine naručim 10ml,kad vidim da mi je dobra onda može
i u većim količinama.
Pošalji mejl Siniši i reci ak treba da ćeš mu poslat nazad tekućinu pa nek vidi u čemu
je stvar s tim RB,zašto je tak slaba aroma.Ili takva mora bit.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 11:56 

stralis je napisao:
Rossi,pa kolko si naručio tog red bulla kad ti je ostalo još pol deci?!
Ja obično "nepoznate" tekućine naručim 10ml,kad vidim da mi je dobra onda može
i u većim količinama.
Pošalji mejl Siniši i reci ak treba da ćeš mu poslat nazad tekućinu pa nek vidi u čemu
je stvar s tim RB,zašto je tak slaba aroma.Ili takva mora bit.

uzeo sam deci rb i deci desert shipa. poslao sam mu mail pa cekam odgovor. ma sad vise nije red bull cisti kad sam ga probao popravit prije par dana sa tekucinom koja ima previse arome( sinisina zena krivo zmixala, nije parljivo pa je frendu rekla nek to ima da si popravi ili pojaca tekucinu kad ce si sam mixat).
nemre bit takva nikak, pario sam tihomirovu u pocetku i bila je milina. ali nisam kupio direkt od njega.

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2013 13:07 

bluedevil je napisao:
Koliko god bi to bilo super, mega, ultra i mrak, mislim da si to mogu priuštiti samo veliki proizvođači. Ali to onda košta, recimo 40kn za 10ml kako se prodaje na štandovima u Areni ili CCO-East. Ako uzimaš od nekog malog dealera (recimo Siniša ili Tihomir) koji stvari doma proizvodi, onda te 10ml košta koliko - 23kn recimo. To je skoro pola cijene.

ja nit od tihomira nit od sinise nikad dobio račun, zaboravio si linića u ovoj računici

Povratak na vrh 

[ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club