| Autor |
Poruka |
|
nick46
|
Naslov: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 15:32 |
|
|
|
Pozdrav,
imao sam eGo komplet prije 2 godine ali pošto je isti bio kompletno smeće počeo sam ponovo pušiti.Najveći problem su bili grijač,odnosno one špagice unutar njega koje bi se zapekle i okus bi bio odvratan a snaga nikakva pa sam na kraju kad je baterija izgorila sve bacio.Danas sam naišao na ovaj forum i vidim koliko zapravo ne znam gotovo ništa o ovoj tematici pa bih molio ako ima koja dobra duša da mi da preporuku kako i na što da potrošim oko 2500 kn.
|
|
 |
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 16:16 |
|
Pridružen: 07 ruj 2015 00:14 Postovi: 294 Lokacija: Zagreb/Rijeka
|
|
Sve ovisi sta hoces odnosno dali hoces gotove grijace ili ih hoces praviti sam, dali hoces da se pusi kao cigara ili hoces da se uvlaci direktno u pluca. Posto pretpostavljam da nisi nista od toga probao predlozio bih ti da dodjes sutra u virage u 9 kada se okupljamo tamo i probas da vidis sta ti se svidja i tako cemo ti dati najbolji savjet sta da kupis
|
 |
|
nick46
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 19:37 |
|
|
|
Pošto sam izvan Zg trenutno nikako ne stigem sutra ali tražim nešto na principu toga da se puši kao cigara a ne direkno u pluća a oko ovog nemam ideje šta je i kako bolje,uzet gotovo il svoje radit...gledam da imam čim manje brige oko održavanja s tim i da bude što jednostavnije.
|
|
 |
|
 |
|
stanko11
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 19:44 |
|
Pridružen: 18 pro 2015 19:13 Postovi: 253 Lokacija: Zagreb-Dubrava
|
|
pogledaj malo na forumu u PERO d.o.o. što ti se nudi, imaš tamo svašta na prodaju, tako i za slaganje grijača tako i sa gotovim grijačima, a prodaju se i mehanički modovi i to povoljno.
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 19:57 |
|
|
nick46 je napisao: ..gledam da imam čim manje brige oko održavanja s tim i da bude što jednostavnije. onda kaja lite +v2 i uzmes vtc mini. oboje dobri, jednostavni. pa zice, baterije, punjac, ... citaj forum, ima masu tema, i gledaj na yt videa. sve kupuj iz kine jer je jeftinije, a tekucine kod nasih kuhara tipa feko i valter. ili sam mjesaj. budzet ti je ogroman, mos i laptop uzeti za ostatak para 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 20:03 |
|
|
razdor je napisao: nick46 je napisao: ..gledam da imam čim manje brige oko održavanja s tim i da bude što jednostavnije. onda kaja lite +v2 i uzmes vtc mini. oboje dobri, jednostavni. pa zice, baterije, punjac, ... citaj forum, ima masu tema, i gledaj na yt videa. sve kupuj iz kine jer je jeftinije, a tekucine kod nasih kuhara tipa feko i valter. ili sam mjesaj. budzet ti je ogroman, mos i laptop uzeti za ostatak para  oko evic vtc mini-a se slazem ali mislim da je bolje neki nautilus za pocetak jer ima gotove grijace i stavis jedan svaka dva tjedna i na miru si odnosno dosta je jednostavnije
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 20:49 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
evic vtc mini, atlantis i 10 grijača i za ostatak golfa 3
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 20:56 |
|
|
|
Kad je vec evic mini, uz njega odlicno ide tron-s, sa kanthal stock coil 1ohm, ima i pare i arome, a na kraju si uvijek mozes kupit rba za njega, a i on ti je vec slozen za parenje. Za ni200 i Ti stock coil nemrem nis rec, meni ne odgovaraju. ..
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 21:36 |
|
|
sin93 je napisao: evic vtc mini, atlantis i 10 grijača i za ostatak golfa 3 Roots je napisao: Kad je vec evic mini, uz njega odlicno ide tron-s, sa kanthal stock coil 1ohm, ima i pare i arome, a na kraju si uvijek mozes kupit rba za njega, a i on ti je vec slozen za parenje. Za ni200 i Ti stock coil nemrem nis rec, meni ne odgovaraju. .. covjek hoce nesto za m2l a ne za direct lung inhale
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć oko kupnje Postano: 08 sij 2016 21:47 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
uf zajeb moj.. nešt sam piso pa refleksno.. nautilus, subtanki mini sa 1.2 ili 1.5 grijačima i to je to od onih sa kupovnim grijačima za normalno parenje, ostali novi su 99% sa drito u pliča 
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |