Pozdrav,
Novi sam na forumu, predstavio sam se malo prije u temu za predstavljanje, nadam se da neću odustati od e-cigareta, ali već nakon 6 dana naisao sam na ogroman problem zbog kojeg više pušim dnevno cigarete od parenja, a pokušavam se odviknuti cigareta.
Oprema: EGO AIO PRO , 0.6 tvornicki grijač , još nisam mjenjao , tek 6 dana koristim ....
Problem: Spitback valjda je to to kolko sam po stranim forumima pročitao , ali nisam siguran, uglavnom ... dosta često mi vruće kapljice štrcaju iz cigarete, sada se već bojim povuć da me ne oprži.
Pomogne kad skinem usnik i istresem u papir, tak mi je zenska rekla u ducanu da napravim ako se počne čudno čuti pucketanje, i to pomogne ali vrlo kratko odnosno oko 10 minuta, i onda se opet počne čuti pucketanje i počnu štrcati vruće kapljice van ... užas....
Probao sam par rješenja , kaj sam našao na netu ali ništa nije pomoglo, negdje sam pročitao da na prazno stisnem da se skuri višak tekućine probao sam i to ali još gore... sada npr.. čim stisnem gumb za grijanje već nakon 1-2 sekunde doslovno vidiš kak vruće kapljice izlete van kroz usnik i iz njih ide čak i dim kak su vruće
.
Neznam više kaj da radim, pomaže mi ecigarete stvarno sam smanjio pušenje, ali ovo me izluđuje i opet sam počeo pušiti više cigarete nego pariti jel se bojim potegnuti ovo od 10 puta, 3 puta mi tekućina vruća u ustima završi.