CherryTresnja? Jok. Visnja? Jok. Pa koji je to klinac onda?

Jos jedna stvar koja me vraca u djetinjstvo kada je tata narucio gemist a meni je pripao malinovac. Spretna ruka je brzo natocila gemist ali je manje bila spretna u pripravku malinovca. A moje velike djecje oci su pazljivo pratile hoce li teta za sankom obliznuti jebeni vrh flase malinovca !!
Ne mogu reci da je to bas pravi malinovac ali je nesto najslicnije od vocnih okusa s cime mogu usporediti. Lagana doza plasticnosti se osjeca ali DONA bi itekako bila sretna da ima ovu aromu. Aroma se osjeca na unutarnjoj strani usana i na samo vrhu jezika. Nos i grlo su prazni. Ali ima tu nesto sto me odusevilo - kiselost. Prvi liquid da osjecam kiselinu koju toliko trazim godinama. Znaci da se ipak moze ! Fini nenametljivi ali opet osjetan dah kiselosti igra se na samom vrhu jezika. Jako lijepi osjecaj koji se nazalost gubi s vremenom kao i cijela aroma. Bas kako je Lis primjetio kod nekih drugih.
Liquid se moze koristiti za cjelodnevno parenje, bar je meni to danas uspjelo. Ono sto bi trebalo raditi je dotakati tank u manjim dozama tako da se moze zadrzati konstantnost arome.
U svakom slucaju VZ Cherry treba probati.