Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 20:14. Sada je: 17 ožu 2025 20:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris
PostPostano: 30 lip 2013 17:28 

kolko god svi pricali "sto duze, to bolje" meni je kontra. friske tekucine su mi puno finije od odstajalih!
pricam o tihomirovim koje su VZ!
pogotovo stara kapetancina....... danas sam si natocio oko 2 mjeseca starog kapetana i mogu rec da nije ni sluga onom kaj sam pario kad je tek doslo.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 17:41 

Meni kapetan super kako god okrenes,s pocetka napadna aroma a kasnije lagana smirena

Spavle,meni je 14 kapi bilo super,al nije to neko mjerilo jer svaka bocica,kapaljka,nije ista kap iz svake bocice,tek ma vecu kolicinu cca 100ml mozemo pricat o postocima koje mozes u ml mjerit...sad se bojim radit vece kolicine likvida,kaj ak se isto dogodi ko ovaj put...steta baze,pricekam drugi tjedan da jos baze dodje pa da sam siguran

Sent from HTC Viper DHD

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 17:50 
Moderator

Evo nakom puno straha premišljanja i :shake: od starijih parioca napravio sam pola litre baze 18 mg 90/10 VG/PG pa se mogu igrati i isprobavati.
:ali:
A da me je bilo strah, bilo je, kada sam mješao nikotin i VG na 2 metra od mene je za svaki slučaj dežurao sin (22 godine). :mrgreen:

Zadnja izmjena: spavle; 30 lip 2013 17:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 17:50 

Nemojte zamjerit na sitnom offtopicu, ali kad ste već spomenuli Old Captain od VZ, koji su sastojci te arome? Osjećam naznake ruma i čokolade, a možda su u šumi...

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 18:05 

Ne zamaram se pogadjanjem aroma unutar aroma,meni to scifi i nebitno...ako je dobro parim i udri...naletio na opsirne detalje jednog lika na ec forumu,ja to ne kuzim,ne raspoznajem

Sent from HTC Viper DHD

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 18:12 
Moderator

I Old Captain je gotov i spreman za testiranje:

slika

Tekućina je homogena i čista, malo djeluje mutna jer još u sebi ima mjehurića zraka od mućkanja. Steppao sam je u toploj vodi skoro sat i po vremena. Mjera je bila 12 kapi u 10 ml 18 mg 90/10 VG/PG. "Valter metoda" je pokazala jako dobar okus, ulio sam ju u novi T3S, pare ko u priči, osjetim i TH, aroma jako dobra topla ujednačena bez da jedan posebni ukus dominira "parfem" se ne osjeti.

Ostatak u bočici sam spremio da testiram ponovo za par dana, a ovih 3 ml u clearu veselo parim.

:ali:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 srp 2013 18:48 
Moderator

spavle je napisao:
Virginia je gotova i spremna za testiranje:

slika

Aroma mrvicu prejaka, slijedeći put ću probati sa 10 kapi na 10 ml, još se malo osjeti "parfem" štih, ostaviti ću je par dana da vidim dali će miris kemikalija/"parfem štih" da nestane.

P.S. Normalno prvi test je bio "Valterovom metodom"
P.P.S. Treba duže steppati da se izgubi parfem!!

Testirao sam danas ponovo na čistom attyu parfem se izgubio i to je sada maaaalo prejaka Virginia, Ove Super Concentrated Vz arome kada se umiješaju u bazu stvarno treba ostaviti malo otvorene da alkohol iz njih "izvjetri" osim ako baš ne želite taj alkoholni "štih"

Povratak na vrh

PostPostano: 06 srp 2013 11:50 

vulja je napisao:
da al ja sam dodao dakle 10% vise i totalno se sjebala aroma, da nema veze s vezom,mislim da to nije moguce zbog tih 10% vise

nekad je malo puno,a puno malo....

Povratak na vrh

PostPostano: 25 vel 2014 02:22 

Pozdrav..imam par aroma od vz i sve osim black cigara su mi vrlo slicne tihomirovim..ali taj black cigar je onako samo u tragovima slican..black i mild je meni najdraza tekucna i poceo sam je od tihomira uzimat..iz tog razloga sam i nedavno narucio black cigar..to je navodno ista aroma samo novi naziv..npr cohiba i french pipe to je to..sve stima..ali bas mi black cigar nevalja..nebi se zalio da je drugacije a da mi se svidja..nego mi doslovno nevalja..probo sam na postocima od 1 -7 i sve je ista pasta..dali im itko slicna iskustva ili ima tu aromu,a da je probao i tihomirovu?mozda je sve ok s aromom ali tihomir nesto stavljas u tu aromu :conf:

Hvala.

P.s. Imam french pipe aromu stigla prije par dana i potroseno je svega 5 kapi..mjenjam ju za neku drugu vz aromu duhansku..npr..island tobacco,old captain, itd..primam za zamjenu i koristenu aromu odnosno nemora nuzno bit puna..

Povratak na vrh

PostPostano: 25 vel 2014 02:33 

žan žak je napisao:
Pozdrav..imam par aroma od vz i sve osim black cigara su mi vrlo slicne tihomirovim..ali taj black cigar je onako samo u tragovima slican..black i mild je meni najdraza tekucna i poceo sam je od tihomira uzimat..iz tog razloga sam i nedavno narucio black cigar..to je navodno ista aroma samo novi naziv..npr cohiba i french pipe to je to..sve stima..ali bas mi black cigar nevalja..nebi se zalio da je drugacije a da mi se svidja..nego mi doslovno nevalja..probo sam na postocima od 1 -7 i sve je ista pasta..dali im itko slicna iskustva ili ima tu aromu,a da je probao i tihomirovu?mozda je sve ok s aromom ali tihomir nesto stavljas u tu aromu :conf:

Hvala.

P.s. Imam french pipe aromu stigla prije par dana i potroseno je svega 5 kapi..mjenjam ju za neku drugu vz aromu duhansku..npr..island tobacco,old captain, itd..primam za zamjenu i koristenu aromu odnosno nemora nuzno bit puna..

Mozda Tihomir ne koristi VZ Black Cigar... Pitaj ga.

NPR. VZ ima dosta dobrih aroma... i siguran sam da Tihomir koristi dosta njihovih aroma, al ne Cinnamon Cookie. Nju uzima drugdje jer je nasao bolju. Pitaj ga ciju aromu koristi.

RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: