flux je napisao:
12 kapi je neki prosjek za VZ arome, +, - 2 kapi. Naravno s kapaljkom iz originalne bocice.
daj konju ne kakaj kvake kad nemas pojma
kof, kof...... dakle....khm, khm.....
kad sam nabavio prve VZ arome prelisto sam forume od hrvatske preko srbije..... skroz do amerike.....
na vecini tih foruma i fejzbukova vecina iskusnih muckaca tekucina za VZ preporucuju 12 kapi.
naravno ja uvjeren da je to to pa krenem ja sebi slozit starog kapetana i 555..... reko necu odma 12 kapi i stavim 10..... slabo mi to nekak i cudno pa si mislim znaci ipak treba 12.... stavim 11 (lakse dodat nego oduzet) hm..... jos losije.... i tak kap po kap dodem do 14 i dozivim totalno razocaranje..... a velim si ajde kretenu poslusaj proizvodaca, valjda je on pametniji od forumasa i fejzbukera.....
uzmem spricu, nakapam u nju 0.25ml kaj je ispalo 8 kapi i smuckam novih 10ml..... danas probam i velim UUUUUUUUUU to je to

sad sam si faca bez obzira kaj sam si bio glup vise od mjesec dana

al mislim da to moze jos bolje tak da bum poslusal kintu i napravil jednu bocicu sa 7 kapi pa javim dojmove za par dana.
i tak.... nisam si vise tak jako glup

e d baza je VG..... nikotin razreden u kemigovom VGu, srezan na pola sa atmos mistom. kolko mg? neam pojma...... izmedu 10 i 15.
stvar je u tome kaj je ono kaj sam dobil pod 30mg dosta jace od 30mg.....ili ono kaj sam do sad paril od raznoraznih mixera nije bilo 18.