Ne znam kakav je taj Derringer sa VB-a, ali odi na FT i citaj komentare i gledaj ukupne ocjene. Onaj sa najboljim ocjenama obicno valja.
Ako nisi do sada slagao sam svoje grijace, dobro ce ti doci driperda se uvjezbas i vidis sta i kako treba raditi.
Ja sam dao prednost tridentu u odnosu na derringer samo zato jer air control puno bolje radi, i kad je nariktan na najmanji protok zraka, koji je po protocnosti negdje u rangu sa CE4, nemoze se nkuda pomjeriti jer se prsten za stelanje steze navojem preko kape, pa nikakav extra zrak ne dolazi od nikuda u atomizer osim preko te rupice, sto sa vecinom ostalih nije slucaj nego cak i kad ih u potpnosti zatvoris jos uvijek uvlacis zrak u driper.
Sto se tice jednostavnosti setupa, oba su podjednaka.
Kaj god da uzmes neces pogrijesiti, cak i ako nije savrsen driper, nekako ces nakalemiti setup unutra ne brini

Edit:
Moram dodati, meni Derringer radi probleme. Na tanju zicu od 0.32 ni ne pomisljati jer ju sjece. Izdubili su rupe preduboko pa imbus serafic ne steze zicu nego ju gura u rupu i automatski reze.
Trident, Velocity i Little Boy mi ne rade te probleme. Od navedene trojice jedino se Trident V2 moze koristiti za mouth to lung, ostala 2 su preotvorena cak i kada su skroz zatvoreni, no njima nikad nije ni bila namjena da budu driperi za MTL vec za cloud competition.