Kad sam na chatu rekao da sam narucio aromu Banana Nut Bread... neko mi je rekao da napravim recenziju kad stigne pa evo.
Preporucena doza arome: 5%-20% .... Ja stavio 10% u bazu 70vg/30pg i 16mg nikotina.... i po meni pun pogodak. Probao sam na driperu 5 dana nakon mixanja i vec je bilo odlicno. Cekao sam jos par dana i stavio u iClear30. Nije bilo kao na driperu al nije bilo ni lose. Nakon jos par dana sam stavio u Aqua. Sad aqua ne spustam iz ruke.
Sad neznam koliko vas je ikad probalo jesti Banana Nut Bread iliti kruh s bananom i orahom al ja jesam pa sam znao sto ocekujem od ove arome. Nisam bio razocaran. U pocetku, dok uvlacim osjetim okus nekog kruha/peciva i okus oraha... i na izdahu dode i okus banane. Okus ostaje u ustima dosta dugo.
Na proslom meetu su i kolege vaperi iz zadra probali malo na driperu i niko nije rekao da ne valja. Neki su rekli da ih podsjeca na cinnamon cookie ... zbog slicnog okusa cookie-a u kruhu/pecivu. Nek slobodno ubace svoje dojmove ako zele.
Kad vidim Friki, po njoj cu poslat Valteru i ekipi iz

par ml da probaju pa mogu i oni nadodat dvi rici ako hoce.

Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200
RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer