Obećao sam samome sebi da ću napisati svoje
subjektivne dojmove o Sinišinim tekućinama, a nikako da uhvatim vremena.
Zašto? Zato što sam se nakon njih preporodio. Do sada sam koristio kineske tekućine Hangsen i Eldine Total Green. Tek nakon SM-MIX-a sam shvatio kakvo smeće sam pario do sad i možda moj post pomogne nekome od novih vapera da probaju nešto mnogo bolje.
Isprobao sam 20-ak aroma, nisu mi se sve svidjele okusom, ali sve tekućine su,
objektivno, bile jednake odlične kvalitete, konkretno mnogo pare (čak i sa čistim PG-om), nema peckanja za grlo i jezik i bez neugodnih mirisa kojekakvih primjesa.
Inače, tekućine koristim u omjeru 70%PG-30%VG, a idealno mi je 18mg nikotina.NEDUHANSKE:Mentol 9mg - fini okus mentola, ali mi je bio preslab, u prvoj turi sam se zeznuo i naručio 9mg, ali ipak mi najbolje odgovara 18mg. Naravno, moguće je tražiti i extra arome.
Jabuka 9mg - aroma poput srednje slatkog soka od jabuke, sve super ali nakon 5ml sam shvatio da ipak ne želim pariti jabuku.
Naranča 9mg - očekivao sam pravu naranču, ali me više podsjeća na malo rjeđu cedevitu. Možda zbog premalo nikotina, ne znam, ali do daljnjega neću isprobavati naranču.
Cola 9mg - oduševila me, jako podsjeća na pravu kolu, osim što ne grize za grlo. Stvarno sam uživao u okusu, ali dosta brzo prestanem osjećati aromu, tako da moram presjeći nečim drugim - dakle, nije mi za cjelodnevno parenje.
Rum-cola 18mg - malo žešća kola, premda bih drugi put tražio malkoc više ruma (da brže lupi u glavu), također mi nije za cijeli dan jer se brzo naviknem na aromu.
Višnja 18mg - obožavam ju, osvježavajuća višnja i meni jako bitno - nije preslatka, čak bih rekao da je i malo kiselkasta, ali ne na jeziku već u nosu i grlu.
Šumsko voće 18mg - najviše osjetim jagodu, vrlo jaka aroma i preslatka za moj ukus - napominjem da sam tražio extra arome, ali izgleda da sam ipak pogriješio što se tiče šumskog voća.
Caffe espresso 18mg - ovo je malo jača i teža aroma, okusom i mirisom... neutralizira sve zaostale mirise iz cartomizera i clearomizera, a ubija i grinje, šala... meni se sviđa, ako ćemo iskreno podsjeća me na okus kokica kad onako malo zapeknu, ali.....
Kava-šlag 18mg - e ovo je fino, blaža verzija espressa, kremastija (ipak je sa šlagom), odlično za presjeći malo, ali mislim da bih ovo mogao pariti i veći dio dana. Također intenzivnog mirisa koji poništava sve druge arome.
Jabuka-cimet 18mg - tražio sam s manje cimeta, ali sam pogriješio. Ovo bi mogla biti super božićna tekućina. Ako netko i nije ljubitelj cimeta, ipak bih preporučio ovu verziju s manje cimeta prije nego običnu jabuku.
Marelica 18mg - što reći, kao da jedem prave kajsije, nije preslatka, taman po mom ukusu, nisam je se dovoljno nauživao jer mi je cura otela sve.
Banana 18mg - nisam ni malo zadovoljan, iako ne volim preslatke arome ova mi nije bila dovoljno slatka, naprotiv čak je malo i kisila i podsjećala me na bijelo vino. Jedina me peckala za jezik, hm... ne bih preporučio.
Tiramisu 18mg - prava poslastica! Opojnog mirisa i okusa, fenomenalna aroma, naravno ni ona mi nije za cijeli dan, dovoljno mi je povući 3-4 puta kad se zaželim. lumalju mi je udijelio malo, nemam je više a zaboravio sam naručiti
Višnja-rum-čokolada 18mg - naprosto obožavam dobru aromu višnje, a ova kombinacija mi pruža još više užitka, ipak je aroma punija ili kako bi rekao Cos "šira", perfektno, ovo mi je uz čokoladu-mentol trenutno favorit!
Čokolada-mentol 18mg - netko je napisao "uvlašiš mentol, a ispiruješ čokoladu" i bio je u pravu, kod uvlačenja mentol fino hladi grlo, a pri izdisaju se osjeti niježna mliječna čokolada, ali ne milka, već "životinjsko carstvo" čokoladica - također moj trenutni favorit!
DUHANSKE:Maxboro 18mg - posljednjih 7 godina druženja s analognima pušio sam crveni Marlboro i ova tekućina zaista podsjeća na njega, onaj ljutkasti miris i okus koji ga odvaja od svih ostalih cigareta. Doduše, u odnosu na analognu ova spicey nota je dosta jača, ali tekućina mi je vrh, ne znam ni sam zašto sam kasnije naručio Virginiju umjesto ovog.
Desert Ship 18mg - nisam neki ljubitelj ni poznavatelj duhanskih aroma, ali ovo me ne podsjeća na duhan i cigaretu. Malo je slađi, iako vrlo fino za parit ipak mi nije zamjena za duhan. Ono što je sigurno - nisam dovoljno dugo čekao da sazrije, pa možda zbog toga.
Eto, to bi bio moj laički osvrt na SM-MIX tekućine, nadam se da nisam nikoga obmanuo ovim podužim postom i molim da ga se ni slučajno ne shvati kao neku vrstu reklame. Još jednom napominjem da je ovo isključivo moje trenutno mišljenje o dotičnim tekućinama/aromama.