Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » VapingZone

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dojmovi
 Post Postano: 05 svi 2013 09:54 

Kinta je napisao:

Nazalost Lis to vrijeme je izgleda nepovratno proslo. Danasnje arome su vjerojatno sve s bolnickim smradom i liquidu jednostavno treba malo vremena da se to izgubi.

. Da se moze sloziti, moze se kao sto ju je slozio Johnson Creek. Ali takvu specificnu aromu nece imati veliko industrijsko postrojenje, nego jedna mala zanatska cokoladarnica u Stefankima Lijevim. I kod nas ali i u svijetu mali obrtnici propadaju i gutaju ih velike industrije, izmedju ostalog i zato jer mi ne zelimo platiti cokoladu iz Stefanka Lijevih tri puta skuplje od cokolade proizvedene u velikoj firmi. I tu prica zavrsava.

Tocno to. Nikako se nisam mogao sjetiti odkud mi je poznat taj neugodan miris.

Vec dugo mi je jasno da ce se tesko nac cokolada kakvu ima JC, ali barem nesto priblizno bi bilo sasvim u redu. Ali ispada da je moja potraga uzaludna.
JC je definitivno vrh ponude, ali nazalost i cijene. I najvjerojatnije bi vecina ostalih proizvodjaca mogla stavit lokot na svoje pogone kad bi JC izjednacio svoje cijene sa cijenama drugih.
Nije stvar dali ja nesto zelim platit ili ne.
Problem je u nasoj plateznoj mogucnosti. JC jako dobro zna da nema konkurencije i svoju robu prodaje ekipi koja nemora razmisljat kako prezivjeti mjesec sa 3-4000 kn. placom. A dok ce bit sirotinje, bit ce i industrije koja ce prodavat smece toj sirotinji.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 13:43 

Island Tobaco

Ovo uopce nije lose. Cista suprotnost prijasnjim iskustvima.
Nema onaj jako izrazen okus po kemiji i ovo bi mogla bit aroma za cjelodnevno koristenje. Da nebi bilo zabune, osjeti se i ovdje, ali daleko manje
Ima jedan mali zajeb......
Nisam siguran dali sam napravio Island Tobaco ili Dunhil. Po mirisu iz flasice bi trebao bit tobaco ali.... :conf:
Napravio sam samo 1.5 ml. tekucine nakon loseg iskustva sa prijasnjim aromama i moram napravit vecu kolicinu koja ce trajat barem dva-tri dana .
Za sad je ovo aroma koja obecava, ali vidjet cu nakon par dana kad malo odlezi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 13:52 

One prijasnje tri tekucine sam stvavio u jednu flasicu i probao. :kam:
Ljudi moji, kakav je to čušpajz. :bli:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 13:52 

Lis je napisao:
Island Tobaco Ima jedan mali zajeb......
Nisam siguran dali sam napravio Island Tobaco ili Dunhil. Po mirisu iz flasice bi trebao bit tobaco

Pisem pismo tinta mi se proli,kad nemas marker SATA-u u ruke i obiljezi :rotfl:,to se meni desilo sa lejtonom i c.pašonom

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 21:31 

I?
Kakav ti je lejton?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 21:41 

Da ti pravo kazem.....sta ja znam i dalje mi baca na aceton,kao da netko pored mene skida lak sa noktiju

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 21:19 

tiramisu,,,,,,,,,užas živi!!!!!!!!osjeti se ona bijela kava koju su mi davali u vrtiću i koju nikad nisam htio piti,, oni bi rekli jesti i to mi nikad nije u to doba bilo jasno kak da jedem bijelu kavu?????fuj!!!!,, a i mascarponea i piškota nigdje :) :) pa makar u mahovima :joj: :joj: :joj: ,, možda sam premalo kapnul,, 9 kapi na 10 ml podebljal sam na 15 pa da vidimo kroz par dana kad mi se koj atomizerček oslobodi,,ak nebu ni tad kak treba Oštrokonđa je najebala :uzi: :uzi: :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 22:30 

Užas živi je bjela kava koja ti nevalja ili aroma :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 svi 2013 00:04 
Administrator

Cherry

Tresnja? Jok. Visnja? Jok. Pa koji je to klinac onda?

slika

Jos jedna stvar koja me vraca u djetinjstvo kada je tata narucio gemist a meni je pripao malinovac. Spretna ruka je brzo natocila gemist ali je manje bila spretna u pripravku malinovca. A moje velike djecje oci su pazljivo pratile hoce li teta za sankom obliznuti jebeni vrh flase malinovca !!
Ne mogu reci da je to bas pravi malinovac ali je nesto najslicnije od vocnih okusa s cime mogu usporediti. Lagana doza plasticnosti se osjeca ali DONA bi itekako bila sretna da ima ovu aromu. Aroma se osjeca na unutarnjoj strani usana i na samo vrhu jezika. Nos i grlo su prazni. Ali ima tu nesto sto me odusevilo - kiselost. Prvi liquid da osjecam kiselinu koju toliko trazim godinama. Znaci da se ipak moze ! Fini nenametljivi ali opet osjetan dah kiselosti igra se na samom vrhu jezika. Jako lijepi osjecaj koji se nazalost gubi s vremenom kao i cijela aroma. Bas kako je Lis primjetio kod nekih drugih.
Liquid se moze koristiti za cjelodnevno parenje, bar je meni to danas uspjelo. Ono sto bi trebalo raditi je dotakati tank u manjim dozama tako da se moze zadrzati konstantnost arome.
U svakom slucaju VZ Cherry treba probati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 svi 2013 06:32 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
...e, upravo to Kinta, kiselost se traži!
Jednom će sigurno i takve liquide praviti i prodavati (samo ne znam u kakvoj bazi)
Ja probao neke Chery arome - solidna, zanimljiva aroma tekućine ali ne mogu reći da sam osjetio baš kiselost (može se fino upariti s nekim duhanskim) To je više ona "kiselost" kao i neki (ako su dobri) limun okusi koji šalje mozgu da taj okus - miris, u životu dolazi uz kiselost...hm
(Ne znam s čijom Chery aromom su KTS tekućine - duhanske kaže da su VZ ali voćne i ostale i sa nekim drugim proizvođačima (tpa...) - ako je VZ onda sam probao ako nije...
u prvom trenu sam se zaletio zaboravivši ovo)
A ovo što kažeš dotankvanje, ja uglavnom tako radim gotovo nikad ne uljevam ni pola jer mi se gube arome - mislio sam da si umišljam...

Zadnja izmjena: Forrest; 10 svi 2013 00:04; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Početna » Liquid » VapingZone

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club