18 dana dozrijevanja, sve tekućine rađene na 3.5% u VPG 50/50 18mg
Setup: xplora driper 2.5 ohma na 4.1v
Captain Jack– duhan s ananasom, ali sljubljene arome, nije sad da se osjeti posebno ananas posebno duhan. Tekućina je narančaste boje. Da ga nisam probavao neki dan ne bi rekao da je ananas. Duhan nije gadljiv, tipa da podsjeća na cigaretu, nego eto tako, ima duhanski štih ali blagi. Ima težinu. I zbog težine mislim da neće bit ADV. Ananas nije onaj tipični ananas koji je dominantan, rekao bi neki sočni slatki ananas. Podsjeća malo na onaj duhan s ananasom koji je jedno vrijeme bilo za kupit, ali je bio dosta intenzivan ananas. Ovaj nije. Duhanski štih se najviše osjeti povlačenjem „na nos“, na usta toliko i ne, ananas na ispuhivanju. Fino za navečer guštat. Čini mi se da malo sjeda na želudac.
Gold – duhan sličan Captainu s nekim tropskim voćem, nemam blage šta je. Isto sljubljene arome. Tekućina je žute boje. Aroma miriši na med ali ja ga tu ne osjećam. Ima cigaretni štih, ali blagi, ne sjeda na želudac. Ne sviđa mi se previše. Pustit ću to još 15 dana.
Black – malo teža duhanska aroma ali me podsjeća nekom notom na half zware shag duhan, onaj fini tamni, tako da ovoga ću se naparit. I taj štih dolazi kao miris pare, kroz uvlačenje na nos. Uvlačenjem kroz usta toga nema nego ona zajednička duhanska nota od Kapetana i Golda. Znači srednje blagi gorkasti duhan. Tekućina je tamno žute boje
Dark – miris tekućine je duhan s snažnom notom ruma. Super miriše. Aroma miriše na neke kolače s rumom. Tako da sam imao velika očekivanja za ovu tekućinu. Tekućina je svijetlo smeđe boje
Na zadnjem probavanju duhana nije bilo tako pa je bolje da ova tekućina odstoji. Dominantan rum s duhanom u pozadini na uvlačenju. Ali fini rum, ne onaj Badelov

. Duhanski štih zajednički u svim prethodnim tekućinama, aroma ruma se više osjeti kao miris pare. Na izdahu dolazi duhanski štih do izražaja koji je nešto jači nego u prethodnim tekućinama. Fino fino fino. Jak aftertaste. Zašto ovu aromu nisu nazvali Captain Jack nije mi jasno. Yarrrrrr!

Black Cat – e ovo je najbolja tekućina od svih ovih. Fina sočna višnja, duhan se ni ne osjeti. Iako je prvi dan bacalo na IW black cherry tobacco – višnju, sad je to prava stvar i ne podsjeća više na tu umjetnu višnju. Jako fino. Može se parit i nakon 10 dana, tad nije izražena višnja nego duhan, sad kad je odstajalo, je duhan u pozadini. Arome su sljubljene. Duhanski štih se osjeti na nos. Slatkasti aftertaste na jeziku, malo, ne previše. Ne ostaje jaki aftertaste. Ipak, dužim parenjem dolazi duhanski štih do izražaja. Tamni duhan. Može bit ADV, trošio sam ju 2 dana uz crno vino, lijepo paše

Tekućina je tamno narančaste boje
Red - smrdljivi duhan, nebi ni reko duhan, neki domestos stil, kemijski aftertaste ko Atmos lab Gina. Možda je i 3.5% previše, bolje 2.5%. Grozno. Tekućina je žute boje
Ne mogu se otet dojmu da su ove arome rađene da ih se pogoni na nekom clapton setupu. Sve arome i tekućine osim Reda jako lijepo mirišu ali ti mirisi ne dolaze do izražaja na mom setupu. Budem to složio s manje nikotina i probao na nekom DL driperu al otom potom.
Da kompletiramop s jednom starom aromom - Vanilla for pipe - na 5.5% jako podsjeća na vanilija duhan za lulu, dakle totalno drugačiji okus od svih ostalih vanilija okusa. Miris pare fantastičan i ADV mi je više od godinu dana. Tekućina je tamno smeđe boje i dosta prlja setup