| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 lis 2011 14:12 |
|
|
|
Javi kakav je taj gel. Prema onom forumu gdje je netko napravio review i nije nešto, ali sama ideja gela umjesto liquida je zanimljiva. Ako ništa, možda može proći kao gel za kosu ili bravu podmazat ili.....
|
|
 |
|
 |
|
petar k
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 lis 2011 17:09 |
|
|
hoću, ali kada dodjem do toga  danas sam malo zakasnio - već su zatvorili. 
|
|
 |
|
 |
|
petar k
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 17 lis 2011 19:23 |
|
|
|
...došao sam do gela sa 24mg nikotina i aromom kohibe. gel sam namazao direktno po grejaču na A2 klonu. aroma kohibe je predobra, što nije niti čudo jer na kutiji piše "pure extract of oil". dakle, aroma je najbolja koju sam ikada probao. potseća me na sveži duvan koji se mota u rizle i na tompuse kojih sam davno imao (puno) prilike pušiti. ali problem je u tome što ta aroma brzo nestane, i ostatak gela daje znatno slabiju, a čini mi se i malo drugačiju aromu. pare daje kao PG. uopšte ne traje baš onoliko koliko kažu - duplo više od standardnih tekućina. toliko za sada. nemojte verovati svemu što sam napisao jer ovo su prvi utisci nakon par minuta parenja. ono u šta sam sada siguran jeste, da svako treba probati e-Solid.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 17 lis 2011 19:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
petar k
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 17 lis 2011 19:49 |
|
|
taj što je to napisao, nema pojma  za njega je to "crap", a meni je super, i upravo iz tog razloga bi svako trebao barem probati taj gel, koji se može naručiti u ELDA-i, i stiže vam za koji dan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 26 lis 2011 23:36 |
|
|
|
Probao gel i unistio 2 510 attya. Zagusili se. A2 nemam, a ni ne zelim ga narucivati da bih gel probao. Tamo postoji i kao neki e-solid 510 atomizer, ali to sam tek poslije vidio. Valjda treba posebni atomzer za to. Ugl, ovaj gel ce cekati neka bolja vremena kod mene
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 27 lis 2011 06:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Dobro je znati iz prve, tj. druge ruke, ali to je bilo za očekivati.Hm, mrežica na klasičnom atty-ju teško može propustiti gel do grijača pa se valjda zaguši. A2 ili takve stvari nisu za ljude koji žele pariti, a ne slagati nešto (čitaj žemske), iako moram priznati da se ni meni ne da zahebavat s takvim stvarima. Moram malo off: kupiš TV ukopčaš u struju i antenu, radi.Uzmeš neki ......zer, moraš skidat gumice, bušit rupe, svašta, pa opet ne radi.Uzmeš A2 ili Genesis, sastavljaj, setupiraj, itd. Pa treba cijeli dan za to, a proizvodnja trpi. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 27 lis 2011 08:13 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Mislim da tu treba naruciti de-bridged atty za taj gel. Ima ih very cheap u GreenHouseOne i mada su deklarirani kao 2.8 ohma gotovo su neunistivi i rade ok. Jest da sam kupovao klasicne od njih, ali imaju i ove debridged u ponudi - dakle, atty bez mosta. http://www.greenhouseone.com/Bridgeless-Atomizers-s/48.htm
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 27 lis 2011 12:40 |
|
|
|
Taj gel, jel se on razrijedi kad atomizer pocne grijat?
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 27 lis 2011 13:35 |
|
|
Lis je napisao: Taj gel, jel se on razrijedi kad atomizer pocne grijat? Pa grijanjem se pretvara u tekuce stanje. Ali ne možeš ga ubaciti u atomizer, jedino nekako iglom ga ugurati ili tako nekako... Kako @Corto kaze, trebalo bi taj atomizer bez mosta uzeti, onda bi mozda funkcioniralo. To bih jedino koristio ako je para i aroma nemjerljivo bolja od liquida, inace mi nije vrijedno zajebancije.
|
|
 |
|
 |