| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Totally Green by ELDA Postano: 13 ruj 2011 09:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Treba biti iskren i otvoreno reci kako je prije dvije godine Elda brljala s tekucinama. Normalno je da smo zanemarili Eldu kao sto je i Elda zanemarila nas. Ali Elda je naucila lekciju, otvorila novi pogon za proizvodnju, ostvarila suradnju s vodecim proizvodjacima tekucina i postala veliki igrac cak i u svjetskim mjerilima. Danas Elda dopunjuje asortiman i s Flavour Arts aromama ali i FA kupuje arome od Elde!! Velik dio paritelja ni ne zna da pojedine arome kupljene od FA koje pare, su ustvari proizvedene u Novoj Gradisci.
Ako je Elda naucila lekciju, red je da naucimo i mi:
Totally Green Caramel 18mg PGG
Moram priznati da karamelu nikad nisam pario, zato je i prva dosla na red. Fina, skladna i nenapadna aroma karamele, s dozom neceg duhanskog (cuban supreme?). Pocetnici u parenju traze duhanske arome misleci da ce se lakse odviknuti analognih. U tom slucaju Totally Green Caramel je prava aroma za njih. Ja cak i nisam siguran vuce li to na duhansku aromu ili je stvar PG baze. PG je inace ostar, grub za razliku od mekoce VG. VG me podsjeca na svilene bombone koje je teta u ducanu drzala u staklenim bocama, vijacom zagrabila i spustila u papirnatu vrecicu. Dok sam ja djecjim ocima gledao lijepu tetu s bijelim cipkastim ukrasom u kosi kako spretno barata mojim bombonima. ˝Dva ova i tri ova?˝
Stvarno bi zelio probati Totally Green Caramel u VG bazi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 13 ruj 2011 10:28 |
|
|
"......VG me podsjeca na svilene bombone koje je teta u ducanu drzala u staklenim bocama, vijacom zagrabila i spustila u papirnatu vrecicu. Dok sam ja djecjim ocima gledao lijepu tetu s bijelim cipkastim ukrasom u kosi kako spretno barata mojim bombonima. ˝Dva ova i tri ova?˝.... A mene ovo podsjeca na jednu lektiru za II razred,sad je cita moj sin  ...Zvala se "Zoki Poki".... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 13 ruj 2011 23:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Magic Stardust 18mg PGG
Ne gledam stranice proizvodjaca o odredjenoj tekucini i to mi pomaze da budem koliko toliko objektivan. Magic Stardust je ... magic stardust je ... ama koji je to vrag u carobnoj zvjezdanoj prasini? Da pokusam definirat ovu tesko odredljivu tekucinu: Osnova je tabacco, mrva cokolade, malo RY4, zrno mentola i dvije kapi FA magic wizarda? Nemam pojma sto je unutra ali znam da se cure i decki iz Elde ludo zabavljaju citajuci ove retke. Ipak ova tekucina skladne arome bez izrazenih ˝spiceva˝ uredno ce zadovoljiti gotovo svakog korisnika.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 14 ruj 2011 07:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Izgleda da samo neki članovi na forumu (za sada) imaju tekučine by Elda, pa pošto sam i ja jedan od njih evo kratke recenzije onoga što sam probao. Magic stardust- jačina 18,PGG, pario sam ju tri dana, vrlo lagana, okus duhana, po meni za cjelodnevnu uporabu Caramel-18,PGG, prvi utisak, to je Kinta uvalio 36 nikotina i nešto izmješao.Nisam imao pojma o proizvođaču, uzeo njegov  i pario. Kasnije sam ulio u svoj, parim jučer i evo sada uz jutarnju kavicu, meni prejak, okus caramele i tobacca. Otvorili su se novi okusi, JC by parilica, i eto ELDA sa potpuno novom tehnologijom, tako da sam ugodno iznenađen.Na žalost još se kod nas Eldine tekučine ne mogu kupiti, ali pokušat ćemo nešto preko foruma da se može nabaviti po normalnim cijenama.S druge strane JC je divan, ali na žalost cijena je visoka, ali i u americi je skupo (za naš standard). P.s. prokletstvo počeo sam i opet s nikotinom, ali tješim se to je samo za probu. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 ruj 2011 00:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pistachio 18mg PGG Pistači? Pistaći? PISTACI. Pistaci i tocka. Tu se vise nema sto dodati. Ovo je nevjerojatno cista aroma. Nikakvih primjesa, dodataka, ostataka od proizvodnje. Jednostavno fantastican okus pistaca. Prije kakvih godinu i pol sam 6 mjeseci pario FA desert ship blend, zatim sam mjesecima pario FA przene ljesnjake. Ovaj pistaci je logican nastavak. Pistaci i tocka.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 ruj 2011 11:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Blueberry 18 mg PGG Kao što sam naziv kaže, stvarno okus po tim finim plavim bobicama, za one koji vole voće, isti kao FA ako stavite 10 kapi na 15 ml.Vrlo ukusno, meni nije za cjelodnevno parenje, ali za promjenu kad je dosta duhanskih okusa ok. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 ruj 2011 12:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Vanilla burbon 24mg PGG
Napokon jedna aroma koja mi nije legla. Vanilija mi nikako ne pase u elektricnoj cigareti. No to ne znaci da aroma ne valja. Cak naprotiv, fina i cista aroma vanilije prelivena burbonom. Jako dobra tekucina za vaniloljupce. Ja cu potraziti ipak nesto drugo.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 15 ruj 2011 17:55 |
|
|
Kinta je napisao: Vanilla burbon 24mg PGG
Napokon jedna aroma koja mi nije legla. Vanilija mi nikako ne pase u elektricnoj cigareti. No to ne znaci da aroma ne valja. Cak naprotiv, fina i cista aroma vanilije prelivena burbonom. Jako dobra tekucina za vaniloljupce. Ja cu potraziti ipak nesto drugo. Ja bi probo ja jakooo volim vaniliju:D
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 16 ruj 2011 00:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Caml PGG 24mg
Camel? Ni blizu. Nit smrdi nit mirise. Da se parit ali nebi tugovao da ju nisam probao. Nema neugodnu aromu ali ne pruza ni ugodu. Preskociti.
Sve do sada isprobane tekucine su imale nikotina koliko su i deklarirane. Ova nema. Moj visokosofisticirani instrument govori da tu nema vise od 12 mg nikotina. Nikotin u dobroj mjeri pridonosi aromi, tako da bi Caml mozda i dobio prolaznu ocjenu s 24mg. Ali ovako je prazan ko moj djep nakon zeninog haracenja.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 16 ruj 2011 23:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Chocolate PGG 18mg Postoje dvije vrste srece - losa sreca i dobra sreca. Totally Green cokolada ima losu srecu sto je dosla na red bas poslije JC cokolade. Ipak radi se o solidnom uradku koji me podsjeca na moju omiljenu cokoladu - Lindt s cilijem. Samo bez cilija. Zasto taj Lindt s cilijem se tako rijetko pojavljuje u ducanima? Zar se ljudi stvarno boje cilija u cokoladi? Probajte necete pozaliti. Ili nemojte, ostat ce vise meni. 
|
|
 |
|
 |