| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 17:26 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
ajmo ovak, jedna od boljih kojih sam probao  , ugodno iznenađujuča,iznenađuje svakim uvlačenjem i izdahom (nisam se nadao takvoj ugodnoj aromi), lagano gipka baš onak hipnotizirano mistična kak joj i ime kaže,,preporuka svakako 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 17:50 |
|
|
domagoj je napisao: ajmo ovak, jedna od boljih kojih sam probao  , ugodno iznenađujuča,iznenađuje svakim uvlačenjem i izdahom (nisam se nadao takvoj ugodnoj aromi), lagano gipka baš onak hipnotizirano mistična kak joj i ime kaže,,preporuka svakako  odlicno ide u kombinaciji sa duhanskim aromama!!! 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 18:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Daj nekakvu mješavinu i omjer, ja nisam uspio sam smještati nešto zadovoljavajuće 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 18:32 |
|
|
spavle je napisao: Daj nekakvu mješavinu i omjer, ja nisam uspio sam smještati nešto zadovoljavajuće  imam ju gotovu tak da zasad neznam,,ima ko kakvu ideju????????????
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 18:57 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
domagoj je napisao: lagano gipka baš onak hipnotizirano mistična a meni velis da smanjim dozivljaj  aj ostavi malo da probam 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 18:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Ok pisao sam sa taableta pa sam malo previše skratio i ispao nejasan. Hypnotic Mist sam kupio i probao i malo mi je "prazan", nedorečen, i sada bi ga nekako pojačao, medo je napisao da ga miješa sa nekim duhanskim tekućinama i onda je puno, bolji, ja sam po jedom prije objavljenom receptu dodao malo Royala ali mi nije bilo nešto puno bolje i sada me zanima ima li tko nekakav drugi racept za miješanje sa Hypnotic Mistom da ga isprobam. Jednostavno volim eksperimentirati.
Znači ako tko ima neki dobar recept za "koktel" sa Hypnotic Mistom molio bi ga podijeli sa nama ovdje.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 19:59 |
|
|
flux je napisao: domagoj je napisao: lagano gipka baš onak hipnotizirano mistična a meni velis da smanjim dozivljaj  aj ostavi malo da probam  a jebiga kad je tak jače je od mene 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 20:23 |
|
|
spavle je napisao: Ok pisao sam sa taableta pa sam malo previše skratio i ispao nejasan. Hypnotic Mist sam kupio i probao i malo mi je "prazan", nedorečen, i sada bi ga nekako pojačao, medo je napisao da ga miješa sa nekim duhanskim tekućinama i onda je puno, bolji, ja sam po jedom prije objavljenom receptu dodao malo Royala ali mi nije bilo nešto puno bolje i sada me zanima ima li tko nekakav drugi racept za miješanje sa Hypnotic Mistom da ga isprobam. Jednostavno volim eksperimentirati.
Znači ako tko ima neki dobar recept za "koktel" sa Hypnotic Mistom molio bi ga podijeli sa nama ovdje. istina hipnotic je odlican!!!! gotov mix pomješaj sa gotovim RY#4 ili desert ship , meni je super
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 29 tra 2013 22:18 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Par kapi Hypnotica može dodati notu škije u Desert... Ili u neutralne poput RY4 od NicVapea, pa čak i slatkasti RY4 (tko ne voli) od FA... Ali ne treba pretjerivati jer već 1 kap na 10ml se osjeti... Isto tako može popraviti ukus nekim totalno neparljivim tekućinama...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: hypnotic Mist Postano: 30 tra 2013 01:02 |
|
|
Hypnotic + Virginia... od 80/20 do 20/80 P.S. Za veći doživljaj su vrlo bitne dvije bočice... ak se napravi jedan mix sa fiksnim omjerom, brzo dosadi! Ovak kak se troši dodajem malo jednu pa drugi put drugu! 
|
|
 |
|
 |