Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Inawera

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Inawera
 Post Postano: 05 srp 2013 20:18 

Da, kapam iz bocica.
Mjerio sam I negdje 23-24 kapi su mililitar. Na onih 10 ml sam stavio 15tak kapi Canadiana.
Sto se tice Ducata budi oprezan jer on zaista sazrijeva vremenom pa ako stavis previse moze biti neparivo nakon nekog vremena. Ja ne bih preporucio ici preko 12 kapi na 10 ml. Don Hill moze I malo jace ali ne puno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 srp 2013 20:26 

Dakle preslabo sam stavljal,isti normativ je kao i sa vz aromama,recimo...naravno ovisi od arome do arome...hvala

Sent from HTC Viper DHD

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2013 08:53 

15 kapi ducat slobodno

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2013 11:34 

Ako se G.Ducat ostavi da sazri kako treba onda su dovoljne 7 kapi na 10ml

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 kol 2013 04:19 

Vidim svi se tu raspisali :-)

Imam i ja u svojoj kolekciji 10tak Inawerinih aroma...
Prvo - zakljucak da ako nevalja 3-4 arome od jednog proizvodjaca onda nista ne valja apsolutno ne stoji!
Drugo - pravu dobru duhansku aromu jos nisam uspio naci.

Vidim da je vecina ljudi narucivala Us red mix... i ja sam jedan od njih... ali sam srecom narucio i Usa mix.
Red je nepusljivo smece koje najvise podsjeca na govno... dok je Usa mix (covjek bi rekao da mora biti slican onom red-u) najbolja njihova aroma koju mi ni jedan priatelj nije ispljuvao (bar 20 testera)... ukratko... dok ne nadjem bolju aromu na ovoj sam... samo malo upozorenje... ne pokusavajte dropati 15 kapi u 10 ml... 5-6 je vec dosta... 10 max... 15 totalno previse.

Don Hil... pusljiv za razonodu... ne dulje od dana
De Luxe... fuj
7 Leaves
Virginia
Oriental (iskomentiram kasnije ova 3... ni dobro ni lose)

Med (Miodowy) - super za pusiti ali drugima u okolici smeta neki 'smrad carapa' koji ne osjeti osoba koja pari... cudno... al zena mi ne dozvoljava da to korisitim...
Trešnja (Czerešnie) - preskociti... preporucujem visnju umjeto ovoga
Mentol - dobar ali jaaaaaak... stavi 15 kapi na 10ml i zovi hitnu prije upotrebe

BTW... oprezno sa Etylomaltolom (pojacivac okusa)... ako jezik trne... pretjerao si :-) 2-3kapi max na 10ml

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 00:32 

evo da se i ja nadovežem...probao od dobivene arome canadian i don hill smixati u 90% vg-u od 16mg nakon par dana parljivo, nešto slabije izražena aroma negoli od FA ali nikako nekakve loše kritike kao što se povlace po forumu, stoga ponavljam o ukusima i doživljaju okusa nemremo sto posto sudit, meni je dobro a njemu nije, svaku kritiku treba uzet sa određenom rezervom......i da hvala Giza na aromama :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 06:41 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pa kad se nadovezujemo...imam i ja 20-ak njihovih aroma (samo dvije duhanske jer sam uglavnom čitao o njima loše kritike uzeo samo gold ducat i tobaco c - tako tako - probao od FA i VZ i boljih i gorih). Prve sam naručio oko Nove Godine i prvo umješao naranču i mislim borovnicu sa 10-ak kapi ...aroma bila jako slaba pa dodavao po malo do 30 i dalje slabo pa sam ih ostavio u "zapečku" kao ne valjale... poslije par mjeseci probao još neke i mogu reći da mi je greip sa cca 22-24 kapi (iz bočice što je oko 6%) jedna od favorita voćnih aroma...solidna i višnja i još neke a sada mislim da su one početne dvije možda s kakvom greškom ili što već jer druge nisu takve tj dobro se osjete s meni za njih uobičajenom količinom 20-25 kapi (mjerio kapi iz par bočica - oko 40 u 1 mll)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 kol 2013 13:41 

pozdrav svima!

dobio sam savjet od prijatelja koji vec neki vrijeme radi svoje tekućine sa potrepštinama s inawera site-a pa me zanima kakva su vasa iskustva, ako ih imate s doticnim stvarima

VG/PG 50:50, 12 nikotina - http://inawerashop.com/vpg-power-smoke- ... p-297.html

i areme ovog proizvodaca - http://inawerashop.com/tino-dmilano-fla ... 13_34.html

smijesao mi je tekucinu koja treba jos par dana odlezati pa javim svoja iskustva.. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 kol 2013 13:54 

Giza je napisao:
Da, kapam iz bocica.
Mjerio sam I negdje 23-24 kapi su mililitar. Na onih 10 ml sam stavio 15tak kapi Canadiana.
Sto se tice Ducata budi oprezan jer on zaista sazrijeva vremenom pa ako stavis previse moze biti neparivo nakon nekog vremena. Ja ne bih preporucio ici preko 12 kapi na 10 ml. Don Hill moze I malo jace ali ne puno.

Što odgovara njhovoj deklaraciji- 220 kapi/10ml!
Gold Ducat, Vanilla pipe, Maxx blend i slične (ja bi ih opisao kao guste i slatke) mijenjaju okus i boju mjesecima! Stvarno je ogromna razlika između parenja odmah, nakon tjedan dan, a jedan gold ducat mi je stajao valjda 3 mjeseca i opet je posebna priča! Najbolji mi je nakon nekih tjedan, dva!
Inaće, skoro sve njihove arome stavljam 11 kapi i to mi je ok, a pošto puno različitih aroma volim isprobavati, ne da mi se isprobavati razlike sa par kapi više manje pomnoženo sa stajanjem više manje!

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 21:13 

Vanilla for pipe - jako dobro. baš vanilija koju sam dugo tražio. i potraga za vanilijom je završena :) . Jako podsjeća na onaj okus vanilije duhana za lulu. ono žuto pakiranje sa crnim obrubom. Vanilija se osjeća lagano i ima onaj duhanski "pipe" štih sličan French pipe od VZ-a.
Smješano na 5.5% u VPG 50/50 bazi s 18mg nikotina, odstajalo mjesec dana

Povratak na vrh 

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » Liquid » Inawera

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club