Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 28 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: SM-MIX tekućine
 Post Postano: 26 ruj 2012 00:12 

Obećao sam samome sebi da ću napisati svoje subjektivne dojmove o Sinišinim tekućinama, a nikako da uhvatim vremena.
Zašto? Zato što sam se nakon njih preporodio. Do sada sam koristio kineske tekućine Hangsen i Eldine Total Green. Tek nakon SM-MIX-a sam shvatio kakvo smeće sam pario do sad i možda moj post pomogne nekome od novih vapera da probaju nešto mnogo bolje.

Isprobao sam 20-ak aroma, nisu mi se sve svidjele okusom, ali sve tekućine su, objektivno, bile jednake odlične kvalitete, konkretno mnogo pare (čak i sa čistim PG-om), nema peckanja za grlo i jezik i bez neugodnih mirisa kojekakvih primjesa.

Inače, tekućine koristim u omjeru 70%PG-30%VG, a idealno mi je 18mg nikotina.

NEDUHANSKE:

Mentol 9mg - fini okus mentola, ali mi je bio preslab, u prvoj turi sam se zeznuo i naručio 9mg, ali ipak mi najbolje odgovara 18mg. Naravno, moguće je tražiti i extra arome.
Jabuka 9mg - aroma poput srednje slatkog soka od jabuke, sve super ali nakon 5ml sam shvatio da ipak ne želim pariti jabuku.
Naranča 9mg - očekivao sam pravu naranču, ali me više podsjeća na malo rjeđu cedevitu. Možda zbog premalo nikotina, ne znam, ali do daljnjega neću isprobavati naranču.
Cola 9mg - oduševila me, jako podsjeća na pravu kolu, osim što ne grize za grlo. Stvarno sam uživao u okusu, ali dosta brzo prestanem osjećati aromu, tako da moram presjeći nečim drugim - dakle, nije mi za cjelodnevno parenje.
Rum-cola 18mg - malo žešća kola, premda bih drugi put tražio malkoc više ruma (da brže lupi u glavu), također mi nije za cijeli dan jer se brzo naviknem na aromu.
Višnja 18mg - obožavam ju, osvježavajuća višnja i meni jako bitno - nije preslatka, čak bih rekao da je i malo kiselkasta, ali ne na jeziku već u nosu i grlu.
Šumsko voće 18mg - najviše osjetim jagodu, vrlo jaka aroma i preslatka za moj ukus - napominjem da sam tražio extra arome, ali izgleda da sam ipak pogriješio što se tiče šumskog voća.
Caffe espresso 18mg - ovo je malo jača i teža aroma, okusom i mirisom... neutralizira sve zaostale mirise iz cartomizera i clearomizera, a ubija i grinje, šala... meni se sviđa, ako ćemo iskreno podsjeća me na okus kokica kad onako malo zapeknu, ali.....
Kava-šlag 18mg - e ovo je fino, blaža verzija espressa, kremastija (ipak je sa šlagom), odlično za presjeći malo, ali mislim da bih ovo mogao pariti i veći dio dana. Također intenzivnog mirisa koji poništava sve druge arome.
Jabuka-cimet 18mg - tražio sam s manje cimeta, ali sam pogriješio. Ovo bi mogla biti super božićna tekućina. Ako netko i nije ljubitelj cimeta, ipak bih preporučio ovu verziju s manje cimeta prije nego običnu jabuku.
Marelica 18mg - što reći, kao da jedem prave kajsije, nije preslatka, taman po mom ukusu, nisam je se dovoljno nauživao jer mi je cura otela sve.
Banana 18mg - nisam ni malo zadovoljan, iako ne volim preslatke arome ova mi nije bila dovoljno slatka, naprotiv čak je malo i kisila i podsjećala me na bijelo vino. Jedina me peckala za jezik, hm... ne bih preporučio.
Tiramisu 18mg - prava poslastica! Opojnog mirisa i okusa, fenomenalna aroma, naravno ni ona mi nije za cijeli dan, dovoljno mi je povući 3-4 puta kad se zaželim. lumalju mi je udijelio malo, nemam je više a zaboravio sam naručiti :(
Višnja-rum-čokolada 18mg - naprosto obožavam dobru aromu višnje, a ova kombinacija mi pruža još više užitka, ipak je aroma punija ili kako bi rekao Cos "šira", perfektno, ovo mi je uz čokoladu-mentol trenutno favorit!
Čokolada-mentol 18mg - netko je napisao "uvlašiš mentol, a ispiruješ čokoladu" i bio je u pravu, kod uvlačenja mentol fino hladi grlo, a pri izdisaju se osjeti niježna mliječna čokolada, ali ne milka, već "životinjsko carstvo" čokoladica - također moj trenutni favorit!

DUHANSKE:

Maxboro 18mg - posljednjih 7 godina druženja s analognima pušio sam crveni Marlboro i ova tekućina zaista podsjeća na njega, onaj ljutkasti miris i okus koji ga odvaja od svih ostalih cigareta. Doduše, u odnosu na analognu ova spicey nota je dosta jača, ali tekućina mi je vrh, ne znam ni sam zašto sam kasnije naručio Virginiju umjesto ovog.
Desert Ship 18mg - nisam neki ljubitelj ni poznavatelj duhanskih aroma, ali ovo me ne podsjeća na duhan i cigaretu. Malo je slađi, iako vrlo fino za parit ipak mi nije zamjena za duhan. Ono što je sigurno - nisam dovoljno dugo čekao da sazrije, pa možda zbog toga.

Eto, to bi bio moj laički osvrt na SM-MIX tekućine, nadam se da nisam nikoga obmanuo ovim podužim postom i molim da ga se ni slučajno ne shvati kao neku vrstu reklame. Još jednom napominjem da je ovo isključivo moje trenutno mišljenje o dotičnim tekućinama/aromama.

:sinisa:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: SM-MIX tekućine
 Post Postano: 26 ruj 2012 10:10 

Svaka cast,bas si se potrudio :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ruj 2012 19:49 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Odlično opisano. Baš se ovih dana spremam naručiti par tekućina od Siniše i ovo će mi pomoći da izaberem. Nemamo baš isti ukus ali tvoj opis će mi pomoći da suzim izbor za prvu narudžbu. Dodat ću i ja svoja iskustva nakon što probam pa okusa.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2012 13:20 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Evo, nakon malo dužeg vremena i isprobavanje raznih tekućina vrijeme je da dam svoje dojmove o par njih koje sam naručio od Siniše.
Kao prvi dojam kad sam ih dobio i probao je to da im je aroma dosta slaba. Nakon nekog vremena što su tekućine odstajale (do tada sam koristio druge) shvatio sam da je aroma dovoljno jaka i da je jače ne bi valjalo.
Moram napomenuti da ja više preferiram slatke arome.
Sve uzorke koje sam naručio su sa 18mg.

Čokolada - Lagano slatkast uz aromu tamne čokolade. Dobar je da ga se koristi samog ali možda bolje miješati sa nekim voćnim okusom.
Cola - Aroma Cole dosta jaka aroma. Koristio sam ga najmanje. Vjerojatno bi bio dobar u korištenju sa aromom kave ili kakao.
Kakao - Ostavlja suha usta. Kao da se uzme kakao u prahu i stavi u usta. Meni suši previše i grlo pa ga nisam mogao samog koristiti.
Caffee espreso - Najbolja od svih kava koje sam probao. Nije puno sladak i daje baš osječaj espresa. Može ga se koristiti cijeli dan.
Mentol - A što reći. Tipičan mentol okus. Nikako samog koristiti osim ako nisi pravi ljubitelj mentola.
Marelica - Ugodan sladak okus marelice. Odlično dođe da se povremeno čovjek zasladi mada se može koristiti i cijeli dan.
Amarena - Slatkast okus amarene. Jako je sličan marelici.
Jagoda-Šlag - Dominira okus jagode koji je slatkast. Od šlaga se samo osjeća lagani kremast okus u ustima. Tko voli voćne okuse može ga koristiti cijeli dan.
Šumsko voće - Slatki miks raznih voćnih aroma (možda jagoda najviše osjeća). Dojam je kao da pariš voćni čaj.
Kava-Šlag - Dominantan okus kave. Šlag se jedva primjećuje. Suši grlo i usta. Nije mi prijao. Morao sam miješati sa nekim drugim aromama.
Tiramisu - Miks kave i kakaa. Na žalost nije mi nikako legao (iako obožavam tiramisu kolač) jer obije arome imaju isti efekt suhih usta i grla.

Ovo je bilo sve od "slatkih" aroma.
Sada malo miksovi aroma duhanskih+slatkih
Desert Ship-Višnja - Slatkast okus pojačan sa okusom višnje. Jako dobar za koristiti cijeli dan.
Shade-Višnja - Lagana duhanska aroma sa efektom višnje. Meni se dopao za cijeli dan korištenja.

A sada duhanske arome

Dark Vapure - Bez nekog posebnog okusa. Ostaje neki opor i gorak osjećaj u ustima. Podsjeća na nikorete (koje su mi bile odvratne).
Bitter Wizard - Jako sličan gore spomenutog Dark Vapure. Možda ostaje još jače taj ružan osjećaj u ustima. Nikako mi nije legao.
Royal - Skroz lagana aroma i slatkasto. Osjeća se malo mentola. Meni paše za cijeli dan.
Maxx-Blend (Tobacco Maxboro) - Okus bazge i meda. Lagano slatkast i opor.
Cuban supreme - Sličan Royalu. Malo gorkast ali je OK za cijeli dan korištenje.
Melow sunset - Ne mogu odredi okus ali je slatkast. Meni dobar za cijeli dan korištenja.
Vape Wizard - Baca na karamelu i ostavlja opori okus u ustima. Dobar za povremeno korištenje.

Eto, to bilo sve što sam do sada probao. Treba uzeti u obzir da sam možda neke arome probao prerano tj. nisam ih pustio da sazriju dovoljno tako da je lako moguće da sada imaju malo drugačiji okus.

Moram napomenuti da mi se pročistio osjećaj za arome kao i vrsta tekućina i razina nikotina od kada sam probao ove arome pa do sada pa bi mi sada možda ipak bio drugačiji doživaljaj.
Kad sam počeo koristio sam čisti PG 18mg, ali sam ubrzo shvatio da to neće ići i da mora biti miješano sa VG-om. Tako su sve ove tekućine od Siniše 70/30 PG/VG. Sada mi paše još više VG-a sa 9-12mg nikotina (ovisi u koje doba dana parim).

Eto toliko od mene za sada. Vjerojatno ću uskoro naručiti još toga od Siniše ali sa drugom recepturom nego prvi put pa se javim opet.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2012 14:00 

:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2012 18:35 

Mixam Liquide po želji onog koji naručuje mislim na mixanje baze ili pojačavanje arome. Simple paket je uvijek isti na temelju njega se dodaje ili smanjuje količina arome što se vidi tek kada se proba Simple.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2012 15:12 

Jel moze ko poslat kontakt za sinisu??))

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2012 15:17 

madman je napisao:

viewforum.php?f=26

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 pro 2012 10:31 

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 20:40 

madman je napisao:

Posalji mu PP

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club