Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 20:22. Sada je: 17 ožu 2025 20:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Početnik sa pitanjem - Kašalj
PostPostano: 28 ruj 2016 09:40 

Ne znam kak uvlačiš. Probaj jako nježno uvlačiti u usta. Tekućina će isparavati i bez da vučeš ko sivonja.

Nevezano sad za tehniku, ako planiraš preći na e-cig, počni sa duhanskim tekućinama jer je tranzicija puno lakša nego skočiti odmah na voćke, kreme i kolače.
9mg je još i malo. Uglavnom se počne s 24/18 na takvim klirićima.

Moguće da te i grebe PG. Imaš poplavu 70% PG tekućina koje mogu jako ogrebat grlo, a dosta proizvođaća uopće ne napiše omjer PG/VG na ambalažu. Predlažem ti da si nađeš nešto što je barem 50/50 u omjeru. Ne znam odakle si, ali svakako ako imaš u blizini pristojniji vape shop, raspitaj se za takve liquide.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 13:07 

Kašalj ko d prelaska na e-cigarete je obično povezan s lošim natapanjem i samim prestankom pušenja.

U prvom slučaju je rješenje bolja oprema ili tekućina primjerena atomizeru, dok je za drugi problem rješenje strpljenje ili sportsko izbacivanje sranja iz sebe.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 14:38 

Hvala svima na odgovorima.

Cigareta koju koristim je Umbrella Prestige Energy 900 i za sada, cigareta kao cigareta mi se ne čini loša (barem za početak). Nije problem kupiti bolju opremu, no kako sam početnik i ne razumijem se u ovo, sa tim ću još pričekati, čisto da vidim jeli ovo za mene.

Što se tiče tekućine, moguće je da je sa većim omjerom PGa. Blizu mene nema nekih većih shopova tako da sam ove dvije bočice (FlavourArt) naručio online. Ukoliko možeš dati savjet koja tekućina je dobra (kvalitetna), bio bih zahvalan.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 15:41 

Imašna mtm storeu hrpu tekućina, i skoro na svima je naznačeno koliko pg/vg imaju. A imaju i dostavu. Ili na etekucine odi.

I meni je bilo tako na početku, mislio sam da je do pg-a ali nije, sada mogu bilo koji omjer pariti. Jednostavno je trebalo vremena da se grlo privikne. Prvi dim, dva, tri bih kašljao ali onda bi se grlo priviknulo, sve do sljedećeg puta. No nakon nekog vremena (cca 2 tjedna) je postupno bilo bolje.

Primijetio sam da ljudi drugačije reagiraju - otac, majka i prijatelj bi odmah počeli kašljati dok jedna frendica može odmah povući bez ikakvog kašljanja. Uglavnom, pari dalje, bit će bolje.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 16:00 

Istina, različito ljudi reagiraju, neki kao da "ne znaju" vejpati, npr kolega na 3 kutije dnevno plavog waltera, probao od mene jedan pul na kayi 11 w, 12 mg VPG 70/30, skoro umro :D , dok frendica pali dnevno samo oko 5-6 onih nekih slim light cigareta, probala i noj totalno ok, čak kaže da bi voljela i jači TH...
Nije to cigareta vulgaris, treba malo eksperimentirati i sa stilom vejpanja i opremom... ima milijun opcija (nije samo cigareta i upaljač), s vremenom, ili se nađeš, ili si quitter koji traži razlog kako bi se vratio na analogne... uglavnom sretno u isprobavanju :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 20:16 

kašljao sam i ja prvih 10tak dana. ali nisam htio slabo vuć, bilo u pitanju inawerine gotove tekućine PG/VG 70/30 24mg na RBA :D. prešao na hrvatske tekućine s manje PG-a.
trebalo bi s vremenom proć.
Flavourart su PG/VG 60/40 ako se dobro sjećam

svakako pari tako da uvučeš paru u usta i kad su puna usta pare onda uvuci u pluća. tako mi rjeđe bacalo na kašalj

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 20:50 

Nego, kad smo kod Hrvatskih tekucina. Kakve su one s diacetilom? Nisam nigdje vidio neke certifikate, dok strani, renomirani, proizvodjaci svoje testove javno objavljuju. :kuc:

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 21:39 

agolac je napisao:
Kakve su one s diacetilom?

Prefine, kao maslac. Poseban bonus je pucketanje u plućima, to alveole pucaju ko kokice pri svakom udisaju. Opuštajuće zapravo, kad zatvoriš oči kao da pucaš one mjehuriće sa pakung folije.

Preporučam.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 21:42 

agolac je napisao:
Nego, kad smo kod Hrvatskih tekucina. Kakve su one s diacetilom? Nisam nigdje vidio neke certifikate, dok strani, renomirani, proizvodjaci svoje testove javno objavljuju. :kuc:

jako fino. prije bi njih pario. vidio ja certifikate od inawere. pa se pomamio. ne bi taj otrov više ulio u atty. arome su druga priča

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 28 ruj 2016 21:51 

shellsh0ck je napisao:
agolac je napisao:
Kakve su one s diacetilom?

Prefine, kao maslac. Poseban bonus je pucketanje u plućima, to alveole pucaju ko kokice pri svakom udisaju. Opuštajuće zapravo, kad zatvoriš oči kao da pucaš one mjehuriće sa pakung folije.

Preporučam.

Nesto u stilu milka bubly? XD

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: