Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 19:33. Sada je: 17 ožu 2025 19:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 96 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 sij 2014 00:59 

Zadar

Minus:
Znanstvena knjižnica
:-)

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re: (Ne)Prijateljska mjesta za parenje
PostPostano: 03 vel 2014 14:35 

Jedno kratko pitanje, mozda je dijelom off topic, mozda se vec i diskutiralo o tome, a relativno mi je hitno. Zanima me postoji li mogućnost da mi zabrane unijeti caravelu s kayfunom na koncert, znam da ponekad security ekipa na ulazima zna bit previše rigorozna u kontroliranju torbica. Ima li itko od vas ikakvih iskustava po tom pitanju? Nedavno su mi prijatelju radili probleme oko labela. :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2014 14:49 
Moderator

kvark je napisao:
Jedno kratko pitanje, mozda je dijelom off topic, mozda se vec i diskutiralo o tome, a relativno mi je hitno. Zanima me postoji li mogućnost da mi zabrane unijeti caravelu s kayfunom na koncert, znam da ponekad security ekipa na ulazima zna bit previše rigorozna u kontroliranju torbica. Ima li itko od vas ikakvih iskustava po tom pitanju? Nedavno su mi prijatelju radili probleme oko labela. :shake:

Ne mora biti pravilo ali su ljudima pokušali oduzeti parilice prilikom ulaska na utakmice i koncerte, rezultat je bio da su se samo okrenuli i nisu ušli na koncert/nogometnu utakmicu. Sada koliko je to zakonski opravdano ili nije nemam pojma bilo je jednostavno "baci to ili nečeš ući" :(

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2014 14:54 

znaci svatko mora imat mini egicu od 450 mah

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2014 17:11 

Daj mu da povuče iz Kayfuna... predomislit će se :)

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2014 17:45 

kvark je napisao:

Kad već spominješ labelo... Na Roger Watersu ovog ljeta u Splitu (čini mi se da je bio Split) sam ulazio na koncert sa Smoktech SID i ViviNovom gore. U džepu od hlača sam imao eGo medium torbicu sa dvije twist baterije, i još par atomizera (standardni borbeni komplet, da me ni slučajno ne iznevjeri sve). Na ulazu kod redara sam se pojavio sa SID/ViviNova kombinacijom jasno vidljivom u mojoj ruci, dok je ostalo bilo u džepovima. Redar me brzinski pretresao (izvana) i jedino sumnjivo što je napipao bio je ni manje ni više nego Labelo??!! Za SID niti riječi, za eGo torbicu niti da bi pitao da ju izvadim iz džepa??!! Ali za Labelo odmah pitanje "Šta ti je to?". Izvadim Labelo iz džepa i majstor ga uzme i baci na jednu hrpu smeća i kaže mi da mogu unutra. Ništa mi nije bilo jasno, ali nema veze, bio sam unutra. Zašto je labelo toliko opasna stvar, a kila željeza i baterija nije, stvarno mi nije jasno.

Na preostalim koncertima/party-jima nikad nikakvih problema. Ali od ovog Watersa na dalje sa sobom ne nosim ništa više od dvije Twistice i dva atomizera. Šteta propustiti koncert koji je već plačen, a šteta i ostati bez nečeg pretjerano skupog.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2014 18:07 

Sad vidim da si iz Splita, pa si mislim... Možda samo tamo ne vole labelo? Nisu baš dobro prihvatili gej paradu, pa možda labelo kod muške populacije ljudi povezuju sa paradama? :)

S druge strane, ogromni modovi su negdje na pola... Mogu ih ljudi shvatiti kao gej sex igračke :boot: zbog samog izgleda ili kao pravu stvar za pravog muškarca zbog masivnosti :davor:. Izgleda da to još nisu definirali do kraja, pa ipak dopuštaju nošenje takvih stvari :D

Povratak na vrh

PostPostano: 08 vel 2014 15:06 

mravak je napisao:
Evo moje iskustvo....
Svaki dan sa malom i eventualno zenom barem jednom dolazim u lokal na kavu....sa sefom pricam o ecig...on odusevljen......jedan dan ja dodjem i meni konobar kaze da nesmijem pariti u prostoru za nepusace i nek idem sa malom u prostor za pusace....ja pitam zakaj ? Zalila se jedna gosca -on odgovara...ja pitam jel gosca sad tu? Nije...ja reko fala lepa mene vise tu nema.
Pa ako j njemu u interesu da izgubi stalnog gosta + svi s kojima on tamo pije kavu...... zbog neke glupe babe tak mu i treba :kuc: :finger:

To je bio Scool jelda? Tako je i meni bilo.. Po meni velika šteta jer mi je prostor odlican, svaki dan nakon faksa smo dolazili na kavu i sta je najbolje hrpu ljudi sam vidio da pari, sad vise ni mi ne idemo tamo, al ko zna mozda im dode iz guzice u glavu..

Zagreb

:plus:
- Palfi
- Stripes (Maksimirska)
- Plaza bar(Kvatric Plaza)
- Boing (Šalata)
- Tangenta (Šalata)
- Mali Medo (Tkalča)
- Restoran Mali Medo (na Savskoj)
- Sunčani Sat (Importanne centar)
- SkyBowling (Arena centar)
- Pivnice Zlatni medo (Savska), Adžijina (Božidara Adžije), Medvedgrad (Ilica)

:minus:
caffe bar Scool (Jordanovacke livade bb)

Split

Lobby bar T.C. Joker
Periska (solinska)
Guru (nasuprot hotel Atriuma)
P&P (zgrada muslimanka)
Pegaz (zgrada Belvedere)
Caffe Split ( Konzum Stinice)
Didovo zlato (Mejaši)
Havana club (Supetar)
Pjerino (Supetar)
Monaco (Supetar)
T.C. Joker pare na svakom ćošku

Zadar

City Gallery (trgovinski centar)

Povratak na vrh

PostPostano: 07 ožu 2014 11:58 

spavle je napisao:
Ne mora biti pravilo ali su ljudima pokušali oduzeti parilice prilikom ulaska na utakmice i koncerte, rezultat je bio da su se samo okrenuli i nisu ušli na koncert/nogometnu utakmicu. Sada koliko je to zakonski opravdano ili nije nemam pojma bilo je jednostavno "baci to ili nečeš ući" :(

S obzirom da ljudima oduzimaju kišobrane, upaljace, kovanice onda i ovo uzmu iz "sigurnosnih" razloga. Uvijek se moze ukazati na to kako se nigdje ne spominju elektronicke cigarete, a da elektronicni uredjaji nisu zabranjeni, inace bi mogli uzimati mobitele, kamere itd...

Nekad je to malo natezanja, ali opcija da odustanes od necega za kaj platis je za mene neprihvatljiva.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 ožu 2014 23:13 

- Palfi
- Stripes (Maksimirska)
- Plaza bar(Kvatric Plaza)
- Boing (Šalata)
- Tangenta (Šalata)
- Mali Medo (Tkalča)
- Restoran Mali Medo (na Savskoj)
- Sunčani Sat (Importanne centar)