Rain je napisao:
stvarno zanimljivo, za vecinu aroma na inawerinom siteu pisu postoci, a za chocomint pise broj kapi zesca glupost
Nije to jedina aroma gde se doziranje preporucuje i kapima, ima dosta takvih aroma, ja sam recimo porucio za sada 7 aroma i kod svih je preporuka za doziranje u kapima
Rain je napisao:
ali inace je pravilo kod inawere da je bocica od 10ml = 200kapi
chocomint bi isao 1-2 kapi na 5ml, sto znaci da na 10 ml ide 1-2% sto je preporuka za neke druge mint/mentol tekucine i to je to ja bi uvijek tako preracunavao pa da sam siguran da svaki puta dobijem isti okus nego se bazirao na kapi
Ja cu sutra da sipam recimo 5 kapi u insulinski spric da vidm koliko to iznosi ml pa cu tako preracunat i odredit procenat
Rain je napisao:
nadam se da si chocomint aromu dobro protresao prije mijesanja, choco okus se talozi na dnu bocice pa ju je potrebno dobro promijesati prije miksanja.
I meni je okus chocominta bolji nakon sto odstoji 5-7 dana uz svakodnevno provjetravanje i mijesanje tekucine
Promuckaoo jesam naravno, samo sto nisam cekao da odstoji nego sam odmah moraoo probati i svidelo mi se, evo sada ce da odstoji pa da probamo opet.