| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 10:58 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
RY4-identično gotovom liquidu od Halo-Tribeca ako je ko probao, čak i poznam jednog kolegu s ovog foruma da je  ,djele ih nekakve male note al to su nezamjetne sitnice i još samo da napravim usporedbu VZ i FA,dosad mi je FA-RY4 bila jedna od mrak aroma dok nisam upoznal RY4-VZ  lagano slatkasta duhanska aroma bez ikakvih primjesa parfemastog šiha tj, tu je ta razlika u ova dva proizvođača,zato zatvaram ovaj dvoboj  i preporučam osobama koji vole RY4
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 18:09 |
|
|
|
zvuci fantasticno !!ajme ja jedino imao priliku dekangov liquid probat parfemska nesto... ovo VZ ry4 zvuci fantastic .......must have
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 18:29 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
RY4 od VZ,a pogotovo od FA nije isto kao Tribeca/Bebeca. Nažalost. Ali postoji aroma od TPA RY4 Double koja bi trebala biti ta. I kada god naručujem nje nema za kupiti. Barem da to mogu probati pa vidjeti je li to to. Ali ova od VZ nažalost to nije.
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 18:38 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
identična i jako je malo djeli od tribece  , al ak ti veliš da nije onda nek bu tak
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 19:29 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Valter je napisao: Tribeca/Bebeca.. bebecu sa probal i super mi je.... tribeca je ista stvar ili...? btw. usporedivanje VZ sa FA aromama je isto ko usporedivanje coca cole i sky cole. obadve su cole al je samo jedna coca naravno nekom je VZ coca, a drugom je FA coca 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 19:39 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
flux je napisao: Valter je napisao: Tribeca/Bebeca.. bebecu sa probal i super mi je.... tribeca je ista stvar ili...? btw. usporedivanje VZ sa FA aromama je isto ko usporedivanje coca cole i sky cole. obadve su cole al je samo jedna coca naravno nekom je VZ coca, a drugom je FA coca  Tribeca nije ista stvar ali je jako slična. Bebeca mi je za nijansu punijai bolja.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 19:52 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
usporedba nesto kao black cigar sa black & mild od VZ? jako slicno, al black cigar intenzivniji....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 27 stu 2013 23:10 |
|
|
|
pitanje ekipo vidim na stranici Vz flavour - i flavour essence "!?? dije razlika u cjeni je ali essence mi govori esencija jace*sta nisu sve arome essence bilo tkojeg firme?? lp pozdrav netko tko zna kratko???
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 20 pro 2013 12:43 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
CHOCOLATE MINT - 18mg na evodu. Auuuu miline!  Kao da cuclam originalni After Eight. Menta se osjeti pri udisaju, izdisaju i ostaje ugodan aftertaste. Okus prožet svježinom i nježnom, nenametljivom slatkoćom, baš pun pogodak i posve drukčije od svega što sam do sad kušala (Dekang, Hangsen, Liqua, FA). Definitivno ću je opet naručiti, a nekako imam osjećaj da mi ovih 30ml neće dugo potrajati Još trebam isprobati i French pipe koji toliko hvalite, ali zazad ću guštati u ovome. Mmmmm 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Dojmovi Postano: 20 pro 2013 14:05 |
|
|
|
chokomint od vz-a mi je number 1, svi ostali malo jedno malo drugo, al problem što sam mixanjem nisam nikad dobio onakav kakav kad sam kupio gotovou tekućinu, fali mi čokolade u aromi, a probal sam od 7-15 kapi na 10ml...
|
 |