hkmentor1 je napisao:
Visa electron karticom se može otvoriti PayPal račun i preko njega vršiti uplate.
To je tkz. debitna kartica i nije isto kao standardna Visa kartica.
To znam. PayPay imam preko AmEX-a i Visa Electron. Zanima me zašto mi FA odbija kad ju ima u načinu plaćanja?
Bakica je napisao:
od koje banke imas visu?
kad sam vadio svoju, pitao sam u banci dali je sa njom moguce placanje preko interneta i zena mi ljepo objasni da sa nekima je a sa nekima nije... a sve iste kartice...
mislim da je rekla da sa raifeisen, pbz i zagrebackom i jos nekima ne mozes placati preko neta...
ja imam erste i sve ok, nikad mi nije bila odbijena..
i fora je ne smijes imati tocan iznos za naplatu na racunu, uvijek mora biti malo vise, nekih 5-10 €
PBZ je lijepo napisao da se s njom može plaćati preko neta..
6. Koje kartice mogu koristiti za internetska plaćanja?
Za internetska plaćanja mogu se koristiti kreditne kartice American Express, MasterCard i Visa brandova, kao i Visa Electron i Visa Business Electron debitne čip kartice vezane uz račune u Privrednoj banci Zagreb. Podrškom MasterCard SecureCode programa sigurne internetske kupovine za sve kartične proizvode PBZ/PBZ Carda, uskoro će biti moguće kupovati i Maestro karticama na internetskim prodajnim mjestima također koja pordžavaju navedeni program.
Možda je stvar u onih dodatnih 5-10€?.