Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » VapingZone

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dojmovi
 Post Postano: 09 svi 2013 16:30 

Kinta je napisao:
Cherry

Tresnja? Jok. Visnja? Jok. Pa koji je to klinac onda?

evo ja sam si postavio isto pitanje jucer kad sam probo KTS visnju.
e sad..... prije 2 mjeseca sam probo VZ visnju od jednog covjeka kaj sam doma mucka VZ arome i baze...... dojam je bio SAVRSENSTVO. nisam se mogo odlucit dali jedem sladoled od visnje ili pijem onaj maraska sok :)
znaci ili tihomir nema VZ visnju, ili onaj od kog sam prvo probo. znam samo da je razlika nebo i zemlja.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2013 09:19 

meni je od tihomira visnja bas VISNJA....onaj wow efekt kad sam probao, vikali na mene u kuci da jos parim da fino mirisi cijela kuca:D...al sam odustao od vocnih aroma, fino za probat,paru dvije i to je to, nemogu to cijeli dan parit

EDIT:
meni se nesto slicno dogodilo s bananom od tihomira, prvo sto sam uzeo kad sam poceo parit (french i bananu), onak u tragovima je bilo, nisam tada previse razmisljao, uzmem uskoro za frendicu, ona natoci a ono - BANANKO...identicno, a ovo moje nikako

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2013 00:27 
Administrator

strawberry cream

Šlag.
Kada sam pojacao kolicinu arome sve se pretvorilo u neku vocnu margarinsku kremu za kolace. Vocni okus uz vrlo blagu kiselost, ali da bi se osjetila jagoda treba imati izuzetno jako razvijenu mastu. Ili odrastanje uz Monsanto jagodu. Ja sam odrastao uz jagode s vrta i ponekad uz sumske jagode. A ni masta mi nije toliko razvijena.
Liquid u stvari i nije toliko los, parim ga cijeli dan. Ali da cu ga zamijesati jos jednom, bas ne vjerujem. A ne vidim ni neku primjenu za mix s nekom drugom aromom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 13:14 
Administrator

Island Tobacco

Moram priznati da kad sam birao arome nisam previse paznje obracao na ovu. Jednostavno cim sam vidio Island kliknuo sam na nju jer mi je Johnson Creek Island jos uvijek najbolji liquid koji sam pario.
I kad sam jucer gurnuo ovaj liquid u atty reakcija je bila ... a majke ti drage koji je ovo kujac? Na kojem hebenom otoku raste ovakav krdja duhan? Jaka aroma teskog i dimljenog duhana preplavila mi je sve osjete. Srecom vec sam naviknuo da VapingZone liquidi nakon par sati gube ovaj snazni atak na moje tijelo inace bi sve bacio u smece.
Island Tobacco je fini liquid. Dimljeni duhan je tezak ali ne i napadan kad je postavljen u pravoj mjeri. Prati ga doza cimeta i klincica uz neizbjezni vocni dio i mrvicu cokolade. Taj vocni dio je predstavljen u istoj onoj noti kiselosti na vrhu jezika kao u ostalim isprobanim VZ liquidima. Kad smo vec kod ostalih, sve isprobane arome imaju isti nedostatak. Aroma se osjeca uglavnom samo na prednjem dijelu usana i jezika i jednostavno prisiljava da se parenje pretvara u puckanje. Dojam je fini ali potrosnja liquida raste nebu pod oblake. Osjeca se i lagana tezina u zelucu ali nije to toliko da bi ometalo u parenju.
Island Tobacco svakako treba isprobati ali ono sto pise o kokosu, ananasu ... jednostavno okacite macki o rep.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 16:50 

Kinta je napisao:
Island Tobacco

Moram priznati da kad sam birao arome nisam previse paznje obracao na ovu. Jednostavno cim sam vidio Island kliknuo sam na nju jer mi je Johnson Creek Island jos uvijek najbolji liquid koji sam pario.
I kad sam jucer gurnuo ovaj liquid u atty reakcija je bila ... a majke ti drage koji je ovo kujac? Na kojem hebenom otoku raste ovakav krdja duhan? Jaka aroma teskog i dimljenog duhana preplavila mi je sve osjete. Srecom vec sam naviknuo da VapingZone liquidi nakon par sati gube ovaj snazni atak na moje tijelo inace bi sve bacio u smece.
Island Tobacco je fini liquid. Dimljeni duhan je tezak ali ne i napadan kad je postavljen u pravoj mjeri. Prati ga doza cimeta i klincica uz neizbjezni vocni dio i mrvicu cokolade. Taj vocni dio je predstavljen u istoj onoj noti kiselosti na vrhu jezika kao u ostalim isprobanim VZ liquidima. Kad smo vec kod ostalih, sve isprobane arome imaju isti nedostatak. Aroma se osjeca uglavnom samo na prednjem dijelu usana i jezika i jednostavno prisiljava da se parenje pretvara u puckanje. Dojam je fini ali potrosnja liquida raste nebu pod oblake. Osjeca se i lagana tezina u zelucu ali nije to toliko da bi ometalo u parenju.
Island Tobacco svakako treba isprobati ali ono sto pise o kokosu, ananasu ... jednostavno okacite macki o rep.

totalno se slažem s ovim opisom zadnja dva liquida,,strawberry FA totalna suprotnost nasprem ove oslobađajuće kemije,, samo još da se nadovežem parenje cijelodnevno.. kaj se tiče island tobacca nije loše ali drugi dan parenja nema nikakve veze s prvim danom :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 svi 2013 18:10 
Administrator

Apricot

Sladunjava tekucina neodredjene vocne arome. Nece se baciti, ali zar puno trazim kad bi htio da tekucina ima bar malo veze s nazivom na bocici?

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 16:14 
Administrator

Cranberry

Skureni med, losi medenjaci, gvirc.
Vjerujem da pola Hrvatske ne zna sto je gvirc ili gverc. Radi se o tamnom alkoholnom picu na bazi meda koje se obicno prodaje na prostenju/vatrogasnoj zabavi/kirbaju uz velike kolicine leda. Danasnji gvirc nije ni sluga nekadasnjem. Strucnjaci vele da je uzrok sto gvirc mora dozrijevati 6-8 mjeseci dok ovaj danasnji je za dva tjedna vec na trzistu. Recept za proizvodnju pravog gvirca se skriva i mnogi pcelari su zeljni prve recepture. Postoji opasnost da taj recept nestane pa bi bilo dobro malo proguglati, raspitati se i sacuvati nasu starinu. Slicna stvar je sa samoborskom muštardom i bermetom. Moj stari je jos u endehaziji kuhao mustardu i bermet ali mu je recept malo ishlapio. Mozda nebi bilo lose da sakupim mrvice njegovog preostalog znanja i zakuham nesto sto je francuska vojska donjela a jedna samoborska obitelj se dici izvornom recepturom koju ljubomorno skriva.
Nadam se da ste se bar malo zabavili uz moje piskaranje jer o VZ brusnici nemam bas nista za pisati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 svi 2013 14:14 

Dobro da si me sjetio za gvirc... imam par pčelara blizu i mislim da jedan sigurno zna recept... e sad da li je recept ok, to je već druga priča... :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 svi 2013 17:47 
Administrator

Orange

Gorka narandja, narandjina kora.
Postoje cokolade s komadicima narandjine kore i to je bas taj dio arome. Mirna, nenametljiva ... dosadna. Vecina arome se osjeti ispuhavanjem kroz nos. Tekucina korektno radi ono cemu je namjenjena i vaperi koji vole ovaj okus bit ce zadovoljni. A ja se pokusavam sjetiti ciji liqud sam vec pario s tocno ovom aromom.
:hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 svi 2013 01:05 

Kinta je napisao:
Orange

Gorka narandja, narandjina kora.
Postoje cokolade s komadicima narandjine kore i to je bas taj dio arome. Mirna, nenametljiva ... dosadna. Vecina arome se osjeti ispuhavanjem kroz nos. Tekucina korektno radi ono cemu je namjenjena i vaperi koji vole ovaj okus bit ce zadovoljni. A ja se pokusavam sjetiti ciji liqud sam vec pario s tocno ovom aromom.
:hmm:

bas parim taj njihov orange i mene uzasno podsjeca na cedevita bombone i premda sam je stavio 2,5% koliko i kazu da treba sve mi se to nekako slabo osjeti :minus:

Povratak na vrh 

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Početna » Liquid » VapingZone

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club