Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Elda

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Totally Green by ELDA
 Post Postano: 17 ruj 2011 18:01 
Administrator

Cherry PGG 36mg

Sherry, sherry, tijelo mi treperi
sherry, give me, give me love
plasticna visnja
Sherry, sherry, p...u si operi
sherry, give me, give me love

Strawberry PGG 0mg

uuuu ovo je jako fina jagoda
Punog okusa, pravi omjer slatkoce i kiselosti ... steta sto je uzorak bez nikotina. Da ga ima bar malo pocuclao bi cijelu bocicu.
:plus:
Strawberry Fields forever ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ruj 2011 21:34 
Administrator

Red Bull PGG 18mg

Nikad necu shvatiti ljude kojima se svidja okus Red Bulla, Red Bata a bogme ni one koji vole 7Up i Sprite. I sad bi ja trebao dati ocjenu liquida?
Zamislite da sam ovdje nesto napisao:

I to je moje misljenje a krila mi nisu izrasla.
Pozdrav Dietrichu Mateshitzu, Slobodanu Zivojinovicu i Lepoj Breni.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2011 14:26 
Moderator

Spearmint (hm, spermamint, jako me podsjeća naziv na ovo)
Naravno okus mentola
Menthol ime samo govori za sebe.
Tko voli okus peperminta to je to.Ja to parim kad sm bolestan, gripa, prehlada i te stvari.
Isto kao dekang, ili bilo šta drugo, okus je toliko jak na svim tekučinama da ne vidim (osječam) razliku.Ajde, recimo da je spearmint malo blaži.

Pošto vanilije bourbon ima više ,bočica,24mg PG, pomiješao sam pola toga sa virginijom i caramelom, (esencijama iz FA) dodao još pola VG (čistoga), za probati. Još jedan moj pokušaj dobiti onaj divan okus RY#4.Ostavt ću koji dan da odstoji, pa ću vidjeti.

P.S.naravno da sam uzeo novi atty za mentol, jer kad jednom taj okus uđe, teško ga je uništiti.
Preporuka, za mentol uvijek imati jedan atty. u pripremi, pa kad želiš pariti, eto, nema problema.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2011 21:52 
Moderator

dodatak za Spearmint.
Ipak ima nešto u ovome, a to je okus kaugume, ako ste ikad žvakali te proizvode.
Kao mali, još dok sam imao zube, sam dvije-tri probao, to je taj okus.
Ja mrzim kaugume, mljackanje, razvlačenje, puhanje balona, ali ovo je nadomjestak za te stvari kroz parenje.Preporuka za mlade curice koje vole takve stvari.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ruj 2011 16:12 
Administrator

CHROMEX je napisao:

Pošto vanilije bourbon ima više ,bočica,24mg PG, pomiješao sam pola toga sa virginijom i caramelom, (esencijama iz FA) dodao još pola VG (čistoga), za probati. Još jedan moj pokušaj dobiti onaj divan okus RY#4.Ostavt ću koji dan da odstoji, pa ću vidjeti.

Jucer na Vaper clubu probao ovaj mishung. Duhan za lulu, cokolada za kuhanje i mali zmah po latakiji. To je kombinacija koju sam osjetio. Zanimljivo kako se mjesanjem aroma dobe za mene, potpuno neocekivani rezultati.
Tekucina jako dobra za parenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ruj 2011 16:26 
Administrator

Blueberry 18 mg PGG

Da dopunim uvazenog kolegu Chromexa usvezi glede ove arome.
Jako fino. Parim bez prestanka od jucer popodne. Ako cemo sitnicarit onda se osjeti malo na plasiku otprilike onaj dio koji imaju Dona sirupi, ali sasvim malo. Moja okolina je odusevljena mirisom koji se siri prostorijom.
:plus:
Jos kad bi se dodalo malo vocne kiseline kao sto je u jagodi ova aroma bila bi savrsena.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2011 17:58 

...da, nije ni ELDA što je nekada bila. ja nešto i ne koristim previše njihovih proizvoda jer mi se neda isprobavati sve i svašta, ali ono što stalno koristim i što nema greške jeste: VG 24mg baza koja je odlična i čini mi se da ima i 30mg nikotina - 100ml 160kn; i koristim mentol aromu koja je pravi mentol, dakle, kristali a ne umjetni kao kod FA. probao sam dosta ELDA-inih "duhanskih" aroma, i mogu samo reći, da su to sve iste arome karamele u samo drugačijim omerima. btw, ELDA je definitivno veliki igrač u eC industriji, a ako nije - biće. baš sam danas prelistao njihovu ponudu, i boga mi, dobrano se proširila.
kada sam već kod te ponude, a da ne otvaram novu temu, zanima me šta je ovo i da li je neko probao: http://www.e-cigareta.com.hr/pr/Esolid
pošto sutra idem do ELDA-e, bilo bi poželjno da dobije bilo kakav odgovor večeras:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2011 23:32 
Administrator

petar k je napisao:
baš sam danas prelistao njihovu ponudu, i boga mi, dobrano se proširila.
kada sam već kod te ponude, a da ne otvaram novu temu, zanima me šta je ovo i da li je neko probao: http://www.e-cigareta.com.hr/pr/Esolid
pošto sutra idem do ELDA-e, bilo bi poželjno da dobije bilo kakav odgovor večeras:)

Ovo i mene zanima, ne sjecam se da sam vidio nesto slicno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lis 2011 01:36 

našao sam par stranica na kojima piše nešto malo o ovom gelu koji je navodno bolja alternativa tekućini...
ko ne zna engleski, može probati sa Google translaterom.

http://www.feellife.com/ProductShow/par ... spx?id=252

http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... solid.html

http://vaporchaser.blogspot.com/2011/04 ... views.html

http://vaporchaser.blogspot.com/2011/04 ... eview.html

nadam se da ću sutra doći do tog čuda, i žrtvovati se po radi zajedničkog nam cilja:= kažem "žrtvovati", jer ova stvar, koliko sam shvatio, nije uopšte ispitana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lis 2011 09:34 

Onda se nemoj još igrati s tim,nije ti " o glavu ".

Povratak na vrh 

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Početna » Liquid » Elda

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club